- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sobriety
tag
Na látjátok, ezért szeretem a márkát; van körülötte lelkes és szakértő support! Bocsánat, T60-ra gondoltam, keverem ezt a kettőt. De tetszik, hogy az alapértelmezés itt a bütykölésre vonatkozik.
Mit szeretnék? Egy jó kijelzőjű (min. 14"), jó gépet, mindenképp üzleti szériából, használt fér bele. Fém csuklópad, masszivitás, touchpad(!) (jelenlegin nincs és már jelennek meg a kalapácsujj jelei a hüvelykujjon, ez tarthatatlan így, múltkor tettem hozzá külső egeret, de ugyanúgy a trackpointot használtam
), korrekt hűtés és billentyűzet. Jelenleg egy R-em van, szeretem, meg minden, TN-ek között félelmetesen jó gammával, paneltípuson belül korrekt színekkel, betekintés kaki, billentyűzet álom (bár lötyőgösödött már), integritás közepes. Igazándiból megszolgálta már az idejét, kezd hullani szét, 12 éves. Felmerült még egyéb üzleti széria is, Dell, HP, Toshiba, nem tudom mennyire érdemes "házon belül" maradni (T, X, egyéb) vagy nyissak inkább más gyártók felé. 30-50 ezer a keret, fb ne akadjon, kultúrált állapot. Nagy számításteljesítményes feladatok nem lennének, szempont inkább a minőség. Ha több gépből jönne össze egy és nem drágább úgy, mintha egy, készet szerzek be (winyó/SSD nem szükséges), az sem baj, sőt, ott még ott lenne a szerelgetés öröme is. Mindenképpen szerelem az IBM/Lenovo, de a csőlátást is kerülném.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen monitort vegyek?
- EAFC 25
- Bluetooth hangszórók
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest