Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
64bit-es C2D processzorhoz milyen feszültségszabályzó programot érdemes használni?
Nem úgy volt, hogy az rmclock-kal valamit még mókolni kell, hogy 64 biten is működjön rendesen? Illetve ha jól tudom van még ezen kívül (talán még ennél fejlettebb) program, amivel lehet szabályozni a szorzókat, feszültségeket, de ez talán fizetős is.Illetve X61T-hez is kell modbios, hogy menjen a SATA II, ugye? Eddig EZT találtam, itt az egyik hozzászólásban van egy szép táblázat, de nem tudom, hogy a Thermal sensing - n/a alatt mit értenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Konteó topic
- Battlefield 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest