- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-10 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
felvono
tag
-
felvono
tag
tud vki x200/201es dokkoloba valo blu-ray irorol? esetleg lelohelyrol?
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Nalam nincs ati kartya ugyhogy ez talan kizarhato. Ha mar itt tarunk neha gondol egyet es kikapcsol. Alt. ban akkor amikor sleep-ben kellene lennie. Biztos hogy nem tulmelegedes mert hideg mint jegcsap.
-
felvono
tag
-
felvono
tag
hat ez jo. akkor ezek szerint nincs ismert magyarazat es nem javithato a jelenseg

-
felvono
tag
Sziasztok
x301esem csinalja hogy alkalmankent alvo uzemmod utan nem jon vissza a bejelentkezo kepernyo, illetve bejon de a felhasznaloi profilok nem jelennek meg es igy nem tudom beirni a jelszavamat a feloldashoz. Ezert mindig ujra kell inditanom es a nem mentett munkafolyamatok elvesznek. Talalkozott mar vki ilyesmivel? -
felvono
tag
El tudna nekem vki magyarazni hogy az x201hez hogy lehet hogy tobb fele akksi van amiknek kulonbozo a feszultsege? Sogorom akarna venni uj akksit, de pl neki van ilyen part number 42T4646 ami 14.4 voltos, de neten viszont 11.1es van ugyan ilyen part number alatt. Kell ezzel egyaltalan foglalkozni?
Elore is koszi -
felvono
tag
Amennyire en meg tudom allapitani ( semennyire
) nem lassu. Mivel nem tesztelem sose a gepeket igy nincs osszehasonlitasi alapom. Hiaba volt elotte x200s abban ugye sima hdd volt ebben meg ssd, szoval sztem amit a gyengebb cpu visszafogna azt behozza a gyors ssd. Mezei user vagyok nem izzasztom le a gepet renderelessel. -
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Ahogy Tim82 is írta ott az x300 x301.
Nekem x301 van. Egy dokkolható x200-ról váltottam. Akkor sokan azt mondták hogy ők bizony nem cserélnék mert az x300/301 mennyire szar. Én meg leszartam hogy mások szarozzák
Egyáltalán nem bántam meg. Igaz nekem az odd helyén egy második akku van, de mivel van külső dvd így nem gond ez sem. A displayportot viszont nem használom ki. Sajnos a kivetítőm nem szereti így marad a vga. -
felvono
tag
x201-be hol tudok magyar billentyuzetet legolcsobban venni ujonnan?
-
felvono
tag
Udv mindenkinek!
Egyik ismerosomnek az x61s-e furcsa dolgokat produkal. Neha fogja magat es egy iszonyu sipolassal kiakad. Masszor a kepernyon jelennek meg furcsa vonalak es szinten kiakad. Ezen alaplapi videokartya van ami nem szokott tulmelegedni. Lehet hogy kezd meghalni? Talalkozott vki mar ezzel a problemaval?
koszi elore is a segitseget. -
felvono
tag
Szia
Hivatalosan az edge szeria is thinkpad, de senki nem tekinti annak, mert gyakorlatilag csak rahuztak a logot. Nyugodtan kerdezz, senki nem fog elkuldeni, legfeljebb nem tudjak/juk a valaszt.
A mellekelt abra alapjan azert erosen javallott egy megbizhatobb thinkpad beszerzese akar hasznaltan garival. Mit csinalsz pl ha a gari utan egy nappal kovetkezik be a sokadik elhalalozas?

-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Fajo szivvel valok meg x200s-emtol, es ezzel kapcsolatos kerdesem van a T. Tarsagahoz.
Lehetseges az adataim beallitasaim mentese es atvitele az uj gepre akkor is ha a regin vista, az uj gepen pedig windows 7 van? Ez a migration assistant ahogy nezem a komplett rendszert viszi at, de en nem szeretnek vistat ha mar eredeti win 7-et is hasznalhatok. Az uj gep egy x301, tehat csaladon belul van
-
felvono
tag
-
felvono
tag
A toresre azt mondtak telefonban hogy nem javitjak, ill. hogy ha tipushiba akkor igen. De ez nem tipushiba volt

Ventit csereltek volna ha lett volna idom, elmenni. Sokszor en es a gep, ill. a szerviz nem vagyunk egy koordinatan. Ugy voltam vele ha vki megveszi ido elott, az majd beviszi. Nem pedig azert nem vittem el mert sumakolni akartam hatha beveszik hatha nem. Ezert is kerdeztem ra direkt telefonon. Amugy epp gariidon tul el is ment. Vkinek meg igy is megerte. Na nem az eredeti aron termeszetesen, de ez varhato is volt. -
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
mi az senki nem tud aludni ?

-
felvono
tag
-
felvono
tag
Nem az a kerdes hogy mennyire biztonsagos az ebay, hanem hogy akitol veszed mennyire megbizhato. Feedback, eladasok szama, erteke stb
utana jon a kerdes hogy postazza-e a tengerentulrol, es te kifizetned-e a vamot, biztositast es egyeb koltsegeket. Sztem a nemet ebay jobb ilyen szempontbol, na meg hamarabb megkapod a termeket. Tobben is vasaroltak/nak a forumozok kozul onnan jo tapasztallatokkal. Szemely szerint en mindent ebay-en szerzek be amit csak lehet ( neha amazon). A laptoptol a kivetiton at a fagyikeszitoig
Mellesleg honapokig arultam itt egy x200 tabletet, inkabb nem irom le mennyiert ment el vegul
Ilyen az amikor a kereslet es a kinalat nem talalkozik
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Szemezek egy t410-essel. A gond az vele hogy egy bogar behalt az lcd retegei kozott, sajna elegge lathato. Ezt lehet szerintetek csereltetni gariban?
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Tudom semmi kozom hozza, de az miert nem jo megoldas hogy marad a kulso hazban, es ha kell irni akkor csak radugod usb-n? Vagy ha nem kap eleg tapot akkor esetleg beszerezhetnel egy olyat ami rendesen mukodik usb-rol.
En igy hasznalom a blu-ray-t, mert nem voltam hajlando a gep aranak csaknem a felet kifizetni erte azert hogy a dokkoloba becsusztathassam. -
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Ha en lennek a te helyedben es nem lenne szuksegem eros gepre akkor minel tobb gari idovel probalnek minel olcsobban egy nekem megfelelo konfigot talalni. Sajna a c2d-s tp-k lassan kifutnak a 3 eves garikbol, hosszabbitani meg nem eri meg anyagilag. A kulso monitor jo otlet, kulonosen ha az x szeria mellett dontenel.
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Bar nem nekem cimezted azert hatha segit az "okoskodasom"
Hogy munkara mennyire kicsi az abszolut toled fugg. Sokan itt a forumon x-et hasznalnak munkara teljes megelegedessel, de van olyan is akinek kicsi, kenyelmetlen stb.
T400s-ek 60-80 kozott vannak ahogy en nezegettem az aprokat. Az altalad linkelt gep szerintem nem rossz ennyiert ssd-vel, bar a nemet bill. miatt plusz koltseged lesz ha nem tudsz megbaratkozni vele, es a garirol nem ir semmit. Ezeken meg illene lennie azert minimum 1-2 ev garinak. Azt sem artana tudni milyen allapotban van legalabb vmi kep jo lenne rola. -
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
En nem ertem ezt a filmnezos problemat. Mi az hogy 12-n nem ok 14-15 meg elfogadhato? En pl ha nezek filmet akkor a gepet olbe veszem, es igy a kepmeret a 4x-ese annak mintha rakotnem a 23collos tv-re es ugy neznem az agybol. Ha igy nezel filmet akkor teljesen mindegy mekkora a kijelzo mert mindig nagyobb kepet fogsz kapni mintha messzebbrol nezned a plazmaubergiga tv-t. Azt a verziot pedig egyaltalan nem tudom elkepzelni hogy a laptopot az aztalra teszem es ugy nezek filmet. Abban az esetben teljesen mindegy hogy mekkora a laptop kepatloja, ugyanolyan bena lesz, mert tavol van ezert kisebb lesz mint a mar emlitett tv-m. Franc0-val kell egyetertenem miszerint moziban erdemes filmet nezni, bar reszemrol inkabb ott sem a sok zacskozorgos idiota miatt. Egy jo kivetitot es normalis hangrendszert a haloszobaban jobban preferalok

-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Ha mar lcd-rol beszelunk. Sajna az en forrasom elapadt, pedig jo aron volt.
Konkretan ez : BOE-HYDIS HV121WX4-110
20000-ert
a vicc az hogy meg magamnak sem vettem, pedig akartam, de gondoltam ......raeeer
-
felvono
tag
Tudna vki segiteni abban hogy miert nem tudok bootolni lemez clone-ozas utan?
A tortenet annyi hogy sogoromat sikerult behulyitenem es megkert hogy vegyek neki is egy x200s-t. Ez meg is tortent, annyi volt a gond hogy nem volt rajta oprendszer. Nosza gondoltam akkor megprobalom clone-ozni a sajat rendszeremrol a particiokat (vista matrica a gephez van mielott vki belekotne
). Ez sikerult is, de most ha elinditom akkor gyakorlatilag nem tolti be a windowst, csak a kurzor villog az ures kepernyon. Ha megprobalom egy vista lemezzel javitani a boot sequenst, akkor kiirja hogy problemaba utkozott es nem sikerult neki. Mar a vegen arra vetemedtem hogy fogom a kurva vistat es feltelepitem hagyomanyosan. Viszont ekkor szinten a telepites egy bizonyos fazisaban kifagy. Nem adtam fel igy fogtam egy regi xp-t es gondoltam mindent de mindent fogok es lezuzok rola, csinalok egy db particiot es szevasz. Hat ez sem jott ossze mert mire az xp javitokonzolhoz ernek addig kekhalallal elszall. Igazabol az lett volna a jo ha a hidden/recovery particiot is tudtam volna clone-ozni. De most mar csak kivancsi vagyok mi lehet a hiba. Jelenleg a biosbol inditottam egy hdd diagnostic-ot. Utana meg usb-re radugom es a sajat gepem segitsegevel torlok rola mindent, majd megy fel az egy szal vista, a finom hidden ? recovery particiok nelkul 
Ja a clonezillaval egyaltalan nem sikerult cloneoznom, mert volt egy egesz darab bad sector a sajat lemezemen, hiaba hasznaltam chdsk-et, utana pedig a clonezilla repair funkciojat. Szoval maradt a driveimg xml.
Vmi tipp esetleg amit meg megprobalhatok? Az a recovery particio nagyon jo volna. -
felvono
tag
-
felvono
tag
thinkwiki alapjan ezekkel a felbontasokkal jott ki a t61:
14.1" 1024x768 (XGA)
14.1" 1400x1050 (SXGA+)
14.1" 1280x800 (WXGA) widescreen
14.1" 1440x900 (WXGA+) widescreen
15.4" 1280x800 (WXGA) widescreen
15.4" 1680x1050 (WSXGA+) widescreen
a kerdes az hogy neked mekkora a kep atlod. Ennek ismereteben mar tudod hogy milyet lehet elvileg bele szerelni. A kovetkezo lepes az hogy megnezed az adott lcd-hez amire cserelni akarsz jo-e a meglevo invertered a regi lcd-rol. Szerintem ha nem mas tipusu lcd, akkor lehet siman upgradelni. A problema akkor van ha a kulonbozo felbontasu kijelzok mas-mas technologiaval keszultek. Vagy vmi ilyesmi
Majd a hozza ertok megmondjak pontosan. -
felvono
tag
Szinte az osszes tp-t mar evek ota sim kartya foglalattal adjak el, ami onmagaban nem eleg. Ha megtalaltad a wwan kartyat is na akkor orulhetsz
A ket minpci foglalatot keresd meg. Az egyikben mindig a wifi kartya van gyarilag. Ha a masik ures akkor bizony be kell szerezned egyet.
A minipci foglalat ha jol remlik az x61en a palmrest es a billentyuzet eltavolitasa utan valik lathatova. -
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Neked nem csinalt olyat hogy az usb eszkozoknel le fel kapcsolodik? Nekem ezt jatsza es nem tudom miert. Mar probaltam ujratelepiteni az ujjlenyomat olvasot, frissitettem az update-tel mindent, hatha vmi valamivel osszefugg, de nem.
Esetleg mas talalkozott ilyesmivel?
Jelenleg a drivert letoroltem igy nem kapcsolodik le-fel. Cserebe ertelemszeruen nem is hasznalhato
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Mi van az akku felujitassal? Szandekosan nem neztem utana eddig lustasagbol, de pl ha lehetne kapni kulon a megfelelo cellakat olcsobban akkor talan erdemes lenne bibelodni vele nem?
A regi fusimhoz olyan akku volt ami utangyartva is baromi draga volt. Gondolkodtam a cella cseren. Sajna a cellak is kb annyiba voltak mint az egesz akksi. Igy maradt a kulso tap, es ment az egesz noveremhez asztali gepnek. Azota nincs gond az akksival
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Viccet felreteve ha irodai alatt azt erted hogy napi szinten hozod viszed akkor mindenkeppen erdemes szerintem a sulyt is figyelembe venni. A teljesitmenyuk szerintem tokeletesen kielegito az altalad irt dolgokra. Aztan nem art figyelni a szerviz hatterre sem. Sajnos ahogy feljebb valahol olvashato a lenovo rontott ezen nem kicsit. Ha meg van hogy melyik a befuto akkor utana en meg futnek par kort a helyedben ebay-en. Usa-bol pl nagyon jo aron lehet behozatni a cuccokat. Amik itt meg uj es csillagaszati aron van az ott mar joval olcsobb meg ups es vammal is sokszor. Az uzleti gepeknel a garival sem lehet gond.
Csak meg kell nezni kitol veszel. Az olcso nem mindig olcso
-
felvono
tag
Itt [link] van a cikk. Ez alapjan remekul fogsz tudni tajekozodni a hd film nezes mikentjerol. De ahogy Chaser is mondta az is ki derul belole hogy csak 4500tol felfele tamogatott a dxva funkcio az inteles kartyaknal alapbol. Tehat marad a proci terheles. Esetleg lehet probalgatni a kulonboz o lejatszokat, mind mashogy gazdalkodik az eroforrasokkal. Hatha talalsz egy szent gralt ami mindent elfogadhatoan visz. Bar szerintem erre kicsi az esely.
-
felvono
tag
Nem olyan rossz az. itt [link] talalsz rola egy jo kis irast. Raadasul mar ujabb verzio is jelent meg. Bar en nem koltenek az x200s-hez ilyenre. Ha megy a 720p akkor folosleges sztem. Inkabb azon gondolkodom hogy beleteszek egy d420-asba
Na azon a vason mar nagysagrendeket dob, es a dokkolojanak szinten van digitalis kimenete
(OFF) -
felvono
tag
-
felvono
tag
Ez a hirdetes felejtos sztem. Egy reszt az ara mas reszt mar nov vege ota nem frissitette a hirdetest az illeto.
Ha jol tudom akkor affs-t csak olyan gepbe lehet atrakni egy az egyben ami nem ledes. A keret vagy a vezerlo miatt. Tehat olyat nezzel ha mindenkeppen affs-t akarsz ami sima lcd.
Novics kollega is ilyesmin torte a fejet aztan meggondolta magat
Az a 20-30e plusz csak hogy kicsereld a kijelzot nem keves, es abban biztos lehetsz hogy esetleges eladasnal nem nagyon szamoltathatod fel erteknovelo tenyezokent. Plane ha evek mulve adod csak el remelhetoleg 
Nekem is x200s van, az 1080p nem mindig jelent gondot. volt ami siman ment volt ami szaggatott, de nem nyultam semmilyen tweakhez hogy jobb legyen szoval lehetseges hogy nemi szoftveres kukazas utan talalsz ra megoldast. RAM es ssd bovites sose lehet problema
En ennyit tudtam segiteni, majd az utanam jovok esetleg kijavitanak/hozzatesznek -
felvono
tag
Nem irtad milyen videokartya/ proci van a gepben es melyik van terhelve hd videonal. Full hd vagy 720p? A kivetito fullhd-s-e? En azt gyanitom hogy keves a kraft. Nekem a regi xps-emnel volt hasonlo, de ha kikapcsoltam a laptop lcd-jet akkor vitte az 1080p-s videot kulso monitoron teljes felbontassal. Abban egy 8400as nvidia gt kartya volt.
Ha quadro fx van a gepedben akkor elvileg ez a kartya mar cuda kompatibilis, ami segithet a lejatszas minosegenek javitasan, ha eddig meg nem probaltad. En anno egy ph-s cikk alapjan allitgattam be a lejatszot meg a progikat hogy a videokartya legyen terhelve ilyenkor ne a proci. Ha szukseged van ra elokeresem. -
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Szerintetek ossze lehet hozni egy x60 tablet dc jackjet kabelestul egy ideapad z570es alaplapjaval? Nem arra vagyok kivancsi hogy passzol-e mivel tudom hogy nem. Hanem hogy barmilyen szetbarmolassal megoldhatnam-e hogy eletrekeltsem a gepet. Akksi halott. A teljes dc jack es a kabel az alaplapi csatlakozoval el lett tavolitva. Alkatresz listakban nem talalok, sot semmilyen fru nincs meg a service manualban sem. Nem is a potalkatresz lenne a lenyeg elso korben hanem hogy meg tudjam allapitani a geprol hogy mukodokepes-e vagy sem. Mielott ram szoltok, igen jartam az ideapad topicban. Minden segitseget elore is halasan koszonok!
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Notebookreview forumba valaki ezt irta:
Temperature: idle at around 45C-50C, single-threaded stress at around 80C, full stress with LinX = 97C.
i7-es procival. Gondolom a processzormag homersekletet irta nem a palmrest-et
Ehhez kepest az x200asom dokkoloban atlagos hasznalatnal 40-45 fok, 100%on 75-80 fok.
Amugy szinten notebookreview-n erdemes a teszteket nezegetni mert mindig belerakjak a gephazon mert homersekleteket. Sajnos a te esetedben eppen az x220ast i5-os procival teszteltek.
i5 vs i7 topic itt [link] -
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
Erdekesseg keppen ha felteszed a hd sentinelt akkor a homerseklet fulon van egy olyan sor ami az elettartam soran mert legmagasab homersekletet irja ki. Hogy mennyire valos ez az ertek azt en nem tudom. Gondolom vmi logbol banyassza elo. Ha nagyon magasat ir ki akkor jo esellyel ez volt a tegnapi izzitasi homerseklet
Persze ez a hd-re vonatkozik. Cpu homersekletet ezzel nem fogsz tudni merni. -
felvono
tag
En az utobbira tippelnek. Ilyet nyuzok....nagyon jo kis masina.
Az elobbiben biztos hogy nincs thinklight mert nem olyan a keret kialakitasa.
az x200s mellett szol tovabba hogy a dokkoloja jo a kov. generacionak is vagy a tablet szerianak, szoval gep valtasnal nincs akkora kiadas. Persze ehhez kell egy dokkolo is
En mindenkepp ezen a vonalon maradok. Eletem legjobb valasztasa volt ez a kis gep. Zarojelben jegyzem csak meg hogy azert voltak eltevelyedeseim ,es valoszinu lesznek is
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
x60 tablet ugyben kernem a segitsegeteket.
Kaptam egy ilyen szepseget nagyon leharcolva. Eredetileg azert passzolta le a gazdaja mert nem volt rajta kep. Ami annyit jelent hogy bekapcsolasnal ledek felkapcsolodnak, venti elindul, leall, majd gondolom mikor a proci megmelegedett mar akkor ujra indul, viszont kep semmi. Eloszor azt hittem hogy a ramok miatt van mert 4 volt belepakolva,de leteszteltem masik gepben es minden ok veluk. Nem is foglalkoztam az egesszel, mar kezdtem szetbontani mikor meg egyszer utoljara megprobaltam bekapcsolni. Lass csodat, a kepernyo eletrekelt. Azota le fel nyitogatva tekergetve razogatva neha neha be tudom kapcsolni es mukodik. Sajna nem volt rajta oprendszer ugyhogy semmilyen tesztet nem tudok vegezni. Lehetseges hogy videokartya hiba okozza ezt a veletlenszeru feleledest? Vagy valami otlet hogy milyen csatlakozasnal matassak keressek nezelodjek hogy raleljek a hiba forrasara anelkul hogy vegkepp tonkre vagnam? Mondjuk mar eleve a halalbol tamadt fel
-
felvono
tag
"Az új Hardverapróval olyan szinkronizációs problémákba ütköztünk, amelyeket nem tudunk nagyon gyorsan elhárítani, ezért visszaállítjuk a régi oldalt."

ehehe nagyon rossz maju lennek ha azt irnam le hogy barcsak ne tudnak nagyon gyorsan elharitani ? -
felvono
tag
Nekem szerencsere magyar vamosokkal nincs tapasztalatom, csak UK-ba hozattam a tengeren tulrol. Fel volt tuntetve az ara meg hogy micsoda. Ez alapjan kuldott a csomagszallito egy papirt feltuntetve a vamtarifakat hogy ennyit es ennyit fizessek be. Befizettem aztan kiszallitottak. Nem lehet kikerulni a vamosokat pl ups-sel? Nem a vamolas elkerulese lenne a cel hanem hogy normalisan legyen vamolva. Persze elviekrol beszelunk.
Valakinek tapasztalata aki rendelt thinkpad-et messzirol? Csak hogy ne legyek off
-
felvono
tag
En mindig csorgatom a nyalam hogy a rohadt amcsiknal minden mennyivel olcsobb. Talan megerne usabol venni ebayen. Ott rengeteg uj van es szamlat is kapsz a nevedre, mar ha a sajat accountoddal vasarolsz. Bar nem tudom hogy a magyar adohivatal hogyan all az ilyen nemzetkozi nem forint szamlakhoz. Gondolom vmilyen vallakozoi forma miatt volna szukseg ra.
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
-
felvono
tag
majd ha a masik hiba elojon akkor eszembe jut

amugy sikeresen klonoztam a vinyom ami regebbi kerdesem volt. ez a lenovos migration nem valt be mert csak az adataimat rakja at egyik geprol egy masikra. az oprendszerhez nem nyul.
kis keresgeles utan raakadtam a driveimage xml ingyenes progira. a problemamat tokeletesen megoldotta. egy mar belott oprendszert at tudtam tenni egy masik ugyanolyan gepre cirka 3 ora alatt
a backup nem sok ido inkabb a restore. ja es kozben szetcsesztem az mbr-t is, amivel egy napot kuzdottem ubuntuztam, persze nem mukodott utana sem. ekkor jott a mento otletem, a gyari vista lemezen talaltam egy funkciot ami 3 perc alatt helyrerakta a dolgokat.
igy utolag azt mondom megerte mert bar latszolag idot nem nyertem viszont ahelyett hogy a drivereket vadaszgattam volna, csak ketszer nyultam a gephez/ vinyohoz 2-2 percre. egyszer a backup egyszer pedig a restore inditasanal.
nem a sajat hulyesegemet reklamozom
csak gondoltam leirom hanyattatasaimat masok okulasara 
-
felvono
tag
jut eszembe. ket furcsa dologgal talalkoztam ami talan tipushiba, vagy szoftveres....ha utobbi es off akkor bocs erte.
mind a ketto az explorerben jelentkezik. ez mar gyanus
az egyik:
amikor megnyitok negy ot oldalt egy bongeszon belul akkor az utolso oldalon mar nem tudok semmit csinalni. se lefele gorgetes, se barmire klikkeles nem megy. se nyilakkal se semmivel. a kurzor a cimsorban marad. ilyenkor becsukom a ket utolso lapot es ujra nyitok egyet akkor mukodik.
a masik hiba ize ..... elfelejtettem

-
felvono
tag
koszonom mindenkinek az erdemi hozzaszolasokat az x200s vs t400 temahoz.
az elhangzottak alapjan ugy dontottem maradok az x200s-nel. majd ha mar kezd kioregedni akkor megtamogatom egy ssd-vel. talan elobb is
beke veletek

-
felvono
tag
igazabol nem is a nagyobb kepernyo meret miatt gondolkodom. fokent azert mert eleve a gepet 100%ban itthon hasznalom, tehat 10 ora akku idore nincs szuksegem. bar jelenleg nem is bir ennyit
. egy masik tenyezo pedig a dokkolo, es az ebbol fakado vastagodas.
szinten 99%ban dokkolon van, es ahogy elnezem igy oldalrol a vastagsagat szerintem 2 db t400 meg igy is vekonyabb
szoval amilyen kicsi es hordozhato annyira nem hasznalom ki.
DE
ha vennek egy t400at es megtoldanam egy ssd-vel akkor ugyanott vagyok talan arban, gyorsabb geppel, es megsem fekszik benne foloslegesen a penzem. ezt a dokkolot is azert vettem mert van rajta displayport ami ugye jol jon nagy felbontasu filmeknel. tippeljetek hanyszor hasznaltam

-
felvono
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Notebookok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- (kiemelt téma)
- Acer Aspire 5 A515 15col FullHD / i3-11gen/ 12gb ram / 256gb SSD + 2,5col ssd / WIN11
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A4500 64GB 2TB NVMe SSD magyar vbill gar
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még szerencse hogy ilyen ódivatú játékos vagyok.

Bovebb info privatban akit erdekel!