Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
válasz proradeon #26340 üzenetére
semennyire sem valószínű.
a 320as hdd ugyanannyit fogyaszt mint a 750-es
az ssd sokkal kevesebbet fogyaszt, mint az eredeti hdd
a memória tökmindegy
a két proci fogyasztása ugyanaz max.35w tdpszimplán ennyit tudott az akksid
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
-
polip
addikt
válasz laci19880123 #15961 üzenetére
mod: sorry, vmiért 2x ment el..
[ Szerkesztve ]
-
polip
addikt
válasz laci19880123 #15961 üzenetére
ezek az új szériás pavilionok jóval jobbak, mint a régek...azok egy kalap sz@rt értek, de a HP sokat javított a menőségen, ezeket érdemes már megvenni
-
polip
addikt
semmiképp nem akarok flémelni, de érdemes megtekinteni a Laptopszalon árait HP fronton!
Aki új gépet keres annak nagy segítség lehet:
pavilionok, presario-k, probookok, stb.
-
polip
addikt
válasz BobChemistry #1648 üzenetére
nem illik egy hp topikban ilyet íri, de jó döntés bár a hp-k is nagyon jók, enm mellesleg eladási statisztikákban az USA-ban megelőzik a dell-t...ez sem véletlen
-
polip
addikt
válasz BobChemistry #1646 üzenetére
Dell ilyen felszereltséggel, ennyiért nem lelsz (CPU-ra gondolok) de szvsz egy dell jobb vétel
-
polip
addikt
A 14,1-esek nem kicsik filmhez...mindkét gép jó választás, nekem ezelőtt HP-m volt, most D630am van...szeretem mindkettőt
viszont:
a HP jobb választás, mert: újabb platform, jóval komolyabb videókari, de jóval drágább a dellnél
a Dell azért jobb, mert 3 év garral jön, olcsóbb, kicsit én minőségibbnek tartom...
Viszont ha Dell, akkor Lat. D630...de ilyenben soha nem kapsz komoly videokarit, a Latitude-ökben quadro fx 135nvs van ill 140, ami jóval gyengébb a radeonnál...
-
polip
addikt
válasz Patentcsávó #1556 üzenetére
én a dellemet rögtön szétszedtem, annál nem ugrik a gar...szvsz hp-nél sem...
-
polip
addikt
nos hát erre jó: [link]
amúgy mindenre...nekem otthon egy 19"-os wide monitorom van, BT-om, s-video-n a tv-re a kép, audio a hifibe, a telefonom USB csatija, a fényképezőm USB csatija, a dokkolóba még egy vinyó, külső dvd író, nyomtató, egér, billentyű és nem jut több eszembe még mi van beledugva...
ha ezt minden este be kellene dugdalni a notiba, illetve mindig, amikor arrébbviszem, bizti rohamot kapnék
hát erre való...
-
polip
addikt
beírom, hátha:
teljesen új HP dokkoló (Advanced Docking Station 2005/2006) eladó. Megrendelték de mégsem kellett: ár 40.000!!
-
polip
addikt
srácok....maradt egy vadi úh HP dokkolóm, Adv Docking Station 2005-2006 modell...
nem kell valakinek?ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
válasz Peter M #1442 üzenetére
nem tom milyen rémhíreket nyomtok itt...
ez pl az egyik HP disztributor árlistájából való:
HPQ Garancia 3év köv. mnapi helyszíni NB N4/6/8xxC HPQ U4419E 51884 15 000 Ft
ez a nagyker nettója...ez kisker bruttón is bőven 30 alatt van....szalThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
-
polip
addikt
válasz Darth_Revan #1361 üzenetére
feltettem egy vista enterpriset....ott unknown modellt ír ki, de attól minden funkciója megy, minden adatot kiír...
-
polip
addikt
válasz Darth_Revan #1349 üzenetére
nem tom mi lehet
xp alatt minden driver fenn van? cpu driver is? az amd-s?
[Szerkesztve]ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
válasz Darth_Revan #1345 üzenetére
nem, alapból home van fenn, de feltettem a saját XP pro-m...
-
polip
addikt
csak egy apróság...
a meghibásodási mutatót én tettem fel a weboldalunkra, az itt közölt adatok onnan származnak [link]
a dolog a szervizünk hivatalos javítási statisztikái alapján készülnek, de ezek az adatok a GARANCIAIDŐN TÚLI!! meghibásodási adatok!
Ezekbe a garanciás javítások nincscsenek benne, mert nem lenne reális (hiszen MSI és Albacomp szervi vagyunk, így azok az adatok kiemelkedőek!)ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
válasz Darth_Revan #1332 üzenetére
én ezt szedtem le: [link]
-
polip
addikt
válasz Darth_Revan #1329 üzenetére
kösz, megnyugodtam...má azt hittem valami balf@sz sorozatot fogtam ki és szedhetem szét
-
polip
addikt
és ha leoffolom akko okés lesz? mert nekem most jópár napja Rightmark cucc fut rajta, és ez atomstabil...míg az NHC alatt a processzor minden ok nélkül felforrósodott, stb...
most stabilan 38 fok körül van a proc és meg se moccan a venti....ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
van valakinek tapasztalata NHC 2.0-val nx6325-ön? másnál is indokolatlanul sokat járatja a ventit és melegszik tőle a gép?
Nálam ez történik, most levetemm, feltettem RM CPU utilityt, itt meg atomstabilan 38-40 fokos a cpu és szinte soha nem indul el a venti...ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
advanced docking strationba kell valami szerelőkeret amibe a ODD-t beteszem? mert ahogy belelestem, középen van benne a csatlakozó...
-
polip
addikt
nx6325 hűtésteszt
5 órája nyomom CCE-et, 5pass videokonvert, plusz besweet...
max CPU hőfok: 61, átlag: 59 fok
max hd temp: 50 fok, átlag: 49
NHC fut....ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
vettem egy advanced port stationt a masinához...
nincs valakinek egy belevaló dvd írója? vagy kell ebbe valami szerelőkeret? mnert középen van a csatija...ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
válasz westlake #830 üzenetére
most nézegetem a HP oldalát...itt vannak a modellek:
[link]
a enyém ugye a HP Compaq nx6325 üzleti célú hordozható számítógép (EY352EA)
ennek a leírásában 1150-es, azaz az új lapkakészlet szerepel, az meg támogatja...most hogy van ez?ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
westlake...csak benned bízok már
ahogy megvagy, oszd meg velem a TITKOT!ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
őőő...
találkozott valaki más is azzal, hogy a gépben leledző pio dvd író csak 2x-esen ír bármilyen lemezt teszek bele?ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
őőő eszembe ötlött egy dolog...vennék egy dokkolót az nx6325-höz...tapasztalatok érdekelnének, lehet e olyan beállítást eszközölni a gépen, hogy dokkolás után lehajtott fedéllel is menjen a nótás....azaz külső monitoron a kép, bill, egér a dokkolón, és ennyi?
-
polip
addikt
eztet én vágom, tom, hogy támogatja a cucc...de nekem mégsem megy dual-ban, ezért várom már napok óta, hogy valaki, akinek ilyen notesza van 2 modullal, nyomja má be, hogy dualban mennek-e a ramjai...
CPU-z kiirja.....vagy mivel érdemes még csekkolni? egyáltalán az 1.4-es cpuz korrektül lát mindent? mert az 1.36 eléggé mellélő...ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
nos akkor fölösleges várnom, hogy dualban menjen a két ram az nx6325-ben?
-
polip
addikt
ja és még annyi: más által kreált rekoveri dvd nem jó egy másik notihoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest