- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
az normális, hogy mikor lehúzom töltőről a gépet, akkor a képernyő is elmegy egy pillanatra. Olyan mint mikor driver települ és felbontást vált, úgy villan.
-
franc0
őstag
A maga kategóriájában jó vétel az E320, de az itteni fórumozók közül 99% inkább használt T410-et venne ennyiért.
A legnagyobb vicc, hogy a használt gépen több lenne a garancia -
janston
aktív tag
válasz
honfoglalo #31994 üzenetére
i3-as b960-sban nincs VM-támogatás,ami fejlesztőknek hátrány lehet. A pöcökegeret nagyon sokszor használom, főleg scrollozásra, annyi baja van, hogy néha ha elengedem még egy kicsit mocorog magától is. A touchnap engem nagyon meggyőzött! Übermegamulti-scrollozható mindenfelé, érzékel 1-2-3-4-5 ujjas nyomást/lapozást, sztem a legjobb a notiban! Fizikai klikkelésre nem használom, mert elég erősen kell nyomni, de fölösleges is lenne, arra ott vannak a dedikált egér gombok..tehát ilyen használatnál nincsen kattogásforrás(amugy meg nekem speciel még nyomásnál sem kattog).
Csak kimenet van, ezt magam sem értem, hogy miért o.o -
janston
aktív tag
válasz
honfoglalo #31990 üzenetére
Nekem nagyon tetszik. A billentyüzet egészen kiváló nyomásponttal rendelkezik, megszokás után rendesen lehet rajta gépelni. Suliba töltő nélkül viszem, közepes fényerőn kibír 6-7 órát is. Alapból nem hallani a működését, néha felmegy a ventillártor(40 fokon, ami kicsit zavaró, ha lehet ezt majd megoldom, hogy csak magasabb hőfokon vegye gyorsabbra). A kijelző matt, maga a gép könnyű és szép,gyors,halk és egyáltalán nem forrósodik, egyedül ez a hangszóróprobléma a bajom vele - de ez tényleg!
Egyébként nyáron jönnek az uj Edge-ek szerintem Ivy Bridge cpu-kal, amiben már HD4000-es vezérlő lesz, érdemes várni rájuk, lehet énis cserélek majd. -
ro_bert17
őstag
válasz
Tikakukac #31982 üzenetére
Ez tényleg egyéni preferencia. Asztalhoz kötve nálam a 23" teljesen kényelmes, utazás közben meg excelezni, több kis ablakozni jól megteszi a 14" 1440x900-on. 12" 1280x800 nekem személy szerint már nem annyira kényelmes, pedig a szememre sok gondom nem lehet, mert az 5. emeletről autó rendszámot letudok olvasni.
Pedig nekem is piszok csábító, hogy ha nem kellene ekkorka jószágot cipelni, és 12" alapvetően a legtöbb dologra teljesen megfelel.
Szerintem az lenne a legokosabb, ha a fórumtárs kitudná próbálni az alternatívát. -
janston
aktív tag
Üdv!
Nemrég vettem egy Lenovo Edge e320at (tudom nem igazi thinkpad, de erre volt pénzem). Olyan gondom van vele, hogy a hangszorója nagyon halk(telefonom hangosabb..)! Szoftverben sehol(?) nem tudom már följebbvenni(még a lejátszok beépített erősítőjével nagyjábol lehet filmet nézni). Kérdés, hogy tényleg ilyen halk(xar), vagy lehet vele csinálni valamit?
Elvileg a jó drivert raktam fel hozzá.
Köszönöm -
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #31987 üzenetére
Ez nekem is világos, csak a logikát nem értem, hogy miért nem lehetett a tradicionális modelleken is picit jobban felosztani azt a billzetet, ha már így is úgy is hozzányúltak az eredeti X1 koncepcióhoz (lásd pl. kurzor gombok).
-
buvartacsko
addikt
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #31985 üzenetére
de ettől még miért lesz logikus?
-
ixtom
tag
válasz
buvartacsko #31956 üzenetére
Na, itt meg már van hézag az Fx csoportok között, ki érti ezt...
[link] -
bads1
aktív tag
Nem lett rossz ez az X230, nekem csak a kék nagy enter hiányzik meg a 6-os blokk.
Erre a dual ventisokosságra is kíváncsi leszek. Esc és Delete szélesítésnek viszont nem látom sok értelmét.. Hagyhatták volna a magasítottat, de gondolom akkor már nem lenne "egységes" a felület. -
Tikakukac
titán
válasz
honfoglalo #31975 üzenetére
Van otthon 10"-tól 16"-ig minden. Épp hétvégén raktam sorba őket, és 12" és 14" között már van különbség. De az x200s-el ugyanúgy elmókolok, mint a 14"-al, számottevő különbség ebben nincs. Súlyban annál inkább, bár az elitebook ez meg Thinkpad, az full fém kívül belül, van súlya
-
franc0
őstag
válasz
honfoglalo #31978 üzenetére
Ezek testvérmodelljei, a T400/T410.
Mellettem ülő munkatársnak T400 van, nekem X200 (tökazonos belső, kivéve a kijelzőt).
Én nem cserélnék vele, ő viszont gondolkodik hogy az utód X legyen. Pedig neki ez az 1 gépe van és napi 14 órát bámulja....
Neked kell eldönteni, ki kell próbálni. -
honfoglalo
senior tag
válasz
franc0 #31976 üzenetére
Nyilván 100%-osan nem mondhatom.
De alapvetően 14"-ost kerestem, és hozzátettem, hogy esetleg 13.3" most abból lett ajánlva a 12.5", most meg már 12.1"-nél vagyunk. Szóval necces, de fejben tartom, köszönöm. Abban az esetben pedig, ha élőben is kicsinek bizonyulna, a 14"-ok közül mi a vélemény?
köszi -
kaller1
veterán
Kicsit hűtlen lettem a tp-hez, a t60-ból átugrottam egy hp 6910p-be.
-
franc0
őstag
válasz
honfoglalo #31975 üzenetére
"12,1" végképp kicsi"
Látod-látod, megint állást foglalsz valamiben amiben nem kéne (nagyon magyar).
Mert ugye az kiderült, hogy az X220-at nem vetetted el, mivel az 12,5.
Elárulom neked, ezerszer inkább 12,1" 1280*800-al, mint 12,5" 1366*768-al.Amiket eddig leírtál, az alapján neked egy X200/201-et kéne venned.
-
-
felvono
tag
válasz
honfoglalo #31972 üzenetére
Ha en lennek a te helyedben es nem lenne szuksegem eros gepre akkor minel tobb gari idovel probalnek minel olcsobban egy nekem megfelelo konfigot talalni. Sajna a c2d-s tp-k lassan kifutnak a 3 eves garikbol, hosszabbitani meg nem eri meg anyagilag. A kulso monitor jo otlet, kulonosen ha az x szeria mellett dontenel.
-
audi100td
nagyúr
válasz
honfoglalo #31972 üzenetére
Ha nincs szüksgéged erős hardverre, helyedben megnéznék egy X200s-t, 80-90-ért már hozzá lehet jutni és hasonló teljesítményt nyújt mint egy T400s. De élőben kellene látnod, hogy elég-e neked 12,1".
-
honfoglalo
senior tag
A T400s és T410s között lényegi különbség csak az erősebb hardverben van, ugye?
Itt kettőt láttam mostanában, 150k, 140k áron.
Az az igazság, hogy erős gépre nincs szükségem, főleg netezésre, office-ra, filmnézésre kéne, esetleg külső monitoron használva néha. A T420si most ugye akciós, de i3-ra sincs igazán szükségem, használtat meg még nem láttam abba, a 230k kicsit több a kelleténél (egyébként jó ár). T400s jó vétel lenne, ha igen kb mennyiért, vagy valamiért a 410s, 420s ajánlottabb? -
audi100td
nagyúr
-
felvono
tag
válasz
honfoglalo #31964 üzenetére
Bar nem nekem cimezted azert hatha segit az "okoskodasom"
Hogy munkara mennyire kicsi az abszolut toled fugg. Sokan itt a forumon x-et hasznalnak munkara teljes megelegedessel, de van olyan is akinek kicsi, kenyelmetlen stb.
T400s-ek 60-80 kozott vannak ahogy en nezegettem az aprokat. Az altalad linkelt gep szerintem nem rossz ennyiert ssd-vel, bar a nemet bill. miatt plusz koltseged lesz ha nem tudsz megbaratkozni vele, es a garirol nem ir semmit. Ezeken meg illene lennie azert minimum 1-2 ev garinak. Azt sem artana tudni milyen allapotban van legalabb vmi kep jo lenne rola. -
válasz
buvartacsko #31961 üzenetére
Helyesbítek. i7-es CPU mellett lesz TB csatlakozó...
-
honfoglalo
senior tag
válasz
franc0 #31922 üzenetére
Értem. Megnézni ilyeneket élőben sehol sem lehet?
Mennyire kicsi az x220 munkára, a 14"-osokhoz képest, főleg a T400s-hez képest érdekelne.
Egy használt T400s, T410s kb mennyit ér most (c2 vagy i3)?
Itt 150k, német bill, garancia nélkül akciósan, az reális?
Kíváncsi lennék még tapasztalatokra, T4XXs nem ajánlottak?
köszi -
válasz
buvartacsko #31961 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem jó vagy, hogy jó...Nem értékeltem, csak nem értem a lépés okát, hogy pl a W szériában elfért volna...vagy legalább opcióban...
-
válasz
buvartacsko #31958 üzenetére
A többiről meg lehagyták.
-
A Fx gombok közötti hézag szerintem is jó lenne...
Ami érdekes és már említettétek:
- Kalibrációs szenzor a T530-on. Pont a napokban néztem, hogy eddig csak W-n volt.
- Ráadásul kisebb is lesz mint eddig...bár nem tudom ez mennyire volt "gond"
Egyéb
- Leírás szerint a T430 könnyebb lett mint a T420
- T430s -nek lesz Thunderbolt csatlakozó?!- L széria elég gagyi doboz hatást kelt...elvileg USB3-at kap meg új fém zsanérokat?? Eddig ott mi volt akkor?
-
buvartacsko
addikt
ThinkPad X1 (2012)
nézzétek végig a képeket, van macbook air összehasonlító is. amiből látszik hogy ugyanakkora mint a 13.3 inches MBA, viszont 14 inches kijelző van benne
nem rossz!
-
ixtom
tag
válasz
audi100td #31952 üzenetére
Egyébként a képeket nézegetve hasonló hiányérzetem van, mint franc0-nak: Funkcióbill. csoportok között miért nincs hézag?
Szerintem ha nem akarnak még egy gombsort felülre (pedig simán elférne...), akkor is meg lehetett volna nyújtani az Esc és Del gombokat felfelé és oldalra elkeskenyíteni (kockásabb alak), így pont maradna valami "lyuk" a gombok között... -
Chaser
legenda
-
felvono
tag
válasz
soldi3r #31920 üzenetére
En nem ertem ezt a filmnezos problemat. Mi az hogy 12-n nem ok 14-15 meg elfogadhato? En pl ha nezek filmet akkor a gepet olbe veszem, es igy a kepmeret a 4x-ese annak mintha rakotnem a 23collos tv-re es ugy neznem az agybol. Ha igy nezel filmet akkor teljesen mindegy mekkora a kijelzo mert mindig nagyobb kepet fogsz kapni mintha messzebbrol nezned a plazmaubergiga tv-t. Azt a verziot pedig egyaltalan nem tudom elkepzelni hogy a laptopot az aztalra teszem es ugy nezek filmet. Abban az esetben teljesen mindegy hogy mekkora a laptop kepatloja, ugyanolyan bena lesz, mert tavol van ezert kisebb lesz mint a mar emlitett tv-m. Franc0-val kell egyetertenem miszerint moziban erdemes filmet nezni, bar reszemrol inkabb ott sem a sok zacskozorgos idiota miatt. Egy jo kivetitot es normalis hangrendszert a haloszobaban jobban preferalok
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #31943 üzenetére
amikor elkezdtem gépelni még nem írtad
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #31936 üzenetére
Jó lesz ez
, leszámítva a kiosztást, de valami mindig van amiért nem csinálnak tökéletes gépet,
remélem az IPS marad, különben felejtős vagy lehet majd moddolni bele X220 panelt.(#31941) -
Dr. Akula
félisten
válasz
buvartacsko #31936 üzenetére
Hmm, ezen normális kurzor van, eddig félmagasról szóltak a képek. Erről már csak a 6-os blokk hiányzik. A prtscr gondolom kényszerből került oda, inkább egy 2. win gomb kéne, amit mostanában lespórolnak, pedig sok kombóhoz kényelmesebb lenne egy ott is.
-
franc0
őstag
válasz
buvartacsko #31931 üzenetére
Nem is beszélve az olyan apróságokról, mint hogy egy pöttöm 12 colos X gépen eddig tudtak figyelni arra az apróságra, hogy legyen szünet az F1-12 gomboknál négyes blokkonként.
Minden kibaszott laptopnál sasolni kell, hogy mit nyomsz le, a ThinkPad-nél lehetett haladni. Eddig.Persze sajnos az emberek 0,0001%-a használja a gyorsbilleket, minden láma egerészik a touchpadjával. Amíg a balfasz átkattint a másik Excel munkalapra, én oda-vissza megnéztem mind a nyolcat ctrl+page up/down-al. És ez csak egy példa.
Na kidühöngtem magam
-
Sensei
aktív tag
válasz
buvartacsko #31929 üzenetére
-
Dr. Akula
félisten
válasz
audi100td #31932 üzenetére
Nem is a ZX Spectrum gombokkal van bajom, hanem a félgombos kurzorral, meg az ins-del 6-os szétbombázásával. Olyan gagyifíling. A GPU (23.978 fps) meg az USB3 miatt viszont mindenképp jobb mint a Sandy. Nekem mostmár marad a Sandy, ha nem is sok, de 1 USB3 ezen is van, a 23.978-at meg benyelem, ez van.
-
buvartacsko
addikt
X230
billzet... nézzétek meg hogy hol van a print screen
)
The 12.5” screen ThinkPad X230 ultraportable business laptop, an update to the current ThinkPad X220, is set to be released in early June of 2012. The X230, officially announced today by Lenovo, brings a newly designed keyboard to the table that the company is calling the ThinkPad Precision Keyboard. The keyboard now uses an island style key design, also referred to as chiclet, and has improved ergonomic design for better typing comfort and accuracy according to Lenovo. Also new in regards to the keyboard is a backlit keyboard option. For those that are fans of the ThinkLight that offers a light in the screen that shines down on the keyboard, fear not, that feature remains in conjunction with the backlighting.
The ThinkPad X230 will of course feature the new Intel 3rd Generation Core processors, known as Ivy Bridge. Graphics will rely on the Intel integrated HD 4000. Lenovo is claiming a 40% better boot time than typical Windows 7 laptops thanks to Lenovo Enhanced Experience 3.0 with RapidBoot technology. For even faster boot times there will of course be SSD storage options and it will support the mini SSD via mSATA as well.
Fans of the 300-nit IPS display in the X220 will be happy to know the ThinkPad X230 will have that option as well. The screen will have a built-in web camera that features a new face tracking technology for video conferences.
Here’s a complete run-down of all the new features and basic specs of the X230:
Processor: Intel Core i3/i5/i7 3rd generation (Ivy Bridge)
Screen: 12.5” with optional IPS 300-nit brightness display
Ports: 2 USB 3.0 standard on all configs, Mini-DisplayPort
Sound: New Dolby Advanced Audio
Keyboard: New Precision Keyboard, chiclet style design
Thermals: Improved thermal design with dual vents
Battery Life: up to 24 hours using large capacity battery and additional slice battery
Communications: New built-in 4G LTE mobile broadband contract free option, use on demand and no year or month long contracts necessaryAs you would expect the X230 still meets mil-spec standards due to its highly durable build using tough ABS plastics. The X230 is first and foremost a business notebook and so the warranty is International and you can get your ThinkPad serviced anywhere in the world, wherever your work may take you.
In addition to the regular laptop style ThinkPad X230, there will be an X230 Tablet (X230t) that will offer a touchscreen and pen input. Availability for both the X230 and X230t is set for early June and pricing on the X230 will start at $1,179 while the X230t will start at $1,479.
-
cellpeti
nagyúr
ha winfos újratelepítés után...elég, ha Lenovo System Update-t? Az felrak mindent,ugye?
-
audi100td
nagyúr
válasz
buvartacsko #31931 üzenetére
Én egylőre nem írnám le az új gépeket, ez a fajta chiclet bill nem biztos, hogy rosszabb a mostaninál, a képeket elénézve elég hosszú úton járnak a gombok, a backlit meg kifejezetten örvendetes, főleg a leendő tablet tulajoknak. A kiosztás persze nem az igazi, de szerintem meg lehet szokni. Én azért várom az X230-at
, remélem marad az IPS panel mint opció.
szerk: A T530-nál vajon mi lehet az a fekete négyzet az újlenyomat olvasó és az ultranav között?
-
Chaser
legenda
válasz
buvartacsko #31929 üzenetére
Olyan qrvás a gép kék backlittel szigetes billen meg a piros csiklóval
Nem baj ha van backlit, sőt..de ne ilyen szigetes fosch legyen a bill meg legyen thinklight is
-
buvartacsko
addikt
ezt egyszerűen nem tudom elhinni
minden új gép megkapta az X1 billzetét, mindenkinek van mostmár így háttérvilágításos billzete, thinklight mostmár tényleg nincsen többé. viszont mindegyik kibaszott gépről van kép, csak a sima x230-ról nincsen.....a büdös életbe nem fogjuk már látni azt a gépet szerintem.. így is már annyit kellett várni ezekre a gépekre hogy az hihetetlen
-
audi100td
nagyúr
X40 X41-hez ha valaki esetleg 8 cellás akksit keres, van egy megmaradt bontatlan példányom (utángyártott), ebay-es áron vihető (7500Ft), részletek priviben.
-
hruodnand
senior tag
Esetleg, ha valakinek kell ventilátor, akkor van egy eladó T61-hez: LINK
Zsír új. -
franc0
őstag
válasz
soldi3r #31920 üzenetére
Az elején szögezzük le: filmet nézni csak moziban jó igazán. A többi csak szarakodás.
X60-on a 4:3 miatt ha egy 16:9-es filmet nézel, 11,11" marad. Ha 2.35:1-es a film, akkor pedig 10,52".honfoglalo
Nekem most van az első X-em, előtte volt 14 colból minden a kezemben: T60, T61, T400, T400s, T410... Azok előtt meg mekbuk.
Csak az X innentől. -
audi100td
nagyúr
válasz
soldi3r #31920 üzenetére
Az X60 a 4:3 miatt tényleg nagyon kicsinek tűnik, X200/X201 érezhetőn nagyobb, még ha a képátló nem is változott, X220-nál talán ez még jobban érződik, nem tudom, még nem láttam élőben. Szerintem filmet nézni egy 14"-os gépen sem sokkal élvezetesebb, annyival nem nagyobb, viszont több a szenvedés a rossz minőségű Tn panel miatt, folyton keresheted a megfelelő pozíciót a gyenge betekintési szögek miatt, a fakó színekről nem beszélve. Ha nagy ritkán ilyen célra kell, akkor már inkább 12,1" AFFS (X200, X201 mod) vagy 12,5 IPS szerintem szerencsésebb, de ha van rá lehetőség érdemesebb tévére kötni a gépet.
honfoglalo: Első sorban nem a méret miatt írtam neked az X-et (bár az is felfogható előnyként, igaz inkább annak aki cipeli is), hanem általában kevesebb velük a gond és jobban össze vannak rakva. De a T-nél is inkább csak apróbb dolgok szoktak lenni, leszámítva a kijelző problémát T400s/T410s-nél, hogy ez mennyire gyakori nem tudom.
Tudom nem a legjobb kép, T400 vs X200
-
soldi3r
veterán
válasz
honfoglalo #31919 üzenetére
filmet nézni 12"-on nem lehet, legalábbis az x60-on én csak szenvedek, 14"-on már már mondhatni, hogy nézhető, bár még ez sem az élvezhető kategória
nekem a T szériától elment a kedvem és ez a kijelző hiba sem hozta megX-et vagy W-t vennék
-
honfoglalo
senior tag
válasz
audi100td #31918 üzenetére
Hát gondolkodtam rajta, de arra hajlok, hogy az inkább már monitorra kötve jó, nem? Bár nincsenek tapasztalataim. i5-ért semmiképp nem fizetnék fölöslegesen, a régebbi x201 és a többi pedig ha jól tudom még kisebb, 12.1"-es.
Nem tudom, jobb lenne-e, mivel utazni annyira nem fogok, lehet fölösleges lenne, hogy kicsi a kijelző és könnyű a gép. Az ára meg elég húzós, többnyire azért fizetnék, mert kicsi, amire pedig nem biztos, hogy szükségem van.A Ts-ekről mi a vélemény, illetve erről az x220-ról személyes tapasztalat, valami más ötlet?
köszi -
audi100td
nagyúr
válasz
honfoglalo #31917 üzenetére
Szerintem jobban járnál egy X220-al, 12,5 vs. 13" majdnem hogy mindegy és abból létezik IPS panellel szerelt változat is, mondanom sem kell melyiken jobb filmezni.
-
honfoglalo
senior tag
válasz
honfoglalo #31916 üzenetére
A kalauzos oldalon megtaláltam közben a keresett tesztet...
Tanácsot kérnék..
Egyetemre lenne szükségem laptopra, elég sokat átnéztem már illetve a fórum jelentős részét is olvastam. Először sima Lenovokat néztem, majd az Edge-k között variáltam, míg eljutottam a T szériához.
Minenképp 14 vagy 13 colos gép kéne a hordozhatóság miatt. Az X-széria így kiesik, az x300/x301 lehetne még esetleg jó, de annak a hardvere már kicsit gyenge lenne (X1 meg drága).Elvárásaim: jó összeszerelési minőség, viszonylag kicsi tömeg (lehetőleg <2kg), i3 elég, erőforrás igényes programokat nem igazán használnék, matt kijelző, minimum 1366x768 vagy nagyobb felbontás, dedikált videokártya nem kell, 250 ezer alatt legyen, lehet használt is.
Ezek alapján eljutottam a T400s/T410s/T420s-ig. a probléma, hogy sokan említik a palmrest repedést illetve a kijelző hibát ezeknél, nem tudom mennyire komoly a dolog, s mekkora a veszélye. Hol lehet Thinkpadeket élőben megnézni egyáltalán? Milyen ennek a 3-nak a kijelzője, használható, egy-egy filmet meg lehet rajta nézni?Ebből a háromból használt piacon nem nagyon láttam, csak 1-et talán de az is 170k-s irreális áron (t400s). Lehet ezeket kapni általában (T420s tudom, h most 240k újonnan) használtan, ha igen mennyiért, esetleg van valami más ajánlat, ötlet?
Köszi
-
honfoglalo
senior tag
válasz
honfoglalo #31914 üzenetére
http://logout.hu/tema/re_lenovo_thinkpad_t420s_teszt/
talán ez a link, de nem található..
-
Chaser
legenda
válasz
zdanee #31912 üzenetére
Lehet cserélni.
_offT400 65k-ért, venni-vinni
off_
-
zdanee
őstag
Sziasztok! Alapból nem ujjlenyomat-olvasós T60p-re ujjlenyomat-olvasós csuklótámaszt lehet szerelni? Amennyire nézem a touchpad szalagkábeléhez csatlakozik az olvasó is, de pl BIOS-ban lehetnek gondok? Konkrétan ezt néztem ki: [link]
A gépem egy 2008-87G -
Zooka
tag
Szerintetek mennyit érhet alkatrészenként ez a T500? Alaplaphibás, a bontáson kívül sok mindent nem tudok kezdeni vele, túl drága az alaplap bele.
T9550 2,66 Ghz proci, 2*1 gb ddr3 ram, 320 gb wd hdd, 9c akku 25% elhasználódással, dvd-rw, 1680*1050 kijelző webkamerával, szinte újszerű magyar billentyű és ház.
-
SNor
tag
válasz
cellpeti #31886 üzenetére
Hali!
A videó alapján, pár gondolat. Szvsz a mikrofon "irányított", azaz csak a szemből érkező hangokat igyekszik feldolgozni, és az oldalról/hátulról érkező hangokat nem. Így próbálja (meg gondolom szoftveresen is) elkerülni, hogy pl. videóhívásnál ne visszhangozzon a beszélgetés. A videó esetében viszont a mikrofon egyre inkább a hang felé kezd fordulni, így elkezdi azt lejátszani ("Gerjednek"). Normál esetben ilyenkor valahol be van kapcsolva, egy automatikus mikrofon szabályozás, ami leveszi a mikrofon érzékenységét, így megszüntetve ezt a problémát.
A mikrofon-t pedig szerintem a használó szoftverek előszeretettel szeretik lenémítani, és csak akkor bekapcsolni, ha szükségük van rá. Érdemes kipróbálnod mondjuk egy skype-ot, vagy messengert, azoknak van ilyen mikrofon testreszabása funkciójuk. Talán ott tesztelni tudod a dolgokat.
Mindenesetre a videó alapján szerintem hardveresen nincs baj vele.
Üdv:S
-
buherka
addikt
válasz
Napfénysüti #31889 üzenetére
Hja...nagyon baba lett. Semmi lógása nincs a kijelzőnek. Olyan feszes, hogy amikor nyitom fel a gépet...jön vele az alja is.
Még be kell járatni
Sokan mondták, hogy biztos utángyártott lesz a motyó, amit küldenek. Amit ugye te is említettél a talin. Ha ez utángyártott zsanér akkor ezek a srácok tudnak valamit. Amikor kiszereltem a régi zsanért megjelöltem alkoholos filccel, nehogy véletlenül megint azt rakjam vissza.FRU számtól kezdve, minden meg van rajta jelölve. Ezt kaptam pontosan...
42X4801,42X4802
Ha kell megadom az seller linkjét ahonnan van a cucc.Viszont a szerelés nem egy leányálom. De megküzdöttem vele.
-
audi100td
nagyúr
Akkor minden rendben, köszönöm mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest