- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
cadeyrn #20900 üzenetére
Néztem már. Elég lesújtó vélemények vannak már a dellekről, lengyeleknél szerelik, össze van csapva az egész. Usa-ból meg nem egyszerű behozni. Viszont ott van még a gar, nbd on-sirte ez itthon a legjobb, még nem hallottam olyat h valakinek azt mondták volna hogy vigye szervizbe, mint hasonló garos lenovonál. Zsanérkopás engem annyiból nem érint, persze ha újan venném vagy még jó zsanérral, hogy nálam nem sokat van hordozva. De lakáson belül nem szeretek helyhez kötve lenni, van kényelmes fotelem, ágyam
Havonta 1x-2x fedél lecsap amikor viszem, 1ébként meg az asztalon áll v szekrényben. Ha meg dell akkor még 5420 pl, azt újan is elég jó áron tudnék venni, backlit bill, 4 év gar, elég jó mindenben. De persze ez nem thinkpad design
szerk: Ha 100k alatt lenne és nem fölötte akkor egyszerű is lenne és valszeg vennék. De így hogy kicsit hozzácsapva vehetek 8440p-t vagy e5420-at, azt meg teljesen újan mert náluk ugye nem kell számla garhoz és ismerős tud okosba' hozni nálam nem egyértelmű a döntés...
audi100td: Csak ahogy elnéztem jóval drágább mint dell, tehát számla nélkül se lenne boldogság. Meg újan nem is tudom mit nézzek? Gondolom T400 már nincs, T410-re azt mondtátok nem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- XPEnology
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Dell G3 3590 notebook (9300h,1660 Ti,16GB)
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest