Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabors
tag
"- Celeron M: mindig maxon pörög a proci, akkor is, mikor nem kéne. Ezáltal jobban melegszik, és ez zavaró lehet, ha gépelés közben melegszik a kezed alatt a gép. Ilyen szempontból - illetve a ritkábban bekapcsoló venti miatt - kellemesebb választás egy szabályozható sebességű proci.,,
Ami a melegedést és a ventit illeti, hát szóval nem nagyon vagyok megelégedve a kétmagos processzorokkal ilyen szempontból, vagy én vagyok szerencsétlen...
volt 6510b a T7100 X3100, a venti állandóan ment,
Acer TM 5720 T7300, X3100 , ventivel kapcs ez volt a legjobb szerintem, mert legalacsonyabb teljesítmény mellett netezés közben alig kapcsolt be,
DELL D830 nVidia vga, venti állandóan ment,
most 8510p van de ennek is megy a ventillátora állandóan, már egy új böngészőablak megnyitására is magasabb fordulatra kapcsol...
Feleségemnek van egy nx6310 notija celeronos nem melegszik venti ritkán kapcsol...Ez egyéni tapasztalat, és Neked mindenben igazad van, de mégis a tapasztalat mást mutat...!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx