Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• adalbert1

veterán

válasz Alvin_ti4200 #8060 üzenetére

Mondjuk ilyen 5xx minőség? :U Vagy mennyire van pl. egy nx6110-től minőségben (melóban azt tudom jobban szemügyre venni), vagy egy nc7400-tól (azt meg haveromnál tudnám jobban vizslatni).
    A T4200 még 65 nm-en készül?

Mondjuk az szubjektív, de ez a lekerekített design eléggé sucks, a régebbi szögletes design sokkal jobb.

szerk.:

xcbiker : egyelőre még csak gondolkozok, infókat gyűjtök... + vívódom. Kellene valami hordozható gép, gondolkoztam netbookokon is (az áruk jó, viszont félek hogy kevés lesz a teljesítmény és csak akkor jövök rá mikor már megvettem :B
    ), + 12"-es notikon... De a jobbakat eléggé embertelen áron adják. Így hirtelen a notebookstoret néztem renew és asis gépek ügyében, de 240-290k környékén vannak (a 2230s-ből meg lenne új 17xk-ért - persze ha még hozzá veszem a gari kiterjesztést és a nagyobb aksit, kb. ott vagyok mint egy renew 2510p-nél). Esetleg még valami 13,x-es lenne jó, az a felettieket már nem lenne kedvem cipelni. :)
    Gondolom renew nc2400-at már eléggé esélytelen beszerezni (vagy 4400-at), nem?

Új hozzászólás Aktív témák