- Megoldások IBS/IBD-re
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyer
senior tag
Most akkor tényleg küldjem be a gépet 1 hét után 3 hétre szervizbe???csak azért hogy cseréljenek benne egy bagatel dolgot?basznék rá ha asztali gép lenne..miért kell az egész cuccot egybe árulni?mértnem tudja az ember maga összeépiteni a gépet miért kell ehhez egy komplettet venni?
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Skyer
senior tag
Még hűtőpad alatt is felment 83 fokra játék alatt, alátettem ezt a szart de kb semmit sem javitott a helyzeten. És most?
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
Digitalis
senior tag
Pedig a DV5 9600GT DDR2 / P8400 [ITT] szépen megy. (Hát még ha a legbivalyabb DV5 lenne, T9400 2.53ghz proccal )
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
FullGas
aktív tag
Hello!
Köszi a választ
Igazából nem vágom ezt a vga stutter-t én annyít látam hogy egy picit akadozik meg nem valami szép a kép
De ha ez segít: nálam 1280X800 az első három very high a többi high beállítással akadás mentesen , zsírul fut egyszer-egyszer megrezzent a kép amikor motorral nyélen zúztam a hegyekbe, de egyébként télleg simán fut, ja ez a bournout paradise -
Mania
senior tag
Nem akarom az ördögöt a falra festeni de nem lehet hogy hibás nV GPU csücsül a gépedben?
-
Jégkokó
veterán
Döntsd el , hogy laggol a játék vagy akadozva fut. Mert a kettő baromira nem ugyan az, lagolni akkor szokott ha lassú a netkapcsolatod vagy éppen tulterhelt az adott időben a szerver és néha beakadsz egy pár mp re, a szaggatás pedig az amikor a játék egy bizonyos beállítás mellet nem fut tökééletesen, hanem akad főleg akkor ha egyszerre sok mindent kell megjeleníteni. Ajánlom vedd mediumra a beállításokat és a felbontást 1024x768 ra állítsd és sokkal jobban fognak futni a játékok
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Digitalis
senior tag
Most ez irónia volt vagy frankó Melyik jobb korrektebb noti szerinted az ex msi vagy a hp?
pedig most készültem venni DV7-2090eh-t...[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
karesz501
senior tag
A véleményem az, hogy ha elfér egy "jónagyfelbontásúbazinagymonitor" az asztalon, akkor férjen el az asztal alatt egy közepes asztali gép, sokkal jobb teljesítménye lesz mint a mobil megoldásnak. Sokkal jobb lesz rajta dolgozni és jétszani mint a notin, hidd el...
Mellé meg vegyél egy használt business class notit max 100k-ért, szerintem sokkal jobban jársz. Szerintem.Life is no picnic!
-
bocsika
aktív tag
Hali.
Én sokáig nézegettem ezt a gépet. Az adatok alapján nem rossz.
Szobatáram meg is vette, én még kivárok.
Vélemény:
A vista kinyírja a gépet. Komoly. Egy 2 magos felsőközépkategóriás procit és 3 giga ramot szétszivat. A vistaja már úgy néz ki mit az xp de még így is a halálba idegesíti a lassúsággal. Ezeket azért írom mert elég gyér a XP támogatottsága ennek a tipusnak.link
[ide várok tippeket hogy mit csináljon vele]
Minőség: A felülete frankó, azt hittem fényesebb lesz, tapipad viszont egy tükör de nem rossz csak nem kell vele szemezni , Kicsit idegesítp hogy elöl vannak a ledek ( pover vinyó stb), Felül az éritő panel sem rossz csak gyűjti az ujjlenyomatokat és az is eléggé világít. (tiszta karácsonyfa)
Kijelző: glare felület, tükröződik, belátási szög nem sok (valamit valamiért vajon miért csak 4 wattot eszik egy ilyen kijelző), de a színek nem rosszak
Nem tudom ki találta ki ezt a kijelzőrögzítési módot, de borult volna rá a vasszekrény. Ergnómiailag lehet hogy jobb, de a tartása nuku. Szerintem nem is olyan tartós, olyan értése van az embernek hogy akármikor letörheti a kijelzőt (bezzeg a fusi a régi megoldásnál is meg tudta ez valósítani )
Melegedés: elöl a vinyó, hátul a proci és a vga (én ezen a téren rosszabbat vátram, meglepett), a ventillátor csak a legvégső esetben kapcsol full-ra mikor már hallható rendesen.
A távirányító. ha olyan kedve van a vistának működik, már a gombelemtől majdnem kettétört, ami benne rakott.
Tv-t nem próbáltuk.
Hang: hát ... úgy lobogott a hajam a baszustól. , kicsit dobozkás a sok műanyag miatt.
Game videó: Ő főleg autós játékokkal játszik. Feltette a CM Dirt-et. Akármit állítottunk ugyanúgy szaggatott. Szarul van optimalizálva vagy valamit elbacott. A Colin 4 az szépen elment rajta. (De közben egyszer felvette a hangot, még 20 perc múlva is fel fel ugrott az osd hogy állított a hangon, vista= )
Teszt:
kereső, test (a testben csak annyi a különbség hogy nagyobb a proci és több a ram mielőtt valaki nyávogna )
Sajnos látszik hogy a ddr2 es ram szépen visszafogja az ígyis szépen alulfeszelt (hogy ne ~80wattot egyen hanem 23 at) 9600gt
m 9600gt
Na az itt levő értékek szeintem nem megfelelőek ehez a kártyához mert az itt kapott értékek a dd3 as memóriával felvértezett 9600gt hez tartoznak. Látszik a notebookjournalist-os tesztből.
A webgrafikában nem segít a vga. csak a proci. Igazából játékhoz meg vegyen az ember egy asztalit. X-boxot vagy PS3 at.Helyesírásért és fogalmazásért sorry még korán van.
ui: ugyanez vonatkozik a 1160ra is csak abban még kissebb a proci és kevesebb a ram = még lassabb a vista.
pá
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Spórolós topik
- Proxmox VE
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest