Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pala2
csendes tag
Először is mindenkinek köszönöm a segítséget!
Infrastruktúra tervezéssel foglalkozom, jellemzően nyomvonalas létesítményekkel, ezeket és a sallangjait rajzolom.
Vannak kicsi, egyszerű rajzok és vannak "nagy" állományok is. Mostanában terjed el, mint követelmény, a térbeli elhelyezés is, amikhez ennek megfelelő alapadatok is érkeznek, ez nem jelent gondot egy-egy utca esetében, de már nehézkes a regenerálás egy 10-20-40-60 km-es szakasz esetében. És annál nincs idegesítőbb, mint, amikor hajtás van és közben arra vársz, hogy betöltődjön, frissítsen, stb... Ez valóban nem nagy idő, de olyankor rengetegnek tűnik. Van amikor 2-3 CAD is meg van nyitva egy időben, hogy ne keljen az ablakok közt váltogatni, és még egyéb alkalmazások is futnak.
Laptop azért kell, mert több helyen is szoktam dolgozni (otthon, irodában, megrendelőnél, terepen), így mindig a megszokott környezet fogad, és nem piszkítom össze senkinek a gépét.
Szerintem az SSD jó dolog, a mostani gépemben van, amit át akarok rakni az újba. (Samsung 830/256GB)A memória tekintetében 8GB-ban gondolkodtam, szerintetek az kevés lesz?
A videokártyába (NVS 5400) elég az 1GB RAM, vagy érdemesebb a 2GB-ban gondolkodni?
A processzorokat nem ismerem, de én is úgy gondoltam, hogy az i5 elég lesz, csak úgy voltam vele, hogy most 1-2 10e Ft a többlet, de ha mégsem, akkor marad a keserű szájíz hosszú évekig sok pénzért.
A takforsys-től kértem ajánlatot, de ők 40-50e Ft-al drágábbak, mint a webshop-ok zöme, de szívesebben vennék ilyen helyről. (majd alkudozom velük kicsit, ha lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motoros topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming FA507NV-LP031 gamer laptop 1 év garancia
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- MSI Bravo 15 Gamer Laptop: RTX 4060,Ryzen 7,1.5TB SSD 2 év garancia, karcmentes!
- Lenovo ideapad 110 i5-6100u / 8gb ddr4 / 500gb Hdd / akku / töltő
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest