Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Tim82
üzenetére
Wow, ezt nem is tudtam, nekem teljesen kimaradt. Kár, ahogy nézem, a T495 elég drága, de szimpi. Ezeknek a Ryzen U-prociknak pont a Vega GPU miatt van értelme, mert amúgy CPU erőben nem jobbak, mint egy Core i U, hanem IGP-ben verik rommá. Persze ezek a Vega-s megoldások sem váltanak ki egy normális dedikált GPU-t vagy eGPU-t, csak a gyenge Intel GPU-khoz képest jelentenek előrelépést. Azért ezek az U-s Ryzenek továbbra sem gamer gépek.
Készülök pont én is laptopot venni, de még nem tudtam dönteni. A laptopos topikban lebeszéltek az ASUS GL702ZC-ről, hogy elégtelen a hűtése, de ahogy nézem, mindegy mit veszek, ~1000-1500 GBP határig az összes gamer laptopnak lepkefing a hűtése. Ebben az ársávban vehetem az isten laptopját is, akár újonnan, akár használtan, mindegyik erősen kompromisszumos lesz, vagy a hűtés, vagy a bővíthetőség, vagy valami más, ha nem thermal throttlingol akkor power limit miatt lesz throttling. Pedig olyan extra igényeim nincsenek, hogy hosszú akkuidő, meg kis súly, mert mindig konnektorba kötve lenne használva, nem nagyon hordoznám. Meg a poén, hogy játékra van desktop gépem, szóval nem gamer laptop lenne, de néha letolnék rajta egy kis játékot is (mondjuk ha az ágyban akarok pihenni és nem akarok desktop gép előtt görnyedni), csak azért nézelődök gamer kategóriában, mert elegem van az integrált grafikus lassítókból.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest