Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Koszonom a valaszod!
Hat vegulis 3 eves, szoval valoban lehet, hogy csak ennyit birt.
A HDD fogyasztasban teljesen igazad van. Utanaolvastam, es a 750-esem kevesebbet fogyaszt mint a volt 320-asom.
Az SSD fogyasztasa valoban elhanyagolhato. A memoria szinte'n.A processzor viszont tovabbra is kerdeses, mivel nem lehet tudni, hogy mennyivel fogyaszt tobbet T9900 T6400-nal. A TDP (Thermal Design Power) nem azt jelenti, hogy ennyit fogyaszt a CPU, hanem azt, hogy akkora ho" disszipaciora (leadasra) kell tervezni hozzajuk a hutest. (Egyszerubben megfogalmazva: A TDP az adott CPU altal max. leadott hőmennyiség full load-on, Watt-ban megadva.)
Ebben az esetben is a 35W az csak egy TDP osztaly, amibe meglepo modon mindket emlitett CPU beletartozik, pedig a T9900 sokkal tobb ho"t termel a T6400-nal.Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
veterán
Ne haragudj, de ez hülyeség. A régebbi dv6-1000 és dv6-2000 szériák is jó gépek voltak, az újakról a hp lehagyott pár jó dolgot, aminek meg is látszik az eredménye. A kijelző minősége pedig egyértelműen a régiekben volt a jobb. Láttam "pár" darabot.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
Peter M
tag
Alapvetően a gépben nem csalódtam, adaptere a Tnek is megtört volna lehet h az alaplapja működne csak sok a HA. Hanem a HP miért ad el olyan szolgáltatásokat magyarországon aminek az eladás pillanatában tudja, hogy a közelében sincs a teljesíthetőségnek...
...így szememben leírta magát a HP üzleti széria, mert nem a gépből áll az csak a felét adja másik fele a support és a támogatás. [ugyan emiatt esett ki az Asus és az Apple is hát csatlakozott hozzájuk] bízom benne, hogy a jővőbenfejlesztenek ezen vmit......Lehet nekem nagyok az elvárásaim, ha nekem kell megcsinálni időre honlapot, étlapot v bármit azt megkell csinálni mert szolgáltatok és ebből élek. Amikor egy szolgáltatást vásárolok, jogosan ugyan ezt várom el.
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
sompetike
aktív tag
mi a bajod a pavilionnal?
azon kivül,hogy nem forgalmazták mo-gon?n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Viktor X
tag
ettől tartottam Van valami leírás vagy tipped, hogy hogy lehet úgy szétszedni, hogy semmit nem törjek közbe el? mert előző HP-mnál cdrom csere miatt kellet lebontanom a billentyűt de annál egyszerűen lejött a "felső kis takarócsík" itt meg a billentyű felöl kioldottam a tartókat, kipattintottam mindent és fel is jön, de a kijelző felöli oldalon valami makacsul tartja, és hát sajnos elég egy törékeny darabnak nézem azt a műanyagot, úgyhogy nem nagyon mertem "feszegetni"...
-
Onton
csendes tag
nagyon noob kérdés,de ez mire is jó?
Csak annyit tudok,hogy lesz több USB,meg egyébb csatlakoztatási lehetőség,de bővebben mire is jó 1 dokkoló?Létezik olyan dokkoló ami tartalmaz viszonylag újabb VGA kártyát? (aminek köszönhetően fel lehet javítani a grafikus teljesítményét a notebooknak) Neten rákerestem,de csak olyat találtam ami 1-4Mb-osat tartalmaz..
-
-
tuzpenge
őstag
Hali!
A gari hosszabitás részletei engem is érdekelnének! Hol lehet és meddig stb.
Egy hozzáértő és ezzel foglalkozó válaszára kíváncsi lennék én is, és ahogy olvasom a többiek is.Ha megosztod ezt velünk akkor megköszönjük. (Enyém pl.: nx6310 és 2006.11.26.-án lett vásárolva 1 év garral)
Meddig lehet ezt hosszabítani, hol, miként, és mennyibe kerül?
Köszi!ˣ
-
asysoft
aktív tag
Tehát ha jól értem, miután letelt a garancia, bemegyek a hónom alatt a működő géppel a megfelelő helyre, s bővíthetem a garanciát? (Eddig úgy tudtam-Notebook store oldalán ez van- hogy vásárlástól számított 3 hónapig lehet csak bővíteni a garanciát.) 1 évről 3 évre való bővítés mennyibe kerülne? Ugye akkor is megy, ha magam bővítettem a memóriát?
-
Darth_Revan
veterán
Érdekes,én is ezt szedtem le/tettem fel...jó bitonság kedvéért leszedtem és feltettem még1x,mégis még mindig nem ismeri fel a procit...ezeket írja:
CPU model: AMD processor model unknown
CPU core: unknown core
Revision: unknown
Neked is az alap XP van fent amit adnak hozzá ? -
yash
senior tag
Advanced Optionsnél kapcsold ki az APM támogatást! Néhány ACPI egyszerűen hibás még a pre-release verzióban, beszéltem a fejlesztő csákóval! NEkem is ugyanez a problémám sajnos... egéybként XP alatt jól szokott működni, de a Vista új aPI-jaira még gyúrnia kell a fejlesztőnek, ezt bevallotta. De hát ez még csak pre-release szoft...
-
zedii
aktív tag
kameráról át gépbe (minidv) ott premierrel megvág, némi effekttel aztán tömörítés és dvdre ki.
ennyi szokott az ügymenet lenni. csak félő, h a noti erre nem lesz elegendő..arról nem beszélve ,h az asztalin viszonylag jó hűtéssel is egészen magas hőfokot szoktam elérni..itt meg ugye ez nehézkes lenne. -már keresgéltem külső hardvert, ami usb-n csatlakoztatva harveresen tömörítene és így a notit tehermentesítené talán. de még passz... egyenlőre kutakodom. -
lúzer
veterán
Lehet hogy múlik, fene tudja.
Telepítésnél piros felkiáltójel, utána noti újraindul a progifutásnál.
Persze lehet bármitől, végülis egy játék, lehet hogy nem ismeri fel a mobil vga-t, na meg persze ez egy ''biztonsági másolat''MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Adrián29
aktív tag
Azt nem tom
Talán valaki nagy jelentőséget tulajdonít a driver frissitésnek.
Múlthéten vettem meg a notimat,feltelepítettem a rendszert.És minden ok.Tudom,ált több idő kell míg egy rendszer beáll,de most megvagyok vele elégedve.
Eszem ágában sincs ujratelepíteni a rendszert -
BluEyes
őstag
Ja jóvan, azt gondoltam, nem vagy biztos a dologban. Szerintem a memóriavezérlőnek nincs más választása, mint dualban hajtani a két modult. AMD procikhoz a Central Brain Identifier való (arra nem emlékszem már, hogy a memóriáról ad-e infót), némi szoft tuningra is ad lehetőséget win alól, próbáld ki esetleg. [link] Meg a memtest86+ is ki szokta írni a támogatott csippszetek esetén a dualt. Nekem most azt írja, hogy dualban megyek, aszimetrikus módon (nyilván a lecsípett videomemória miatt az egyik modul szerinte kisebb). [link]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
RexpecT
addikt
Délután veszek én is 512-t akkor majd megmondom hogy nekem hogyan mennek .
Most a géphez próbálom leszedni a legújabb drivereket.Majd kellene egy kis segítség.
Grafikus kártya:
NET keretrendszer 3.0 + 7-7-igp_xp32_dd_ccc_wdm_sb_gart_enu_49709.exe
Lan
Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet - PCI Express
WLAN
HP Wireless Assistant
-nem találom a wlannak a driverét
Audio
Microsoft Universal Audio Architecture (UAA) Bus Driver for High Definition Audio (sp32646)
-ez mi lenne?:ADI SoundMAX HD Audio Driver(most nem elég neki egy driver
Processzor
AMD Processor Update for Microsoft Windows XP
Kérdések:
Texas Instruments Media Card Driver(ez a kártyaolvasó drivere lenne?)
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
''az a baj, h az én gépem szerint én már készítettem lemezt...pedig nem''
Tudom. Erre fentebb már kaptál egy választ. (Másik megoldás lehet a Ghost.) Én csak a ''helyfelszabadítási'' problémádra linkeltem.
Az mitől lehet, hogy amikor töltőn van a laptop (nx6325), akkor megjelnik a ''Hardver biztonságos eltávolítása'' gyorsgomb, amivel a (letiltott) Gigabit Ethernetet lehetne ''eltávolítani'' (ha jól emlékszem múltkor az USB-vezérlőt ajánlotta fel)? Más is tapasztalt már ilyet?
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
yash
senior tag
Ilyenkor az van, hogy már lett készitve biztonsági másolat. Anno én is belefutottam ilyen problémába, vmi istenverte eldugott helyen találtam egy HP által gyártott resetelö progit, mármint reseteli, és azt hiszi tőle szegény buta recovery manager, hogy övele még az életben nem csináltak biztonsgái másolatot Én két adag DVD-t kiirtam igy vele (a biztonság kedvéért, de felesleges volt).
-
BluEyes
őstag
Nocsak! Üdv a klubban.
Sokan kérdezik errefele, hogy a Sempron és a Celeron M hogy áll a másikhoz képest teljesítményben. Tedd meg légyszíves, hogy feldobod a gépedre ezt a progit, és lefuttatsz egy cpu-tesztet. Menü-Tests-Cpu-All- gyorsan leszalad, aztán legalul ad egy átlageredményt. No arra lennék kíváncsi. Letöltés, install, teszt, uninstall kb. 5 perc, ha akad ennyi időd. Erről lenne szó: [link]
Az én cerkám (1,46GHz) 107,9 pontot kapott.
Thx előre is!Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
werman
tag
igen, vannak már, 3 féle van. én is tervezem majd a legkisebb beszerzését amin minden port rajta van(DVI,VGA,PS/2,6xUSB,parallel,soros,ethernet,audio) és szerintem elegendö de van még két fajta. a második tipus anyival tud többet hogy van rajta multibay hely és ExpressCard slot. A legdrágább tipusban hálozaton is megosztható merevlemez is van de az nagyon drága szerinem nem nagyon éri meg.
-
werman
tag
polip : Hi! dokkoló csati van mindegyiken , ujjlenyomat olvasó elméletileg minegyiken van de ez nem biztos.
Nekem 6710b (GB890EA) +1GB RAM, van rajta ujjlenyomat ilvasó és dokk port is.
nekem kb 1,5 honapka van meg és semmi problémám vele, eddig egy szer nem akart elindulni. Alvó állapotból mindig vissza jön (külföldi forumokon erre panaszkodtak).
Ja és nem tom de én nem találtam rá új BIOS verziót,nekem 06-os van fent(gyári).
Én csak ajánlani tudom mindenkinek,
Üdv -
Darth_Revan
veterán
Akkor miért írják minden árlistában,hogy ATI Radeon Xpress 1150 128Mb?
Régi notebookom VGA memoriájának a méretét simán lehetett BIOS-ban állítani
u.i.: DirectX9c 256MB-ot ír,viszont az 512MB RAM-ból 64 le van vonva,és innen gondolom,hogy 64MB-ra van most a VGA állítva.
[Szerkesztve] -
Krissz22
senior tag
Letesztelném a notit, meg tény, hogy olyat vennék, aminek az akkuja bírja legalább a 2órát.
Több verzió is lehet. Lehet, hogy pont akkor cserélték, lehet, hogy töltőről használták és lehet, hogy olyan keveset használták, hogy jó állapotban megmaradt az akkuja.
Sok 100-ért amúgy sem vennék gépet, mert nekem nem ér annyit. Viszont, most meglátom, mondjuk egy NC6120 vagy egy NC6220, hogy tetszik, akár még maradhat az is, vagy ha nagyon bele szeretek, akkor a későbbiekben egy jóval drágább típus. De úgy gondolom, hogy egy ilyen kategóriás notebook bőven kielégítené az igényeimet. -
Shadowfax
addikt
Köszi a választ!
Igen, láttam. Ismerősöm akar gépet venni ilyen árkategóriában. A leglényegesebb szempontja, hogy az akksi bírja 4 órát Word-del... HP-t ajánlottam neki, mert 200k alatt szerintem az még okés (meg a Thinkpad), de ez utóbbi csak Celeron M-mel van ilyen árban, ami akksiidő szempontjából felejtős...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- ASUS Chromebook C523
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Újszerű laptop 4G LTE kártya Huawei ME906s típusú WWAN kártya Lenovo Thinkpad 6. generációhoz
- Eredeti 45N1113 Lenovo laptop akkumulátor 75%-os 2-3 órás X240 X250 X260 X270 T440 T450 T460 45N1112
- Toshiba Satellite C660
- Acer ChromeBook
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest