Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• honfoglalo

senior tag

válasz honfoglalo #31916 üzenetére

A kalauzos oldalon megtaláltam közben a keresett tesztet...

Tanácsot kérnék..
    Egyetemre lenne szükségem laptopra, elég sokat átnéztem már illetve a fórum jelentős részét is olvastam. Először sima Lenovokat néztem, majd az Edge-k között variáltam, míg eljutottam a T szériához. :)
    Minenképp 14 vagy 13 colos gép kéne a hordozhatóság miatt. Az X-széria így kiesik, az x300/x301 lehetne még esetleg jó, de annak a hardvere már kicsit gyenge lenne (X1 meg drága).

Elvárásaim: jó összeszerelési minőség, viszonylag kicsi tömeg (lehetőleg <2kg), i3 elég, erőforrás igényes programokat nem igazán használnék, matt kijelző, minimum 1366x768 vagy nagyobb felbontás, dedikált videokártya nem kell, 250 ezer alatt legyen, lehet használt is.
    Ezek alapján eljutottam a T400s/T410s/T420s-ig. a probléma, hogy sokan említik a palmrest repedést illetve a kijelző hibát ezeknél, nem tudom mennyire komoly a dolog, s mekkora a veszélye. Hol lehet Thinkpadeket élőben megnézni egyáltalán? Milyen ennek a 3-nak a kijelzője, használható, egy-egy filmet meg lehet rajta nézni?

Ebből a háromból használt piacon nem nagyon láttam, csak 1-et talán de az is 170k-s irreális áron (t400s). Lehet ezeket kapni általában (T420s tudom, h most 240k újonnan) használtan, ha igen mennyiért, esetleg van valami más ajánlat, ötlet?

Köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák