- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
Nagy nehezen majd' masfel honap utan visszajott a gepem a szervizbol... es itt egy szimpla muanyag keret csererol volt szo a kijelzo korul.
- 10 hivasomba kerult es vagy 6-7 oramba mire megkaptam
- az utolso hivasoknal mar nem voltam kedves es turelmes, hanem koveteltem a megoldast 5 napon belul
- hatarozottsag valamit beindithatott, mert amikor naponta hivtam oket, akkor sikerult egy het alatt beszerezni az alkatreszt, megjavitani es UPC futarral kihozni nekem
- viszont szegyen, hogy mar panaszt tettem es azt elkuldtek a minosegellenorokhoz - vagy kihez - es beigertek egy teljesen uj gepet. Kozben megerkezett az alkatresz - vagy szereztek egyet - es megjavitottak.Tapasztalat: legy hatarozott es koveteld a megoldast folyamatosan le se szallj roluk. Csak a fo alkatresek vannak raktaron, ha mas kisebb dolgot kell cserelni, akkor rendelni kell es tedd keresztbe az ujjadat, hogy idoben megerkezzen. Jobban jarsz talan, ha szemelyesen adod le egy Lenovo szervizbe, ahol tudod verni az asztalt a javitas miatt. Sajnos a telefonos csakok nemigen tudtak mit kezdeni a problemaval - es persze a menedzser/csoportvezetovel, mint olyannal nem lehet beszelni. Nevetseges es f.s ez az egesz, mert csak addig vagy fontos, amig megveszed a gepet aztan nagy ivben xarnak rad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest