- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Tikakukac #100537 üzenetére
Még egyszer és most már tényleg utoljára rámutatnék, hogy leírtam az okot. Jómúltkorában is többször megtörtént már a parttalan és nem konstruktív, 10-20 hozzászóláson át menő "a Win 10 szar" thread a topikban - és egy ilyen thread nyitó hsz.-ének előbányászása sem hiszem, hogy más eredménnyel jár. Ezt akartam megelőzni, a TP-specifikus rész pedig amúgy konstruktívabban is többször ki lett tárgyalva a topikban, csak vissza kellene keresni.
Szóval tőlem nyomd csak továbbra is, ha nem akarod megérteni, hogy miről is van szó.
[link]: kiemelem: "egy ilyen thread nyitó hsz.-ének előbányászása sem hiszem, hogy más eredménnyel jár". Még mindig, én konkrét eset miatt írtam, amit írtam és amibe belekötöttél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest