- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akik a WIFI kártyával bajlódnak:
1. Azért látod továbbra is 12-es meg 13-as verziószámot a 14 felrakása után mert ez egy driver csomag. Amibe benne van a 3945-től kezdve a 4965-ön át 5100, 5300....stb (a sor hosszú) az összesnek a drivere. Ez önmagában még nem magyarázat, de a lényeg most jön. A csomag verziószáma frissül ugyan és sokan boldogan teszik fel a legújabb verziót a 3-4-5 éves WLAN kártyára, a gond csak ott van, hogy a changelog-ot senki nem olvassa el. Pedig abból kiderülne, hogy bizony a 3945-höz a driver megállt a 12 (vagy tudom is én mennyi) verziónál. Ez elég megtévesztő és szemét dolog az Inteltől...tessék bedönteni a gyárkaput.
2.
Nálam T61-ben 4965 ketyeg a 13.4.0.139-es driverrel. (Ami tudomásom szerint ehhez a kártyához az utolsó, de ebben nem vagyok biztos)
Az fenti problémákat én nem tapasztaltam még korábbi driverrel sem.(win7 x64)Nálam olyan felhasználás szokott előfordulni, hogy Ad-hoc Wifi hálózaton egy másik T61-ről nézek egy 720p-s HD filmet...(mkv konténer ha valakit érdekel) Na ott tisztán látszik, hogy amint 15-20Mbps fölé megy a film bitrátája már laggol...de ez egyértelműen sávszélesség probléma...Ez ennyit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Villanyszerelés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest