Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
"Csinaltak egy vekony hazat amibol kihagytak fontos dolgot, vagy beletuszkoltak csak leszabalyoz."
Lásd az első MacBook Airt. Pont ugyanez történt ott is. -
scdlsc
senior tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Nem erről volt szó.
-
Szvsz nincs benne semmi forradalmi user szemszogbol. Ha a pro max kepessegeit beltuszkoljak egy vekony hazba mindenki alla a foldon lenne 2x arcedulaval is.
Csinaltak egy vekony hazat amibol kihagytak fontos dolgot, vagy beletuszkoltak csak leszabalyoz.
Ez nem tech demo, inkabb legozas, piac tesztelese.
Akkor vedd.
En nem hulyezlek le. Te se tedd ha mas viszont megse kajalta be a gombhoz varrjuk a kabatot esetet es hangot ad neki
. -
madgie
titán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Engedtesd. Ne vedd meg. De Mancika eddig is a főkamerát használta 2000 alkalomból 1999-szer, még azt se nagyon használja, hogy 2x cropra átnyomja néha.
Én tuti az Airt venném most, ha iPhone-t vennék. Nem vékonyítás-mánia, nem mazochizmus, csak az végre olyan telefon, ami más és nem ugyanúgy néz ki, mint a többi "rendes" iPhone az utóbbi öt évben.
-
Teljesen mindegy kinek mi van beakadva ha neki ez fontos.
Apple mercevel nezve senkit ne erdekeljen mi van a motorhazteto alatt csak mukodjon jol ezert kerik el a nagyobb arat.
Most ennek ez pont az ellentete.
Engedtessek meg hogy ne fekudjon le az apple elott az aki nem kajalta be a vekonyitas marketinget hogy kevesebbet adjanak dragabban, az milyen jo neki.
En ertem az apple filozofiajat, olcson gyartani dragan eladni, markahuseget fenntartani, ez mindenkire igaz, kapitalizmus.Magamat viszont jobban ertem hogy nem vagyok hajlando minden probalkozasukat lenyelni es meg sokan masok sem mikor tesztelik hol a tureshatar amit meg ki lehet huzni a vevo zsebebol .

Majd korrigalnak es visszaulnek a tervezoasztalhoz (hahaha vagy nem) hogy vonzobb legyen.Mondom ezt 15pmax userkent.

-
madgie
titán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Egy kamera, egy kamera, ez van beakadva mindenkinek, miközben az összes telefonban csak a főkamera ad igazán értékelhető képet, a többi mind sokkal kompromisszumosabb. Nekem itt a 15 Pro, két éve dolgozom is vele (akár harmadik kamerának beállítva a MILC-ek közé), de az esetek nagy részében a főkamerához nyúlok, mert annyival jobb, mint a többi.
-
-
Ádám16
addikt
A legjobb az lenne továbbra is szerintem, ha egy iPhone lenne a mini, sima és a plus méretében.
Ezek hozzák kb. ugyanazt, az áruk közt se legyen nagy diffi.Most van 16e, meg Air, meg Pro Max... Nálam teljesen elveszítette a presztízsét a márka a telefóniában, amit nagy gonddal felépítettek régen. Ez a modell is egy erős "minek" érzést kelt, és nem csak bennem ezek szerint.
-
scdlsc
senior tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Segítek. Ha egy telefonnak szar az üzemideje, akkor nem lehet jó telefon. Az Airt is ezért fikázzák, holott SOKKAL jobb az üzemideje, mint a mininek.
-
-
gliskard
senior tag
Szerintem kicsit túl van tolva az AIr és főleg marketing oldalról nézi szinte mindenki. Pedig ez is "csak" egy piac tesztelés...
Az Apple (és a többi cég – nem csak a mobil iparágban) évről-évre teszteli a piacot és saját vásárlóit.
Anno a Pro és Pro Max modellek is ilyen tesztnek indultak, mivel volt rá kereslet (sőt) és elég pozitívak voltak a visszajelzések ezért maradtak.
A 12 mini is jól indult, de a 13 mini már nem fogyott megfelelően, ezért azt elkaszálták.
Ugyan ilyen piac tesztelés az iPhone Air és az iPhone e is. Ha nem fogy megfelelően és nem jók a visszajelzések akkor nem lesz folytatás és majd valami mást hoznak ki. Vagy mint az SE csak időszakos készülék variáció lesz és 2-3 model váltásonként hoznak csak új verziót. -
totopad
senior tag
Boltban ki volt állitva, kétszer is megnyomkodtam, mindkétszer visszatettem...
Nekem is az volt az érzésem, hogy hiányzik a készülék másik oldala. -
csab2
veterán
Imádom, hogy olyan kecses és jó kézbe fogni. Ennél már csak az jobb, hogy könnyű, a kijelzője pedig ezek ellenére nagy.
Világ életembe utáltam a tokokat, pont azért amit írsz: van egy szép telefonod és elcsúfítod egy tokkal. Plusz vastagabb és nehezebb is lesz.
Szóval az Air nekem lett kitalálva. -
janeszgol
félisten
Nem csak az akkutól lesz jó egy telefon. Az Air üzemideje okés, ahogy a Minié is közepes volt, kevesebb használattal okés volt az is, több használattal meg gyenge.
A Mini a mobiltörténelem legjobb telefonja volt számomra a mérete miatt. Nem spóroltak a kamerán, amit tudott a sima modell azt tudta a Mini is. Sztereo hangszóró, normális hangerővel. -
judas13
veterán
válasz
Bathorypeter
üzenetére
Mondjuk lényegében az is csak mono meg ott is egy 50 mpx-es fő kamera van de kétségtelen van egy a 2mpx-es mélységérzékelő is mellette körülötte a ledes fényekkel.. MIL-STD 810H szabványt is tud - nem tudom Air is tudja ezt - és igen ott a lényeg az 5160 mAh-s aksija.
-
janeszgol
félisten
Pedig de az. Azt viszont, hogy hiányzik a piacról a mérete nem merném így nagy totálba leírni. Sok Mini utódot hiányló hozzászólást olvastam akár itt is, akár a Youtube-on vagy esetleg külföldi fórumokon. A mai GUI-kat nem kicsi telefonra találták ki. Ez lehet OS GUI, kamera GUI, zene app GUI stb.
-
PDA_FAN
tag
Sosem értettem ezt a vékony teló témát. Eleve kit érdekel, hogy vékony? Néhány bátor majd mutogatja tok nélkül, amíg össze nem töri, a többiek meg ráhúznak valami csicsás tokot, aztán lőttek is a vékonyságnak. Nem lehet vele villogni.
-
hemaka
nagyúr
A letezeset sem ertem igazabol, egy kameraval meg plane.
-
túró:gombóc
kezdő
Dupla üzemidővel meg még gyorsabban szaladhatna előle
-
Bathorypeter
tag
nem csak a Motorola,hanem a Techno spark slim is szuperül megoldotta a normális akkut,meg a kamerákat.
-
janeszgol
félisten
Így van. Mondjuk az üzemidő még okés az Airnél, az egy kamera és a mono hangszóró (ami ráadásul nehezebb is hallható) viszont megengedhetetlen. És ami még megengedhetetlen az az SoC. A19 Pro, de annyira vissza van fogva, plusz még annyira erős a throttling, hogy egy i16 sebességét sem éri el sokszor. Ami gáz és szintén megengedhetetlen ennyiért.
Ha kijavítják ezt a három óriási hibát, akkor viszont egy jó teló lehet. Bár én továbbra is várom a Mini visszajövetelét, mert az volt a jó. Mert hiába vékony az Air, túl hosszú és széles. -
Ricardo
titán
"a közönség nem vevő a kevesebbet többért filozófiára azzal a magyarázattal, hogy „jó, de nézd milyen vékony!""
Ennek ellenére ész nélkül mennek utánuk a többiek.
Jó példa erre a Motorola edge 70
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
En nem hulyezlek le. Te se tedd ha mas viszont megse kajalta be a gombhoz varrjuk a kabatot esetet es hangot ad neki