Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszleny
aktív tag
válasz
doddencs
üzenetére
Ez a Credintial Manager az ujjlenyomat olvasó miatt kérdez rá. Tehát, ha megjegyeztetted a jelszót, akkor ujjlenyomattal be tudsz lépni. Ez nem feltétlen azt jelenti, hogy automatikusan be tud valaki lépni az ilyen oldalakra. Én mikor használtam, akkor a Firefox fejlécén a gombok mellett megjelent egy újabb gomb, ahol lehetett valamiket állítgatni. Én régebben használtam, ezért kicsit homályosak az emlékeim.
Ezen a linken elérhető egy User Manual a ProtectTools-hoz, talán van benne hasznos info a számodra:
[link] -
doddencs
senior tag
válasz
doddencs
üzenetére
Vagy legalább azt hol tudnám beállítani, h. egy adott oldalon soha ne kérdezzen rá erre...
Ha meg letörlöm, akkor a Vistának van vmi beépített uilyen funkciója, ami nem terjed ki a böngészőkre? Mert azért pl. a nod32 esetében a jelszót, mely szám-kis-nagy betű variációja, nem egyszerű mindig beírni.

-
doddencs
senior tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Valóban az volt, le is állítottam, nekem ne világítson.

Még egy újabb kérdésem lenne.
A böngészőben letiltottam a jelszavak megjegyzését, ennek ellenére folyton beugrik egy ún. "Credential Manager Single Sign On" program/funkció (gmail, iwiw..minden jelszónál), de nem igazán értem mi ez.
Mert felteszi a kérdést, h. a rendszer jegyezze-e meg az adatokat, ebből kifolyólag gondolom csak vmi hasonló dolog, mint a böngésző beépítettje, csak a rendszer csinálja meg.
De azt meg nem szeretném, ha mindenki, aki a gépemnél van, bejelentkezzen simán. Van félnivalóm ezzel kapcs.? Gondoltam arra is, h. letörlöm simán - bár ez sem biztos megoldás, mert úgy vettem észre, a NOD32-nél is, ha nem "yes"-lem le ezt a dolgot, akkor a köv frissítésnél újra kéri a jelszót.(pedig ott a jelszó, de újra be kell írnom..
) De minden egyes gmail-nél meg idegesít.Nah, hát akinek van valami infója ezzel a Managerrel szemben, az ossza meg velem.
thx
doddencs
(kicsit hosszabb lett a hsz, mint terveztem
) -
doddencs
senior tag
Neten tudnék vhol kézikönyvet, használati könyvet találni a notebookhoz? Gondolok itt .pdf formátumra. Magyarra gondolok, max angol. A HP oldalán nem találtam

Igazából arra kellene, hogy, nem vagyok tisztában néhány visszajelzó leddel, mit is jelentenek. Mert most is világít egy lakat, 1-essel mellette, s fog. sincs, mi lehet.
-
visanci
csendes tag
Feltettem az omega driverét és a 3d mark 06 4645 pontról 5075 pontra nőtt. Még nem tudom, hogy majd észreveszem-e a javulást, de feltételezem, hogy igen. Köszönöm a tippet!
-
visanci
csendes tag
Sziasztok'
Két hete egy 8710w boldog tlajdonosavagyok. A cad-ekkel semmi problémám sincs, de a cod 4 1200*800? felbontásban szagat. Elképzelésem szerint (nem vagyk nagy szaki) a driver lehet túl régi. Ha rákeresek a driverre a googleban, akkor kiad egy csomó találatot, de akármelyiket nézem meg feltesz egy "karbantartó" programot, lefuttat egy tesztet és utána ha megveszem, akkor frissíti a drivereket. Jelenleg a 2007/5/25 6.14.11.163 van fennt. Ha van más ötlet előre is köszönöm! S.O.S. -
sigmoid
tag
Sziasztok!
Van egy HP Compaq "business notebook" nx9005-ös gépem, és dokkolót (portreplikátort) keresek hozzá.
A gondom csak az, hogy nagyon zavarosak a neten található információk.A dokkolónyílása alul, fentről nézve a gép jobb oldalán van. Amennyire utánajártam, a legtöbb helyen (sajnos nagyrészt csak az USÁban, és ha lehetőség van rá nem akarok tengerentúlról elektronikus cuccokat röptetni) a HP F4808B típusú portreplikátort írják kompatibilisnek.
Na most elvileg ilyen F4808B-t a cherryonline.hu is árul, de az a webáruház nekem kicsit halottnak tűnik, hetek óta semmi reakció se emailre, se telefonra, voltam fényes nappal az újpesti boltjukban, alig átadott csicsás miniplázában van, nagy zöld molinóval az utcán, de zárva volt csütörtök déli 3 órakor.
Szóval tud valaki közelebbit, hogy hogy is megy ez a HP gépekkel és a dokkolókkal? Mi kompatibilis mivel? És tud valaki megfelelő dokkolót mondjuk használtan?

-
highness
tag
Sziasztok!
A gépemen jelenleg WindowsXP van, de szeretném kipróbálni a Vistát, mert az talán tudná kezelni mind a 4Gb ramot, és az nVidia GeForce 8600GS-t is frissebb driverrel tudnám használni, nem mellesleg directX 10-es támogatással.
A kérdésm az lenne, hogy ha mégse jönne be a Vista, akkor hogy tudom visszatenni a jó öreg XP-t? (Mert ha jól tudom, nem engedi alapból a régebbi Windows verzió telepítését.)A válaszokat, és a segítségeteket előre is nagyon köszönöm!
-
agent_k
őstag
No mivel a hangszórós kérdésemre nem érkezett tapasztalati válasz, kérdezek mást.
Mennyire tesz az jót az aksinak a következő:
Használom a hibrid alvás funkciót. Ekkor ugye csak a memóriának ad feszt, hogy tartsa az adatokat. Munkahely--->haza-->másnap munkahely és az akksi kb 97%-on van.
Ez mondjuk két nap alatt lemegy 95%-ra, ott meg rátölt a gép.Növelem így az elhasználódás mértékét?
-
törölt tag
[Az apróhirdetések között hirdess, légy szíves. - peterkeT]
[ Módosította: parandroid ]
-
Szgabor2007
csendes tag
Sziasztok

Lehet már valahol kapni az új HP 6735b-st?
Ha igan akkor hol és mennyiért?
Jöhet PÜ is

-
-
doddencs
senior tag
Hi!
Még mindig 8510p notiról van szó. Annyi problémám van, a napokban jelentkezett, hogy mikor az érintőgombokkal állítom a hangerőt, eltűnt a visszajelzés, hányas erősségnél járok. Arra gondolok, hogy korábban mindig felugrott egy pici ablak (nem is igazán ablak, csak egy visszajelzés, asszem kék), ahol ment a hangerő erőssége fel/le.
Ezt elő lehet vhogy varázsolni?
thx
doddencs -
Dooby
tag
Hy Guruk! Van egy feladat amire nem lelem a megoldást.
Hp 6820s notit gyalultam. Xp-t telepítettem.A drivereket letöltöttem a hp oldaláról. Minden OK, a hang viszont KO!
BUBI: Új hardver: Hangeszköz a High audio buszon
Mit tehetek. A biosban még nem voltam, de pótolom.
HY! -
ABE
őstag
Majd xcbiker fórumtárs elmondja, hogy a számozás hogy van a HP-nál, de ettől függetlenül továbbra sem értem a gondod. Egy modellcsaládon belül a gépek lényegében ugyanazon alkatrészekből épülnek fel, ugyanazok a driverek kellenek, csak a pontos konfiguráció és a lokalizáció más a különböző modellszámú gépeknél egy típuscsaládon belül.
-
grex4
aktív tag
az h legtöbb HPQ-t az alaplapja is elkülönit. notebookstore-n is, pl GB835/GB837 de ilyen tipusra sehol se találok ahol eza konfigurácio ezzel a lappal lenne angol nyelvü országban. vagy hp-nál van hardver válogatós vásárlás is? mert ez egy jogilag használt gép volt mikor vettem.
-
ABE
őstag
Meg fogsz lepődni, de az minden bizonnyal egy HP Compaq 6715b. Hiszed, vagy sem. Mi a kérdés?

-
grex4
aktív tag
hello, pár hónapja vettem egy notit a notebúkstoreban, csak aza gondom h ilyen géptipust életben nem láttam pedig googlin nézelődtem, hp oldalain de semmi.
Compaq 6715b van a HP felirat mellett rajta, everest GR609ES#ABB alaplapi nevet ir rá.
de ilyenre gúgli erre semmi angolt sem dob ki nemh magyart.
angol a bill, Turion TL-56, 2giga ddr2, 160as vinycsi 1280as matt kijelző. x1250es vidichip, gigabit lan, ujjlenyomat, lightscribe-os combo 4usb, hsdpa vagymi.
ez most mi? -
devians
tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem... adott egy 6710b. xp fut rajta.
Hogyan lehet rajta állítani a monitor fényerejét, mert az fn+f9, vagy az fn+f10 nem műxik...Az fn+f3 azt viszi mint hardvergombot, de a fényerőt nem tudom le illetve felpumpálni...
Vagy van erre valahol valamilyen beállítás? -
zedii
aktív tag
hát ez van. 140 alatt biztos ,h nem fogom eladni. legfejjebb majd kisakkozom valahogy az utazást..
az nyilvánvaló ,h ilyen dolgokat eladni semmiképp sem érdemes, mert csak bukik rajta az ember, mint ahogy írod a "megveszem és tovább adommal" de néha befut havária azt olyankor kénytelen benyelni a dolgokat.
na mindegy jóvő hétig még "akciósan " lehet vinni! -
ABE
őstag
Szerintem az a problémás, hogy ennyiért már új, nem teljesen alap gépeket lehet kapni, ráadásul 160-165e körül renew-ban elérhető ez a gép magyar billentyűzettel is. Egy noti meg gyakorlatilag már akkor kevesebbet ér a használt piacon, ha csak megveszed, és bontatlanul továbbadod. Szerintem az a gond, hogy aki használt gépet vesz, az inkább olcsóságra törekszik, vagy pedig nem hajlandó mondjuk a nagy felbontású kijelzőt megfizetni. Szerintem valahol 130-140e közé lődd be az árat, talán akkor nagyobb érdeklődés lesz, de ki tudja...

-
zedii
aktív tag
2007es augusztusi, akkor kaptam hozzá 1 esztendő garit, amit meghosszabbítottam a garancia lejárta előtt +1 évvel. én újjonnan vettem, nem renew-san. Billentyűzete magyar pontosan olyan amit a hp oldalon látsz. A masina amúgy teljesen újszerű.

-
zedii
aktív tag
üdv, némi segítséget kérnék azzal kapcsolatban, h mi az az ár amiért használtan de teljesen újszerű gépet pénzé lehet váltani? mert olybár tűnik ,h amit én igen jónak hiszek nem túl piacképes... legalábbis az 1 hét s.o.s -ezés alatt nemsok embert mozgatott meg a kérdés.

-
Bero
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Vettem közel egy éve egy Pavilion dv6000 laptopot, de többször is elszállt a video chip. Nemrég cserélték ki a szervízben, mivel mondták hogy hibás széria. Került bele egy dv6500 alaplap, azonban ehhez semmiféle drivert nem találok xp alá :S se chipset driver, de hang, semmi.
Ehhez szeretném a segítségeteket kérni, merre találok hozzá drivereket?
Előre is köszönöm! -
Mészyke
csendes tag
Igazad van.
Szóval akkor általánosságban elmondható, hogy a 6720 széria nem a legjobb? -
Mészyke
csendes tag
Sziasztok!
Véleményeteket kérném erről a notiról:
HPQ NB 6720s (KE109EA)
(Már több ezer oldalt átnéztem, úgy hogy már tényleg nem is tudom: Acer, Toshiba, Dell, MSI esetleg HP...
) -
tototos
addikt
-
tototos
addikt
-
Gus
aktív tag
válasz
tototos
üzenetére
Az egyik ismerős iskola vett 50 db 6720s modelt, azzal kezdődött, hogy az összesnek BIOS-t kellett frissíteni mert nem ment korrektül a hálókártya. Ez két hónapja volt, és az ötvenből mál háromban kellett alaplapot cserélni különböző okokból, kettőben HDD-t, egyben optikát, a billentyűzetre minden második ember panaszkodik, hogy jobb oldalon fölül elkezdett lötyögni. ( egy kétoldalú ragasztó csík fogja, ami a műanyag fóliához van ragasztva ami egy idő után elválik. Szóval... mittomén akarnék-e ilyet? Az 530 ugyanez pepitában...
Persze értem én, hogy a piaci trendek, meg be kell törni a konzumer szegmensbe, dehát szerintem ez a márka lejáratása.
-
ABE
őstag
válasz
csabors
üzenetére
Ezért írtam általánosságban, mert nem minden esetben ugyanaz a tapasztalat. Az tény, hogy egy Celeron jobban fog melegedni, mint egy alapjáraton ketyegő duplamagos. Az már más dolog, ha a hűtési rendszert elrontják...

Volt Toshiba L30-am: amíg Celeron volt benne, iszonyú gyakran és hangosan ment a venti, viszont a Core Duo-ra csere után kellemesebb volt vele netezni, gépelni.
Anyumnak szintén nx6310-e van, én is alátámasztom a véleményed, hogy jó a hűtése.
Barátnőmnek Celeronos FuSi L7320 notija van, gyakran bekapcsol a hűtés terheletlenül is; nem süvít, de jól hallható.
Mostani HP nc4400-am: ha eltekintek attól, hogy ízlés szerint be tudom állítani a feszültségeket és a venti fordulatszámait, még NHC-s buherálás nélkül is szépen teszi a dolgát, alig hallható, nem melegszik.
Szóval igazad van, nem minden esetben igaz, hogy kellemetlenebb a Celeron, mert gépfüggő a dolog. A lényeg annyi lett volna: nem elég csak a teljesítményt nézni, mert asztali felhasználásra szánt notebook esetén is visszaüthet a Celeron.

-
csabors
tag
"- Celeron M: mindig maxon pörög a proci, akkor is, mikor nem kéne. Ezáltal jobban melegszik, és ez zavaró lehet, ha gépelés közben melegszik a kezed alatt a gép. Ilyen szempontból - illetve a ritkábban bekapcsoló venti miatt - kellemesebb választás egy szabályozható sebességű proci.,,
Ami a melegedést és a ventit illeti, hát szóval nem nagyon vagyok megelégedve a kétmagos processzorokkal ilyen szempontból, vagy én vagyok szerencsétlen...
volt 6510b a T7100 X3100, a venti állandóan ment,
Acer TM 5720 T7300, X3100 , ventivel kapcs ez volt a legjobb szerintem, mert legalacsonyabb teljesítmény mellett netezés közben alig kapcsolt be,
DELL D830 nVidia vga, venti állandóan ment,
most 8510p van de ennek is megy a ventillátora állandóan, már egy új böngészőablak megnyitására is magasabb fordulatra kapcsol...
Feleségemnek van egy nx6310 notija celeronos nem melegszik venti ritkán kapcsol...Ez egyéni tapasztalat, és Neked mindenben igazad van, de mégis a tapasztalat mást mutat...!
-
ABE
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Nem véletlenül kérdeztem a gépelést egyébként. Konkrét géptípus említése nélkül mondom, milyen hátrányai lehetnek az olcsó gépnek:
- Celeron M: mindig maxon pörög a proci, akkor is, mikor nem kéne. Ezáltal jobban melegszik, és ez zavaró lehet, ha gépelés közben melegszik a kezed alatt a gép. Ilyen szempontból - illetve a ritkábban bekapcsoló venti miatt - kellemesebb választás egy szabályozható sebességű proci.
- Sok használat során egy festett felületű gép felülete hamarabb kopik, csúnyább lesz.
- Egy nem belépőszintű gépbe jó eséllyel jobb minőségű billentyűzetet raknak be, ami jobban bírja a strapát, és kellemesebb használni.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, hogy mire érdemes például figyelni egy asztali gépet kiváltó notinál is.
-
tototos
addikt
válasz
csabors
üzenetére
Feleslegesnek érzem a nagyobb tudású gépeket. Netre és passziánszhoz nem érzem szükségét a 2 magnak. És köszi a tippet az olcsóbb géphez, mert még a vinyó sem kell hogy nagy legyen így csak ramot kell venni. Meg lehet billentyűzetet, mert a renew gépeknél van amelyik külföldi kiosztású billel van.
-
csabors
tag
válasz
tototos
üzenetére
Szia!
Próbálj meg spórolni 30.000.- forintot, és inkább a 6710b tipus közül válassz! Korszerűbb, bővebb kínálat!!!
Persze ha csak tényleg arra kell -mint legtöbbünknek- net, film, office akkor jó megoldás az is amiket kinéztél!
De akkor inkább az olcsóbbikat válaszd mindkét tipusnál, mert +10.000.- forintot nem ér meg a nagyobb HDD+512 ram! A spórolt 10.000.- forinból vegyél +512 ramot (2280.- ft) a maradékhoz hozzácsapsz 6000 abból vegyél egy 120 Gb HDD-t (11.000.- ft)+külső HDD házat (3000.- ft).
Összesen Kb. 94.000.- ft költesz el és van notid, + mobil háttértárolód!A két típus közül a 6720s jobb "modernebb" minden szempontból
Üdv:
-
tototos
addikt
Hello!
Megint segítséget szeretnék kérni. Melyiket érdemes megvenni?
HP 530 (KQ630)
notebook
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview TFT LCD • intel GMA-950 max. 224MB video
• Celeron-M 520 (1.6GHz/1MB/533) • 1024MB DDR-2 • 120GB HDD • DVD+/-RW D-Layer
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Microsoft Windows Vista Home Basic
notebook PC
• asnew • 1év nemzetközi HP garancia
eredeti bruttó ár: 136.680,--
akciós, raktáron
• akciós nettó ár: 74.990,-
akciós bruttó ár: 89.988,--HPQ 6720s (GB899)
business class
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ • intel GMA X3100 maximum 384MB video
• Celeron-M 530 (1.73GHz/1MB/533) • 1024MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW D-Lay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • FreeDOS
notebook PC
• renew • 1év nemzetközi HP garancia
eredeti bruttó ár: 143.580,--
akciós, raktáron
• akciós nettó ár: 74.990,-
akciós bruttó ár: 89.988,--Oprendszer nem számít.
-
AMD Power
titán
A Pumás HP-k már kaphatóak valahol? Én nem találtam sehol se.
-
Gus
aktív tag
válasz
agent_k
üzenetére
A füles jack csati valószínűleg nem adja át a jelet.
Bár már olyat is láttam, hogy vezérlőpultban az audio eszközöknél ki kellett választani, hogy a belső hangszóró vagy a fejhalgató kimenet szóljon.
Esetleg leégett a belső hangszóró, vagy elszakadt a hozzá vezető kábel.
Lenne még pár ötletem, ha tudnám a masina típusát is, akkor könnyebb lenne.
-
Gus
aktív tag
Urak!
Valaki tudna nekem nem horror áron keríteni egy SPS-417516-001 nx7400 bontott alaplapot? (PN:EY508ES)
Az enyémen elfüstölt az U14 pozíciószámú 8 lábú EZ619 jelű IC.
Lehet más baja is van, de más nem látszik rajta.
Be sem lehet kapcsolni, akkut sem tölti.
Esetleg valaki értelmes áron vállalja a javítását?
Mármint az alaplap javítását, a notit össze tudom rakni.
Előre is köszi. -
zedii
aktív tag
Ezer elnézést mindenkitől, de meg kell említenem, hátha másnak is jó, hogy sűrgős anyagi megfontolásból +kell vállnom a masinámtól (hp6715b) akit érdekel most kényszerűség okán igen kedvezően hozzájuthat.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra, nem működik a beépített hangszóróm... eddig úgyis a jacken keresztül használtam, füles vagy erősítő, ma mutattam volna valamit a kollegának, aztán meg se nyikkan a hangszóró.
Jacken keresztül szépen szól, ahogy eddig.
Ötlet? -
kjany
tag
válasz
spyduck
üzenetére
Nem az enyém a noti, én csak az "uttörő ahol tud segit" jelszóval próbálok segiteni, egy ismerősnek.
...sajnos már a bootnál sincs kép, az LCD meg van világitva, a fény az látszik a kijelző alatt, de semmi több....
Viszont a dub-sub kimeneten minden OK.
Ugyanaz a VGA vezérlő felel az LCD -re adott képért, mint a dub-sub -on kimenő jelért ??? -
sss
őstag
Van egy nc6000-es notim, és nem akart benne az akku töltődni. Kipróbáltam másik akkuval, de azt se tölti...
Vajon javítható az ilyesmi? Vagy csak vmi alaplapcsere oldaná meg? -
spyduck
nagyúr
Nem lehet, h elnyomkodtad? Az FN+F? Megnyomva aktiválhatod a külső képernyőt, vagy projektort stb... lehet, h be van állítva és emiatt nincs kép az LCD monitoron. Vagy a VGA beállításoknál állítsd vissza mert lehet ott van elállítva. Ha viszont már boot-nál sincs kép akkor problémák vannak.
-
kjany
tag
Sziasztok !
A következő problémára szeretnék megoldást találni:
Adott egy HP nx9005 (nem egy mai darab), de álltalános használatra még mindig tökéletes. Valószinüleg meghalt az LCD kijelző. Nem vagyok nagy szakértő, de a jelek erre utalnak, ugyanis semmi kép nem jelenik meg a noti LCD -jén, viszont külső monitorra kötve minden OK.
Van -e valakinek valami ötlete, esetleg tapasztalata, vagy tippje mi lehet a probléma okozója ?
Illetve ha tuti kijelző hiba, érdemes -e cserélni, és honnan, és mennyiért lehetne beszerezni ilyen, vagy ezzel kompatibilis LCD -t ? -
Andreew86
csendes tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Nem , van egy külön feszültség jelző led és van egy töltésjelző led. Az előbbinek kell villogni ha merül az akku, az utóbbinak világitani kellene ha tölt. Van egy olyan lehetőség hogy ha a feszültség jelző sárgán villog akkor nagyobb áramerősségű adaptert kell csatlakoztatni. Na ezt nem mutatja, hanem a töltés jelző villog ami nincs benne a manual-ban. :S
-
xcbiker
addikt
válasz
Andreew86
üzenetére
Az a villogás szerintem az akku lemerülését jelezheti.
Ha akkuról még bekapcsol akkor sem megy valszeg sokáig.
Lehetséges a töltő vagy a töltőáramkör meghibásodása.bár most látom akku és töltő nélkül nem villog.
Én első körben megpróbálnék egy másik töltőt, ami garantáltan azt a feszültséget és áramot adja amire a noti aksijának töltéséhez szükség van. -
Andreew86
csendes tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Kivettem az aksit és ha csak a töltő van bedugva akkor be se kapcsol.
Akkuval töltő nélkül nem villog, ennek az indikátornak csak akkor kell világitani ha tölt vagy töltéssel kapcsolatos dolog történik.
Időközben megnéztem a users manual-t ( http://bizsupport.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01315153/c01315153.pdf ) és természetesen erről az esetről semmit sem ir. -
Andreew86
csendes tag
Bár ha a csatlakozó kontaktos lenne, akkor azért lenne olyan poziciója ahol tölt és direkt megmozgattam minden lehetséges helyen hátha elkezdi.
Meg akkor nem is igy viselkedne szerintem, mivel minden alkalommal amikor bedugom villan pontosan 8at. Nagyon fura.
-
Andreew86
csendes tag
A gép tökéletesen bekapcsol, csak nem tölt.
Lehet hogy kontaktos a csatlakozó, de nem tartom valószinűnek mivel különösen vigyázok rá, mert volt már gondom előző notebook-omnál kontaktos táp csatlakozóval és nagyobb gond megjavitani mint figyelni rá. -
Andreew86
csendes tag
Üdv,
A problémám a következő: reggel, ahogy mindig, kihúztam a töltőt a notebook-omból, elcsomagoltam, bementem munkahelyre, nem történt semmi behatás a gépre se a töltőre, majd amikor összeszereltem és elkezdem tölteni a Battery light 8at villan zölden és utána nem kezdi el tölteni.
A töltővel látszólag minden rendben van, zölden világit, nincsen "amper szaga"..Valakinek valami ötlet?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Opel topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Arc Raiders
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) De minden egyes gmail-nél meg idegesít.

az nyilvánvaló ,h ilyen dolgokat eladni semmiképp sem érdemes, mert csak bukik rajta az ember, mint ahogy írod a "megveszem és tovább adommal" de néha befut havária azt olyankor kénytelen benyelni a dolgokat.
na mindegy jóvő hétig még "akciósan "

Pyttawrx