- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
Nagy nehezen majd' masfel honap utan visszajott a gepem a szervizbol... es itt egy szimpla muanyag keret csererol volt szo a kijelzo korul.
- 10 hivasomba kerult es vagy 6-7 oramba mire megkaptam
- az utolso hivasoknal mar nem voltam kedves es turelmes, hanem koveteltem a megoldast 5 napon belul
- hatarozottsag valamit beindithatott, mert amikor naponta hivtam oket, akkor sikerult egy het alatt beszerezni az alkatreszt, megjavitani es UPC futarral kihozni nekem
- viszont szegyen, hogy mar panaszt tettem es azt elkuldtek a minosegellenorokhoz - vagy kihez - es beigertek egy teljesen uj gepet. Kozben megerkezett az alkatresz - vagy szereztek egyet - es megjavitottak.Tapasztalat: legy hatarozott es koveteld a megoldast folyamatosan le se szallj roluk. Csak a fo alkatresek vannak raktaron, ha mas kisebb dolgot kell cserelni, akkor rendelni kell es tedd keresztbe az ujjadat, hogy idoben megerkezzen. Jobban jarsz talan, ha szemelyesen adod le egy Lenovo szervizbe, ahol tudod verni az asztalt a javitas miatt. Sajnos a telefonos csakok nemigen tudtak mit kezdeni a problemaval - es persze a menedzser/csoportvezetovel, mint olyannal nem lehet beszelni. Nevetseges es f.s ez az egesz, mert csak addig vagy fontos, amig megveszed a gepet aztan nagy ivben xarnak rad...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest