Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz FoxiestFox #105278 üzenetére
Roncsvadász alert!
Frankenpad update.
9 cellás Geen Cell akku installálva, egyelőre minden nice. Sanyo cellák vannak benne.
Alacsony fényen olvasgatva, wifin Spotify, 3:30 körül, random netezgetés 2:45 környékén, Youtube másfél óra, ha nem kell max fényerő, több.
Ez csak nőni fog, amint megnézem, mennyire lehet alulfeszelni a CPU-t.
Elégedett vagyok vele, az akku csomagolása is meglepően prémium, és az összerakása is.
Mókás, hogy a gyári 9 cellás lötyög a gépben (ahogy azt sok TP-nél tudjuk, milyen gagyi hatást kelt), ez meg mint a cövek áll benne, akkor is, ha ennél fogva lóbálom a gépet.Vantage-ben be lehetett állítani a töltési küszöböket, miután a PM Drivert manuálisan telepítettem, viszont Gauge reset nincs. Egyelőre nem gond, ha nagyon muszáj lesz, van Win7-es vinyóm.
Megvettem ezt a romot apróról, elsősorban a dokkok, töltők, és az FPR-es palmrest miatt (töltőnek szűkében voltam, több volt a TP a háznál, mint töltő).
Ház a fedlap kivételével 95%-os, a magyar NMB billen (!) nagyon keresni kell a kopást, a gépben volt egy DVD író (kúl, mert nekem DVD olvasó - CDRW kombóim vannak), a kijelzője pedig egy fényerős, patent 1400x1050-es Flexi.
Igaz, amit írt a tulaj, a gépről lerí, hogy élete nagy részét dokkban ülte le.
Tápról nem indult, akkuról igen, kikaptam a deszkát, holnap beleteszem azt, ami az én Frankimból kijött (szintén Radeonos lap).
Zsanérjai feszesek, gyakorlatilag újgép-feszesek, ezt az előbb megkapta az enyém a billzettel és az FPR palmresttel együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs