- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
válasz
Khelben #9717 üzenetére
Igazad van abban amit írtál-nekem teljesen mások a preferenciáim.
Én desktop gép eladása után vettem egy HP Pavilion DV5 1140eh notit,és NEKEM ez az ideális.
Amiben sokkal jobb adott esetben az üzleti gép,de az én esetemben nem fontos:Hidegen hagy hogy mennyi az akku üzemidő (egy filmet lehessen megnézni,ha nem az sem tragédia-hosszú a töltőkábele nagyon
)
Mennyire strapabíró vagy sem(soha nem hurcolom sehová-max az ágyig egy film erejéig)
A zsanér sem érdekel(soha nem csukom le.)
A garancia 2 év rá,és szeretem a műszaki dolgaimat akkor eladni amikor még van rá 1 hónap gari-így a vevőnek sincs rizikó (főleg hogy nagyon vigyázok mindenemre)
NEM cserélek benne semmit-csak a ram-ot dupláztam (észrevehetően gyorsabb lett)
Az anyaghasználat nem érdekel-soha nem adom el színesfémesnek-más előnyét nem hasznosítanámAmi viszont fontos és ezekben tapasztalataim szerint is jobb a Pavilion:
Szebb a külseje-az én ízlésemnek-és mivel a lakásban van mindíg,ezért fontos hogy ugyanolyan "jól nézzen ki"mint a szoba máskülönben,ezért tetszik hogy mindenkinek feltűnik és kevesen nem dícsérik meg-az vesse rám az első követ aki nem szeret a "lakás berendezési tárgyaival"adott esetben büszkélkedni-hiszen ugyanolyan része a lakásnak mint egy szép TV vagy egy csúcs hifi,esetleg egy dizájnos mikrosütő,nem?
A sokkal jobb (tényleg szuper a notik kategóriájában,legalábbis dvd-zni tökéletes)hangszórók "Altec Lansing"-és beállítható hogy ténylegesen szépen szóljon.
Az hogy fényes a kijelző nem számít,ritkán sötét a kijelző,így nem tükörként használom..
Erős,nem integrált videókari-de nem annyira erős hogy nagyon melegedjen a gép(a többi alkatrész kímélése a nagy melegedéstől+fogyasztás is fontos számomra.
Sokkal kevesebbet fogyaszt mint a desktop annó,havi 1500-2500 ft spórolás (torrent fut szinte állandóan)-persze ezt megspórolná bármelyik noti..
NAGYON csendes.igaz soha nem játszom rajta-inkább dolgozom,fotókat teszek fel ide-oda,néha szerkesztés kicsit,szörfölés,videókat nézek,DVD,stb-
Alapból adtak hozzá JOGTISZTA Win vistát (ami a SP 2-vel nekem tuti és elég jó,+egy Office-t is,ezt is használom+sok más progit-teljesen analfabéteként nem ment rá a drága időm összeszedni-lopkodni?sok progit...
NEM mindenkinek evidens a vásárolni kívánt gép ellátása a megfelelő programokkal-ezen szinte minden rajta volt ami az alaphoz kellett annó.
A házhozszállításos-supportja szuperjó!
(CSAk a Pavilion ilyen door to door)a gyári aksi a sok (lehet hogy nem túl okos )használat miatt(teljesítmény-centrikusra állítva ment mindíg,és az aksit soha sem vettem ki,a gép mindíg megy,nem tudom ez tette-e cellazárlatossá az eredeti akkut,de postával jött egy zsír új 1 hét múlva miután ezt jeleztem a supportnak...
A távirányító is kényelmes filmezésnél-no meg a 15-4-es kijelző
A színei és a képe nekem nagyon szép,a fényes bevonat nem zavar..
Sok az usb-portja,van HDMI (régebbi üzletin ohne)
A 2 db fejhallgató kimenet szuper,ha a gyerek alszik akkor is tudunk hangosan olyan filmet nézni az asszonnyal
Beépített 1.3 nmpixeles webkam-jól jön néha..
Nekem a gyári médiacenter-lejátszó progi is bejön ..
NEKEM ez az ideális gép,főleg hogy softwarekkel együtt volt 10 hónapja 185 ezer ft,2 év garival...
Nekem sem az üzleti 14 colos kijelzője,sem a gyenge hangja (esti ágyas filmezés)nem felelne meg,nomeg egy szuper szobában ne gyászologjon a sarokba egy fekete noti már..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest