Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
abcukistván #53976 üzenetére
Ha a teljesítmény nem szempont, nyugodtan vedd az X200-at. Én most vettem egyet (40 000 Ft-ért
) apróról T430 mellé, dobtam bele egy SSD-t, és hasít. Igaz, egyelőre pont a fő profil, a hordozhatóság nem az erőssége, mert az akksija másfél óránál meghal, de majd később fejlesztek ezen is egy Pana cellás akkuval. Egyelőre itthon pihen dokkolón, asztali gépnek használom, legalább csöndben van
Néztem X220-at is, de szerintem nem éri meg a minimum dupla, de a 40 k-hoz képest inkább tripla árat. Erősebb persze, de ha nem használod ki, akkor tökmindegy. Nálam a teljesítmény nem volt szempont, dolgozni úgyis itt a T430 i5-tel meg 8 GB RAM-mal, hétköznapi felhasználásban meg nem érzem komoly hátránynak azt, hogy "csak" egy P8400 pörög az X200-ban.
Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy a C2D-s gépek alulfeszelhetőek, ez a játéklehetőség a fiatalabb gépeknél nincs meg.
ielektros: Touchpad fényesedést megoldottam azzal, hogy mellőzöm a touchpad használatát, bár így a Trackpoint gombja fényesedik durván, de az könnyebben cserélhető
Új hozzászólás Aktív témák
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest