- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ma beraktam az i7 2620M procit a T420-amba. Nem mai gép, de nekem SSD-vel / 8 GB rammal tökéletesen megfelel.
Az AC-s wifi miatt már korábban raktam fel egy mod bios-t, ebben többek között engedélyezve van az 1600-as memória is. Most néztem, nekem is ennyin megy. Ezen meglepődtem, azt hittem hogy csak 1333-as memóriát támogat a proci?Intel oldala szerint.
Csak Cinebench R10-et teszteltem, ebben olyan 8%-al gyorsabb. Nyilván ez kb. semmi különbség, de nem volt drága a proci, a régit (i5 2520m) meg majd eladom.
Sokat agyaltam a 4 magos i7-en is, de végül a hűtés és az ár miatt lemondtam róla. Nem igazán használok olyan alkalmazást, ami a plusz két magot kihasználná, így a nagyobb órajel számomra hasznosabb.Melegedést tekintve alig van különbség az i5 és i7 között, turbóval mindkettő 90°C körüli max értéket produkál (dokkolóban). Viszont ehhez Tpfancontrol profil kellett, 90 foknál már 5500-on forog a ventilátor. Valamiért a bios nem pörgeti 3800 fölé, pedig 7-es fokozaton is 4400-on pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Keresünk dokkolókat
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest