- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz
soldi3r #31920 üzenetére
Az X60 a 4:3 miatt tényleg nagyon kicsinek tűnik, X200/X201 érezhetőn nagyobb, még ha a képátló nem is változott, X220-nál talán ez még jobban érződik, nem tudom, még nem láttam élőben. Szerintem filmet nézni egy 14"-os gépen sem sokkal élvezetesebb, annyival nem nagyobb, viszont több a szenvedés a rossz minőségű Tn panel miatt, folyton keresheted a megfelelő pozíciót a gyenge betekintési szögek miatt, a fakó színekről nem beszélve. Ha nagy ritkán ilyen célra kell, akkor már inkább 12,1" AFFS (X200, X201 mod) vagy 12,5 IPS szerintem szerencsésebb, de ha van rá lehetőség érdemesebb tévére kötni a gépet.
honfoglalo: Első sorban nem a méret miatt írtam neked az X-et (bár az is felfogható előnyként, igaz inkább annak aki cipeli is), hanem általában kevesebb velük a gond és jobban össze vannak rakva. De a T-nél is inkább csak apróbb dolgok szoktak lenni, leszámítva a kijelző problémát T400s/T410s-nél, hogy ez mennyire gyakori nem tudom.
Tudom nem a legjobb kép, T400 vs X200
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest