Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Tim82 #102658 üzenetére

Wow, ezt nem is tudtam, nekem teljesen kimaradt. Kár, ahogy nézem, a T495 elég drága, de szimpi. Ezeknek a Ryzen U-prociknak pont a Vega GPU miatt van értelme, mert amúgy CPU erőben nem jobbak, mint egy Core i U, hanem IGP-ben verik rommá. Persze ezek a Vega-s megoldások sem váltanak ki egy normális dedikált GPU-t vagy eGPU-t, csak a gyenge Intel GPU-khoz képest jelentenek előrelépést. Azért ezek az U-s Ryzenek továbbra sem gamer gépek.

Készülök pont én is laptopot venni, de még nem tudtam dönteni. A laptopos topikban lebeszéltek az ASUS GL702ZC-ről, hogy elégtelen a hűtése, de ahogy nézem, mindegy mit veszek, ~1000-1500 GBP határig az összes gamer laptopnak lepkefing a hűtése. Ebben az ársávban vehetem az isten laptopját is, akár újonnan, akár használtan, mindegyik erősen kompromisszumos lesz, vagy a hűtés, vagy a bővíthetőség, vagy valami más, ha nem thermal throttlingol akkor power limit miatt lesz throttling. Pedig olyan extra igényeim nincsenek, hogy hosszú akkuidő, meg kis súly, mert mindig konnektorba kötve lenne használva, nem nagyon hordoznám. Meg a poén, hogy játékra van desktop gépem, szóval nem gamer laptop lenne, de néha letolnék rajta egy kis játékot is (mondjuk ha az ágyban akarok pihenni és nem akarok desktop gép előtt görnyedni), csak azért nézelődök gamer kategóriában, mert elegem van az integrált grafikus lassítókból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés