- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcs73
aktív tag
XCbiker vagy?
-
BluEyes
őstag
válasz
Ferrarer #2591 üzenetére
A giga progit nem ismerem, de borítékolom, hogy nem lesz jó. Procicsere a megfejtés. Cerka M440-450, Core Solo t1350, Core Duo t2350 (egyik mag biosban letiltva) mehet bele. Teljesítmény szempontjából kb. egykutyák, és ahol az m410 kevés, ott ezekkel se szaladsz messzire. Cseréld le a notit inkább.
-
spyduck
nagyúr
válasz
localhostadm #2588 üzenetére
Köszönöm szépen!
Xp-vel megy a HP 6820 sés még a hálózat is működik!
-
Macilaci457
őstag
válasz
Ferrarer #2592 üzenetére
Hivatalosan, sehogy.
A matrica a géphez adott lemezzel működik, külön OEM lemez nem létezik, csupán ha újra megvásárolod. Csak lemez, a mennyiségi licencekhez rendelhető.Azt nem tudom, hogy másik OEM lemez megeszi-e a matricádról a kódot. Valószinűleg, ha azonos a nyelv és a verzió, akkor igen.
-
Ferrarer
tag
3-szor ment el sry
-
Ferrarer
tag
3-szor ment el
Helytte megkérdezném h honnan lehetne xp home-t szerezni ha kulcs meg matrica van, de ugye cd nincs mert feltelepítették előre. Másolni ne tok mert az ismerőseimnek sincs home-ja csak a prof van elterjedve.
kösz -
Ferrarer
tag
Hi
Egy HP nx6310-es notim van m410-es procival, de sajna az 1.46 Ghz kezd elég kevés lenni. Az lenne a kérdésem h nem lehetne-e valahogyan szoftveresen tuningolni / mint pl a gigabyte easytune nevű szoftver/
kösz -
kcs73
aktív tag
válasz
localhostadm #2588 üzenetére
Annyi válltozott,hogy a LAN patch telepítése óta ottmaradt az asztalon a telepítő háttere,és nem akar eltünni!
De továbra sem működnek a dolgok! -
localhostadm
tag
-
kcs73
aktív tag
Ja és mióta xp-m van nem működnek bizonyos gombok,Pldul-FN+FÉNYERŐ FEL-LE;FN+AKSSI?
éS addig míg vista volt rajta ezeket a monitoron is mutatta!???? -
kcs73
aktív tag
SZiasztok!
Hp6910p gépem van,és nincs benne a "blútusz" szem.
A csatlakozó ott van a helyén csak nincs rajta semmi!
Hol lehet ilyet szerezni? -
spyduck
nagyúr
válasz
localhostadm #2564 üzenetére
Hát igen, erre van esély! Csak én notin még soha nem csináltam bios frissítést, hogy kell egyáltalán? Meg most, h a szervízben visszavarázsolták rá a jogtiszta vistát (HP recovery) amit valahogy sikeresen letöröltem, nem merek xp-t rakni rá! Pedig az is jogtiszta
Én úgy utálom a vistát mint a .....! Felraktam az alkohol-t és kékhalál-t kaptam cserébe, telepíthettem újra! Már kezdek ideges lenni! Ha biztos lennék benne, h jó az xp a hp6820s-hez bios frissítéssel együtt akkor belemennék, de megint felrakom az xp-t és letörli a külön partícióról a vistát én szétvágom baltával persze ha jó az xp akkor nemHp-nál mennyi időm van eldönteni, h megveszem-e a garancia hosszabbítást?
-
törölt tag
szervíz tapasztalat érdekelne, nevezetesen a garis ügyintézés. kell hozzá számla is, vagy elég a garipapír is?
-
Kirbly
aktív tag
válasz
Macilaci457 #2579 üzenetére
Koszi! Megprobalom akkor igy
Nem tudod vehetek bele barmilyen slimes meghajtot vagy csak kimondottan az jo amit multibaykent arulnak?
-
Kirbly
aktív tag
Hali mindenkinek! Probalgattam mindenfele kabelekkel, meg beallitasokkal ezt a tv kimenetet, de lehet szegeny tv miatt nem tudom beloni szinesre
na nembaj.
Mas: nem tudja vki h a HP nx8220-asban hogyan lehet optikai meghajtot cserelni? Van az aljan egy csavar odd jelolessel, ez ki is lett csavarva, de nemtom hogyan jon ki a meghajto. Vki help plz! -
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457 #2576 üzenetére
tény, abba tuti nincs. ez pusztán fizikai hiba. vagy port, vagy stick, csak úgy tod kipróbálni, hogy másik portban használod, azt ha abban is ugyanazt csinálja, akkor innentől meg már értelemszerü.
Jójó, tudom, ez túlzás! -
Macilaci457
őstag
válasz
localhostadm #2574 üzenetére
Félre érted. Az egér működik, világít, meg minden. Mellesleg 3-4 éves, és eddig nem volt gond, nem huzamosabb ideig nem nyúlok hozzá, hanem épp használom, amikor elmegy a jel. Az USB-re dugható adapter az, amin kialszik a led, és nem kapcsol vissza. AZ USB adapterben pedig nincs alvó mód.
-
Adrián29
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Hp 8710w -ről?
Ha igen,nagyon megköszönném ha megosztaná.Üdv:
Mindenkinek! -
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457 #2573 üzenetére
a wireless egerek többségében van alvó mód, ha huzamosabb ideig nem nyúlsz hozzá az egérhez. asszem csak kattintani kell vele egyet, picit várni, aztán már életre is kel.
Ajánlom figyelmedbe ezt a kis olvasmányt.
-
Macilaci457
őstag
Fura USB-s jelenség:
nc6220-as gépen, MS Wireless Optical mouse van.
Mostanában (nagyon ritkán) előfurdul, hogy egyszercsak elalszik az USB-s egér adapterén a led, és leáll a kapcsolat, nem működik az egér.
A windows XP továbbra is azt mondja, hogy HID eszköz van a porton, és eszi az 50mA áramot. A mellette lévő port működik, bedugtam egy kamerát, és megjelent mellette:Hid eszköz: 50mA
USB kamera: 160mAHa kihúzom az egér adaptert, és visszadugom, működik. Vajon mi ez?
-
klaree
csendes tag
THX, akkor el tudom indítani a Heroes Vöt. Szupeee, kössz...
-
-
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2566 üzenetére
Köszi a választ. 2 gb-osat azért nem akarok venni, hogy a teljesítmény ne menjen az akkuról való üzemeltetés idejének rovására. Mert ugye nekem elsősorban a jó akksi ideje miatt kell ez a noti.
-
klaree
csendes tag
Hy!
Vki nem tudja, kell belépni egy 6720s BIOSába, hogy módosítsam a vga-memóriaméretét? Amúgy a gép jó, szép a kejlző, é slapból Quimonda ram van benne.
-
localhostadm
tag
SO-DIMM 1024Mb 667MHz Notebook DDR2 Kingmax
4 150 Ft (4 980 Ft)SO-DIMM 1024Mb 667MHz Notebook DDR2 Kingston CL4 KVR667D2S51024
4 320 Ft (5 184 Ft)SO-DIMM 1024Mb 667MHz Notebook DDR2 Geil GX2S5300-1GBA
4 650 Ft (5 580 Ft)Ezeket a memókat pl nyugodtan megveheted, jó lesz a gépbe.
Itt megkapod őket olcsón.U.i.: olvasmányaim szerint 4gb-ig képes befogadni, szal ha van még egy kis pénzed, 10E-ért már kapsz 2gb-os kingstont.
-
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2558 üzenetére
Nem, 1 giga van. Ezért szeretnék venni még 1 gigát. Mennyi esélyem van arra, hogy kompatibiliset veszek? Amúgy mi van a prohardverrel? nem akar betölteni...
-
spyduck
nagyúr
Van vkinek HP 6820s ?
Vki XP-vel meg tudta csinálni? Nekem konkrétan a 10/100-as hálókártya okoz problémát, felismeri de nem működik! Szabályosan szaggat a windows (csak akkor ha össze van kötve másik géppel) ! A Vistával tökéletes de én nem szeretem! -
bgergo1984
csendes tag
válasz
bgergo1984 #2561 üzenetére
megoldottam, quick launch button nemvolt feltéve.
-
bgergo1984
csendes tag
hallo,
vmi galiba maradt a telepitésnél most vettem észre. Microsoft ACPI szabványnak megfelelő rendszer ez ismeretlenként van az eszközkezelőbe. Mit kell feltenni, h jólegyen?
-
Kirbly
aktív tag
Hali mindenkinek!
Van nekem egy HP NX8220-as notim. A problemam a kovetkezo: a tv kimeneten nem tudok normalis kepet csiholni a tv-re. Fekete - feher kepet sikerul, jo a minosege is, csak a szinek hianyoznak. Vki esetleg nem futott vmi hasonloba?
Elore is koszi! -
Csabcy
tag
Helló,
Nekem a 6720s 777-esben
amaxel Tech. RMN1740SB38D7F-667 memória van.
Tipusa: Ramaxel PC2-5300s-555 1GB
Na ilyet nem igen lehet kapni-
Én találtam valakit aki vett párban másmilyet
és eladta nekem a Ramaxelt.
Rögtön duálba váltott, everest szerint a memória müveletek
Kb 15%-ot gyorsultak. Játékoknál szembetünően gyorsabban tölti be. Nekem a gyári vista van rajta szerintem megérte megvenni. A videokártyának is szükség szerint igy tőbb memóriát tud adni, mert ha csak 1 G van bennek akkre max 256 MB-t ad neki csak.üdv:
Csabcy
-
xcbiker
addikt
válasz
nagykovi #2554 üzenetére
Ennel a tipusnal tapasztaltam hasonlot, bar az mar abban a stadiumban volt hogy nem is latta sosem.
Probaltuk masik kartyaval, de sikertelenul. A kartya masik gepben jo volt.
Biost frissitettunk, atneztuk a beallitasokat. - nem javult.
Ujraforrasztottuk a foglalatot es az sem hozott eredmenyt.
Vegul az ugyfel elvitte, mert nem tudott varni tovabb es usb-st hasznal most is.
Lapcsere biztos megoldotta volna, de az koltsegesebb megoldas. -
nagykovi
csendes tag
Sziasztok.
Van egy HP Pavilion DV6000 notim, olyan gondom van vele, hogy mikor bekapcsolom sokszor nem látja a wifi-t (máskor meg igen). Ezt úgy értem, hogy az ezközkezelő sokszor magát a hardvert se látja, meg a wireless assustabt-ben is csak a bluetooth van, wifi nincs. Mi lehet a gond? Köszi előre is -
localhostadm
tag
-
n_stolz
tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy a touchpad jobb oldali részén levő "görgető" nem működik
mi lehet a probléma? kell hozzá valamilyen vezérlő szoftver vagy driver?
kösz előre is:n_stolz -
Maxiri
tag
Üdv! A 6720s modelleket milyen ramokkal szerelik? Mert szeretnék 1 gb ramot még venni, és nem tudom, hogy milyet vegyek, ami kompatibilis vele.
-
localhostadm
tag
van esetleg még 1 lehetőséged: GIBZone
itt csinálnak olyat, hogy:
"Memória bővítés 512MB-ról 1024MB-ra DDR2/667MHz - 1 446 Ft"
http://www.gibzone.hu/webaruhaz/notebookok --> 2.kocka
-
localhostadm
tag
válasz
teknova #2547 üzenetére
Memóriatípus
DDR2, SDRAM 667 MHz, 256, 512 vagy 1024 MBEz a hivatalos, szal vegyél bele modult, valsz 2 hely van összesen, szal még 1 modult tudsz bele venni. Ha garos, akkor vedd meg a modult és vidd szervízbe, mondd meg, hogy szereljék be ők, ha meg nicns kapd szét és rakd bele te. ha esetleg nem megy, akkor szívesen megcsináélom neked.
Ajánlott memória:
HP DRAM memória (EM993AA) - HP DRAM memória
512 MB DDR II-SDRAM modul (667 MHz)
(ez a hp oldalán található ajánlás, de ez nem szükséges egyáltalán) -
teknova
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy van egy HP compaq nx 7400as laptopom (512 Mb RAM), és ezt bővíteni szeretném. Milyen módjai vannak? Előre is köszönöm a segítségeket
-
Márky
tag
válasz
Slipandris #2543 üzenetére
Az enyém, napi 8-12 órát megy... immáron 3éve...
semmi baja nincsen...
Épp most ért meg a cserére, így leszek nemsokára HP tulajdonos...)))
-
Slipandris
tag
Heloka!
Kérdezném, mint leendő notebook tulaj, hogy egy noti is bírja a strapát napi több mint tíz órákban, vagy napokig, stb?? Vagy ajánlatos kikapcsolni 5-6 óránként max? Hogy van ez? köc -
Boreas86
csendes tag
válasz
xcbiker #2539 üzenetére
Kössz a választ! Én a azt hallottam - igaz az Lenovo 3000-es volt - hogy Vista-val pl. sokkal gyorsabban boot-ol (Santa Rosa-s chip). Állítólag, egy Celeron 530-sal (1700 Mhz) szerelt gép is elég jól futtatja a Vista-t... Vagy az erősebb is, mint egy Dual Core T2310 (1.46Ghz)? Úgy tudom mindkettő Merom magos, mindkettő 1Mb-os L2-vel bír, illetve azonos az FSB-jük (533 Mhz). A különbség a SpeedStep hiánya a Celeron-ban. Akkor melyik muzsikálhat jobban Vista alatt - nem tekintve az akku üzemidejét, pusztán a teljesítményt nézve?
-
xcbiker
addikt
-
Boreas86
csendes tag
Sziasztok!
Akinek 6720s-es gépe van, legyen szíves röviden leírni a tapasztalatait!
Mennyire masszív a ház?
Mennyire karcolódik?
Milyen rajta gépelni?
Kijelző minősége?
Egy "átlagos fül" számára élvezhető-e a beépített hangszórók hangminősége?
Elégedett-e a hardware teljesítményével?
Az 1.46 Ghz-es Dual Core CPU (T2310) elég-e a Vista-nak? - ha valakinek ilyen van benne
A beépített WLAN hogy teszi a dolgát?
Esetleg, ha valaki játszott rajta, akkor az adott játék hogy futott?
Szervíztapasztalatok? - ha volt szervízbenFőleg ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni, de minden vélemény érdekel.
Nagyon köszönöm!
-
Márky
tag
Sziasztok,
két héten belül szeretnék szert tenni egy ilyenre:
HP-Compaq 6510b (GR695EA)Van olyan, akinek már van ilyen notija(6510b) már régebb óta?!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Akksiidő.
Mennyire nyekereg, anyaghasználat, kopik-e esetleg, stb stb...Válaszokat előre is köszönöm!!!
-
gabcsikovo
csendes tag
sziasztok
nagyon köszönöm a segítséget. -
BluEyes
őstag
válasz
gabcsikovo #2529 üzenetére
Válaszd ki az OS-t, és voilááá... [link]
-
neduddki
nagyúr
válasz
gabcsikovo #2529 üzenetére
-
gabcsikovo
csendes tag
sziasztok
van egy régi compaq nx9010 notim letötöttem az everestet megnéztem a video karit az everest azt írja hogy ati radeon IGP-340M (RS200M)......na most mivel le kelett törölnöm a gépet most hullámzik a képernyő amikor valamit tekerek le.csak az a baj hogy nem kaptam cd-t ehez a karihoz az illesztőprogijával.légyszi segítsetek mert nem találom sehol mentem már minden lapra de sehol semmi... -
niveas
csendes tag
válasz
Macilaci457 #2527 üzenetére
Nem, minden beállítás ugyan az...
-
niveas
csendes tag
Mi ez a nagyfrekvenciás hang battery módban a vga felől? Mondjuk, nagyon halk, de ott van, hálózaton meg semmi...
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Intel(R) ICH8M-E LPC Interface Controller - 2811
Mi ez? Azt írja ki a gépem,hogy ismeretlen eszköz! -
stop
aktív tag
hp 6720b nem ill. nem mindig vagy rendesen érzékeli a külső usb eszközöket és újraindítás után pedig jó (egy kicsit)
tud vki segíteni? -
Ceree
senior tag
válasz
bgergo1984 #2520 üzenetére
Formázás és win reinstall után jó lett... köszi a választ, bár magamtól is ez lett volna a következő lépés... Amúgy csütörtökön szaródott el, és szerdán raktam előtte újra... Ezért volt bosszantó.
-
hkari
őstag
Köszi az infókat. Quick Play 3.0-át le lehet tölteni valahonnan?Találtam valami oldalt ahol ftp szerüen van fönnt,de mindig megszakad letöltés közben
Ez az oldal:http://asifism.com/
Jah mégvalami.Másnál is van olyan hogy ha becsukja a laptopot akkor gerjed a hangszóró és hangokat ad ki?Amugy DV9000 res noti..
-
bgergo1984
csendes tag
nekem is volt bajom tüzfal uninstall miatt, azhiszem az kerio volt, de nembiztos. szerintem hagy vmi szemetet vhol ami tiltja a hálózatot. én erre gondolok. igazábol annyi helyen lehet bibi, hogyha egy uj hálóbeállitás nem segit, se ki se be akkor érdemes egy format. radikális, de legalább lesz egy tiszta friss rendszered.
-
Ceree
senior tag
Tűzfalat egyből leszedtem. Nem jó. De ez sztem nem kéne hogy befolyásolja a hálózati cím kiosztást. Más ötlet?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Vettem egy HP6820s gépet!
Hogy tudom a videomemóriát növelni, csak mert nem találok semmit???
Oda is van írva, h akár 896mb-is lehet de csak 128-at használ!
Windows Vista van rajta ha ez számít!
ATI X1350 VGA! -
Ceree
senior tag
Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni...
A tűzfalam (Zone Alarm) összeakadt az msn programmal, állandóan kidobott a rendszer. A beállítások hasztalan módosítása után gondoltam felrakok egy másik verziót belőle (barátomnál ez megoldotta a problémát). A biztonság megtartásáért kiléptem az internetet használó alkalmazásokból, majd kikapcsoltam a quicklunch-ön található gombbal a wifi-t (itthon wlan router-rel van megosztva az internet). Tűzfalat uninstalláltam, majd újraindítottam a gépet. Felraktam az új tűzfalat, majd bekapcsoltam újra a wifi-t. A gép nem kapott megfelelő hálózati címet, az ip cím újítása sem volt lehetséges. Gondoltam a routerrel lesz baj, átnéztem a beállításait, de minden rendben van, a többi gép (vezetéken) kapja a netet. Próbáltam a notebook-ot is vezetékkel csatlakoztatni a routerhez, de akkor sem kap megfelelő hálózati címet! Mindkét esetben ugyan az a hibaüzenet:
"Elképzelhető, hogy az internet vagy egyes hálózati erőforrások nem érhetők el. A probléma azért merült fel, mert nem sikerült hálózati címet kiosztani a számítógépnek." A notebook sem a routerrel, sem másik géppel nem tud kommunikálni (másik hálózatban sem). Próbáltam az eszközkezelőben eltávolítani a hálózati eszközöket, majd újra felrakni a drivereket, de nem hozott eredményt. A hálózati beállítások manuális megadása után (ip, alhálózati maszk, átjáró, dns kiszolgáló) a kapcsolat mellől eltűnik a korlátozottságot jelző ikon, de valódi kapcsolat, adatforgalom továbbra sincs. Windowsban a javításra kattintva nem csinál semmit, egyből kiírja, hogy sikertelen!
Mi lehet a probléma, s a megoldás?(Op rendszer: win xp prof sp2, a notebook hp nx6325, Broadcom NetLink Gigabit és Broadcom
Wireless LAN 802.11a/b/g hálózati csatolókkal.)A válaszokat előre is köszönöm!
-
Maxiri
tag
Khmm.. szvsz még nem volt ember, aki telepített OP rendszerből install discet írt volna ki. Épp ez a lényege. Aki egy kis hajlandóságot mutat a jogtiszta szoftver-megoldások terén a vásárlásra, arról húzzák le a legtöbb bőrt. Szóval szerintem installdiscet nem fogsz tudni telepített oemvistáról kiírni. De azért nézz körül guglin, hátha vki már nagyot alkotott.
-
klaree
csendes tag
válasz
localhostadm #2510 üzenetére
Aha, azt már elkezdtem. És ha CSAK a Vista Home Basicből akarok csnáln telep-dvd-t, akor azt hogyan tegyem? Úgy tudom, hogy ez OEM szofver, és szeretnék késöbb esetleg másik otthoni gépre is feltenni. Tudom, ez nem teljesen legális, de ha smereteim nem csalnak, akkor ezt nem s nagyon ellenőrzk, illetve az OS egyszerre egy gépen futhat, de többre is lehet telepítve. Nah, akkor csupasz Vista telep-et hogyan lehet pörkölni?
-
localhostadm
tag
Ha viszont IBM és HP szerverek között kéne döntenem, nem tudnék düllőre jutni.
-
localhostadm
tag
Lehet hogy nem a legformásabb notebook, de pengék. IBM Certificated Partner cégnél dolgozom, többségében így IBM notebookok, szerverek és PC kerülnek forgalmazásra. Iszonyatosan jó a szervíztámogatása, igaz nem az átlag usereknek, inkább cégeknek. És hasonló driverproblémák még soha nem fordultak elő, mint HPval.
-
localhostadm
tag
lehetőségek:
- töltsd le internetről, ISO kiír DVDre aztán mehet is a telepítés
- a recovery arra jó, hogy az aktuálisan feltelepített rendszerről csinál a vinyón egy másolatot, amit rendszeromlás esetén pár perc alatt újrapörget a gép
- ghostolhatod is a rendszert, ez is pár perc alatt képes újrapörgetni a rendszertBár gondolom te a jogtiszta rendszeredből szeretnél telepítőt. Ha a gyári Vistát pakoltad fel, akkor az automatikusan települt fel, amiből automatikusan csinált 1 backupot, amiből recovery cd-vel bármikor vissza tudod állítani a jogtiszta rendszered.
-
klaree
csendes tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a HP 6720s notimról, amt most vettem, hogy hogy tudok Vista telep-lemezt készíteni. Az eladó a boltban azt mondta, hogy k kell írni az ISO-t, de én még nem találtam meg benne. Vagy a HP backup & recovery manager-el is meg lehet ezt oldani? Előre is köszi a válaszokat...
-
xcbiker
addikt
válasz
localhostadm #2500 üzenetére
Nekem meg. Én csak HP-t veszek, mert ahoz minden alkatrészt be tudok rendelni, ha gondom lenne.
IBM / Lenovonál még egy procicserét sem tudok úgy megtenni, hogy a gari ne ugorna.Ennek ellenére az IBM-eket tartom a legjobbnak. Utána jönnek a Dell; Toshiba; HP; ASUS...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest