Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

mutyuru aktív tag Nagy nehezen majd' masfel honap utan visszajott a gepem a szervizbol... es itt egy szimpla muanyag keret csererol volt szo a kijelzo korul. 
 - 10 hivasomba kerult es vagy 6-7 oramba mire megkaptam
 - az utolso hivasoknal mar nem voltam kedves es turelmes, hanem koveteltem a megoldast 5 napon belul
 - hatarozottsag valamit beindithatott, mert amikor naponta hivtam oket, akkor sikerult egy het alatt beszerezni az alkatreszt, megjavitani es UPC futarral kihozni nekem
 - viszont szegyen, hogy mar panaszt tettem es azt elkuldtek a minosegellenorokhoz - vagy kihez - es beigertek egy teljesen uj gepet. Kozben megerkezett az alkatresz - vagy szereztek egyet - es megjavitottak.Tapasztalat: legy hatarozott es koveteld a megoldast folyamatosan le se szallj roluk. Csak a fo alkatresek vannak raktaron, ha mas kisebb dolgot kell cserelni, akkor rendelni kell es tedd keresztbe az ujjadat, hogy idoben megerkezzen. Jobban jarsz talan, ha szemelyesen adod le egy Lenovo szervizbe, ahol tudod verni az asztalt a javitas miatt. Sajnos a telefonos csakok nemigen tudtak mit kezdeni a problemaval - es persze a menedzser/csoportvezetovel, mint olyannal nem lehet beszelni. Nevetseges es f.s ez az egesz, mert csak addig vagy fontos, amig megveszed a gepet aztan nagy ivben xarnak rad...  
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest