- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok, sos segítség kellene.
vendégségben próbáltam felcsatlakozni a wifire de a gépem (t61) megtalálta az éppen neten lévő gépet (t43).az eredmény, a két kép összebuzult, létrejött egy LENOVO-PC_Network hálózat, és azóta mindkettő csak azt látja.
a t43-t is lerúgta a netről, azóta nem lehet felmenni vele. kikapcsoltam a t43 wifit, az t61-et visszaállítottam egy héttel ezelőtti állapotra, de hiába azóta csak a lenovo-pc_network-t látja. benne maradt a levegőben? vagy megfertőzte a wifi routert is? az is lenovo-vá vált???
figyelmetlen voltam, a csatlakozás során a t61 kért egy pin kódot, ami a router alján lévő 8 jegyű szám. lehet, hogy átprogramozta a routert??? mire képes egy t61?hogy lehet elszakítani a szerelmeseket? vagy vegyek új gépet/gépeket, de ne azonos gyártótól? kezdjem tenyészteni őket, ne törődjek az internettel?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest