Új hozzászólás Aktív témák

• adm

őstag

válasz mark000 #8993 üzenetére

archicaddel rajzolok és modellezek én is építészeti és belsőépítészeti munkákat.

hosszútávon nem feltétlen alkalmas egy konzumer notebook komoly munkára. ha visszaolvasol azért a csillogó burkolat varázsának elmúlásával előkerülnek a melegedési problémák. a pavilionokat a legutolsó info szerint nem itthon szervizelik, és bár a szervizelési idő korrekt, nem tudod megtervezni, hogy mit mikor csináljanak. egy üzleti notinál általában van lehetőség időpontra menni és ha van értelme el lehet hozni az alkatrész beszerzéséig.

az N500-as anyaga, strapabírósága nem egy 200k körüli noti árához mérhető, csak a drága alkatrészek miatt ennyi. magasabb kategóriás lenovoknál, a thinkpad-eknél nincs ilyen probléma. viszont ennyiért, ilyen tudással nem kapható noti. ezért kérdeztem/javaslom megnézni a pár hónapos, használt notikat. 2-2,5 év garanciával, strapabíró és erős alkatrészekből, direkt üzleti/mérnöki modellek.

mod: pl ez. quadro, nagyfelbontású kijelző, ~2 év 5munkapos hp világgarancia. 250-260k körül szerintem elhozható.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés