- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #5299 üzenetére
Mindenkinek magának kell megtalálni a helyes útra vezető ösvényt.
Amúgy ez a 6910p hihetetlen jó gép, alig várom a 2510p-t
kérdésemre nem tudod a választ? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Van a egy HP noti szériaszámom. Hol tudom megnézni van-e még rá gari?
-
spyduck
nagyúr
Nyugi vagyok már annyira rafinált meg tapasztalt, h nem vernek át.
Most beszéltem a csókával, azt mondta ott porosodik neki a szekrényben, még 2007-ben vette Angliában és mivel öregebb nem látja annyira a monitort. garanciát nem tudja de majd én megtudom de az a helyzet, h nem nagyon akarom kihagyni ezt az üzletet mert most is egy HP6910p-t használok és egyszerűen imádom. Ez a 2510p meg lehet a szerelmem lesz
Szerdán vagy csütörtökön megyek érte, letesztelem és ha jó elcserélem vele 1-1-ben.
Úgy, h csinálok egy nagy tesztet a 2510p-ről és a 6910p-ről is.
Szériaszámot este küldi sms-ben, felhívom a HP-t holnap és megérdeklődöm, h mi a helyzet vele. -
volenter
csendes tag
sziasztok!
Én még új vagyok a fórumon! Rögtön egy segítséggel fordulnék hozzátok:
van egy hp pavilion dv 6000es laptopom. A gondom az, hogy valószínűleg kifüstölt a grafikus kártya. Nem tudják hol tudnék hozzájutni egy alaplaphoz?(nem válaszoltak még a notebookstoretól)
Előre is kösz a segítséget!
Üdv -
ABE
őstag
válasz
spyduck #5288 üzenetére
Szerintem a legbiztosabb, ha felhívod a HP ügyfélszolgálatát vagy pl. a HP World-öt, és ott kérdezel rá a garanciára. Nem akarok vészmadárkodni, de nekem kicsit fura, hogy egy jóval nagyobb értékű 2510p-t valaki hajlandó elcserélni egy N200-asra.
Mindenesetre a gép szériaszámát mindenképpen kérd el előre, és próbálj utánaérdeklődni, hogy nem lopott-e, vagy valami ilyesmi... Átvételre pedig csakis a személyes találkozást ajánlom, és alapos tesztet, mert ez így túlságosan jó üzletnek tűnik számomra. De ne legyen igazam, szóval sok sikert a biznichez!
Esetleg valami linket tudsz adni a hirdetéshez?
-
spyduck
nagyúr
Gyerekek azt hiszem megfogtam az isten lábát. 1-1-ben lehet el tudnám cserélni Lenovo N200-am egy HP 2510p-re. Ráadásul a legfullosabb verzióra.
Angliából van a noti, lehetséges, h itthon van rá garancia, vagy ez csak a Dell és IBM-nél divat? -
spyduck
nagyúr
válasz
concret_hp #5286 üzenetére
A fényerővel kell játszani. Le kell venni minimumra, majdnem 1 órát ki lehet sajtolni belőle pluszba.
-
golyani
őstag
válasz
concret_hp #5284 üzenetére
nekem dv5-1080eh FullHD fimmel 2 órát bír. venti ne menjen állandóan arra próbáld ki a biosban disabledre állítani a fan always on-t
-
concret_hp
addikt
1. lemerítésnél kerek 2 órát bírt az akksi, elvileg 5500mah, proci ugye nem vett vissza semmit, és olyan 35-40% körüli állandó terhelést kapott. ez nagyjából megfelel annak amit várhatok? vagy az első lemerítésénél esetleg még kevesebbet bír?
-
mustad1
tag
sziasztok
a notebook cpu és gpu hömérséklete meddig tekinthető normálisnak ha játszom?
köszi -
ABE
őstag
válasz
concret_hp #5280 üzenetére
Nem kell driver ahhoz, hogy visszavegye az órajelet (esetleg a chipset driver kell). Próbáld ki az NHC-t, hátha segít. Gondolom XP-t használsz, másnak is volt már ilyen gondja, hogy csak Vista alatt vette vissza az órajelet a gép.
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #5275 üzenetére
hm asszem az lesz a gond, hogy sosem veszi vissz aaz órajelet, de miért nem vajon?
a hp driver letöltő oldala ráadásul nem akar működni
-
KPistike
aktív tag
válasz
gabcsikovo #5193 üzenetére
Szia!
Végignéztem a topicot, s mivel nem volt reakció, leírom a tapasztalatomat (bár talán már kaptál választ).
A BIOS-ban engedélyezni kell a multiboot opciót, s azután megjelenik a kérdéses gomb (ma nx8220-ast telepítettem, annál F9 volt). -
MR!!
aktív tag
sziasztok,
hp dv5-1000ea zsír új de gari nélküli mennyit ér? egáltalán jó e ez a noti vegyeme meg ?
thx
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #5273 üzenetére
hm mégse csak a vinyó. szóval a folyamatos ventipörgésre kéne valami ötlet.
nincs ilyen, hogy ha ninsc terhelve a proci, akkor visszább veszi az órajelet? (ehhez is kell vmi driver?)#5274: a bal oldali ctrl lett a vezérlő a jobb oldali maradt normális ctrl
-
ABE
őstag
válasz
concret_hp #5273 üzenetére
Most mondjam azt, hogy ne használj Firefoxot?
Erre sajnos passz...
-
ABE
őstag
válasz
concret_hp #5271 üzenetére
- Venti gondja másnak is volt ilyen típusú géppel emlékeim szerint, de a megoldásra sajnos nem emlékszem (ha volt egyáltalán). Esetleg a 6710b szót írd be itt a keresőbe.
- Ha folyamatosan látni akarod a töltöttségi állapotot, akkor javaslom a Notebook Hardware Controlt.
- Fényerő szabályozáshoz elvileg elég, ha fent van a Quick Launch Button driver, és valami Fn+F gomb kombinációval lehet állítani (valamilyen kék ikonnal elvileg jelölve van a fényerő gombja).
-
concret_hp
addikt
ma vettem egy hp 6710b-t, nagyon teccik, de van pár dolog amiben örülnék ha segítenétek
- venti egyfolytában megy , ezzel kéne valamit csinálni , várok minden ötletet
- jobb lent az óra mellett szeretném ha kiírná az akksi töltöttségi állapotát, mi kell ehhez?
- mit kell feltenni, hogy pl. a képernyő világosítás-sötétítés menjen billről? (vagy egyáltalán valahogy) -
ABE
őstag
-
ABE
őstag
-
Tanya-
tag
szevasztok,
nc6400 elboldogul 2 x 2GB Rammal?
-
Hunter2
addikt
nah az nx6110-emben behalt a hűtőventi, viszont dícséretére legyen szólva így is megy egy darabig.Kicsit lomhának tünt a gép lövöm ki a nem létfontosságú folyamatokat erre még mindig lassú elindítom az everestet erre az meg kiírja hogy proci hőmérséklet 103fok.
Apropó nemtudtok valahol olcsón hűtőventillátort nx6110-hez? -
Damage
senior tag
válasz
neduddki #5258 üzenetére
Hello!
Köszönöm a választ! Kb. valami ilyesmire számítottam, mert az NC szériát ténylegelég jól eltalálták. Egyébként leginkább az érintőkijelző érdekelne. Nyomásérzékenység érdekelne (felhívtam a HP-t), jó 5 percre eltűnt az ember, aztán közölte: "igen, érintőkijelzős". Erre a mai napig nem tudom a választ. Mennyire karcolódhat használat közben? Az előző szériás érintőkijelzősök előtt üveglap volt, ergo nem is nyomásézékeny, de nem is karcolódik. A TC4400-as 950 chipset-re épül (legalábbis az a típus, amit kinéztem) és T7200-as proci van benne. A TC4200-asok kijelzője hogy bírta? Nyomásérzékeny volt? A kijelző zsanérja nem fáradt el?
Üdv! -
spyduck
nagyúr
Hali!
Mi az a Registry Mehanic?
-
aor
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, van e valakinek tapasztalata a hp 2510p laptoppal és megosztaná e velem?! Laptop céges, egyenlőre ez van, ezzel kell beérnem.
Virtuális dolgokra akarom használni(vpc,vmware).
Válaszokat előre is köszönöm!
Zolio -
ruadi
csendes tag
sziasztok!
HP dv5-1020eh laptopról kérnék tapasztalatokat,mennyit bír az aksija? milyen játékok mennek el rajta?mennyi különbség van a hdmi csatolás és s-video csatolás között? és mit kapok a laptophoz a csomagolásban?pl: távirányító, milyen driverek vannak hozzá, esetleg egér?
válaszotokat előre is köszönöm -
neduddki
nagyúr
HI!
van gey par nc4200/4400 ami mar aze par eve kivalon muxik es imagyak a tutajok, ill. a kornyekn szinten akad egy tc4200as az nem volt agyon hajtva de az is jol birja meg magat szoval a magyar fokorvosok ajanlasaval:- )
udv
neduddki
mod: a 915 nem vol tegy hidegfeju csipszet szeret elegesdni rensdesn ami hatassal van a procira is, szoval fokot nem tudok de nem egy hideg joszag az bisztos, amugy a dothanok max hoje melekeim szerint igencsak magas:- )
-
tucsok.
senior tag
segítség kellene van egy hp nc6220-as notim és idle-ben 47-fok körüli értéket ír ki az everest, de ha 100% a proci használat, akkor eléri a 80fokot is. normális a 80 fok? ez a második telepített everest.
köszi a választ
-
Damage
senior tag
TABLET HP TC4400! Segítsetek!
Szeretnék venni egy ilyen gépet a HP renew/asis keretein belül. Az egyetlen gondom, hogy semmi tapasztalatom sem az asis keretein belül árusított gépekkel, sem a tablet PC-kel. Tudom, hogy az ASIS gépek jogilag használtak (gyakorlatilag is), de mégis adnak rá egy év garit, ami az akkura is kiterjed. A Tablet PC-ről: mennyire kopik a kijelzője használat során, több lépcsősen nyomásérzékeny-e a kijelzője bizonyos progik alatt (mint pl a digitális rajztáblák)? Mennyire stabil/erős a zsanér?
Miért akarom pont ezt a típust és nem inkább egy X41-es-t? Mert kell a touchpad és bízom a HP-ban (több, mint egy éve nyúzok egy sima laptopot, minden nap több órán keresztül és hordozom ide-oda stb), + az asis keretein belül szerintem korrekt ár a 160 ezer Ft (dual core 2Ghz, 2Gb RAM, BT, Wi-fi, ujjlenyomat, fémház stb). Mennyire bonyodalmas egy Win Vista-t rávarázsolni külső optikai maghajtóval? A Vista Business felismeri az érintőképernyőt? Szereteném, ha felvilágosítanátok az összes előre nem látható negatív tapasztalattal kapcsolatban, amit egy Tablet-ről (TC4400) tudnom kellene. Előre is köszönöm a válaszokat! -
Tallér2222
csendes tag
tallerattila@vipmail.hu az emilem ha lehet ide emilezzetek köszönöm
-
Tallér2222
csendes tag
Sziasztok
Nekem van egy evo n610c m
2,2 1gb ram, stb. de az akksim szar ebbe kéne egy jó akkumlátor, meg egy w200 wifi adapter amit a hátlapba lehet szerelni ebben tudtok segiteni?? -
golyani
őstag
ez viszont nekem működik 5400-es vinyónál is be van kapcsolva am últkor láttam ahogy barangoltam a beállítások között.
mellesleg csinálok egy akku kalibrációt
, de sztem semmi baja az akkunak csak az everest nem ismeri rendesen, mer haver régebbi notiját rendesen ismeri és neki 4400mWH-t ír kapacitásnak nem 88800-at
-
golyani
őstag
válasz
spyduck #5243 üzenetére
nah változás van. akkut kivettem betettem tápról lehúztam rádugtam mso t már tölt akku ellenőr aszondja h jó.
de everest alapállapotban aszondja h teljes kapacitás 88800mWh és 72xxx a rendelkezésre álló és elhasználódás 17% új akksinál. aztán néha meggajdul és csak 64800mWh a max és 45% az elhasználódás...
-
golyani
őstag
nah. játszottam crysis-t és 8%-nál ráraktam töltőre az akkut. erre az nem töltődik 7%-on áll és HP akkuellenőr aszondja h cserélendő. most ez hogy?
-
Athanáz9
aktív tag
Üdv.
Vásárlás előtt véleményt kérek a HP Pavilion dv-5 1000 gépről. 64 x2 AMD processzor. Főleg arról. Melegedés normál? Stb. -
neduddki
nagyúr
HI!
na itt a gb988ea hatarozottan teccik a szine pedog kicsit tartottam tole, de a uj;lenyomogato benn a ket katty kozott, hat majd kiderul /eddig emugy is letitlas vot a sorsa:- )/
udv
neduddki
-
zogazo
csendes tag
Nagyon köszönök mindent!
Az nlitével a leírás szerint meg tudtam csinálni az XP- t és így már látja a vinyot
De sajnos a netre a sima XP-vel sem tudok felmenni a laptoppal mint a GOXPSP3 EXTRA esetében.
A bios frissités csak annyiból áll hogy a HP honlapjárol letöltöm a HPQFlash for HP Notebook System BIOS - Microsoft Windows/Vista-Based és elindítom?
Még soha sem csináltam és nem szeretném elcseszni. -
Magnum_
nagyúr
sziasztok! segitséget szeretném kérni! tegnap ota baszakszik a wifi a 6910p-n, nem hajlando csatlakozni a netre, csak látja a wifit... azt irja nincs kapcsolat, de ha rákatt, hogy csatlakozzon, azt irja, szeretném e bontani, de mégsincs kapcsolat... telefon, barátnöm gépén nincs gond, de a 6910p sehogy sem akar csatlakozni... tudtok segiteni?
jah, és a boltban nem adtak backup Win cd-t... ha holnap bemegyek, kérhetem hogy adják oda?
totál elfelejtettem...
-
linus89
tag
sziasztok!
hp notebookokat nézegetek épp. olyan 170ezer lenne a felső határ, így ki is néztem 3 félét.
DV2000t(2ghz core 2 duo, 2gb ram, 8400m turbo cache, 160gb, 14,1" kijelző)
DV5-1020(amd ql-60 2ghz, 2gb ram, hd 3450, 160gb, 15,4")
és
DV6940(1.6ghz core duo, 2gb ram, 8400m, 160gb, 15,4")árban nagyon hasonlóak(A DV2000 140ezer[renew] a másik kettő 165) de nem igazán tudok dönteni köztük.
hordoznám minden nap, elsősorban internet + office így fontos a jó akkumlátor üzemidő, viszont néha egy kis játék is lenne (counter strike source)
melyiket vegyem szerintetek?
-
golyani
őstag
hogyan telepítsünk xp-t notebook-ra
kicsit kellett volna a keresőt használni.
-
zogazo
csendes tag
Már egyszer próbálkoztam,nemsikerült, de most még egyszer megpróbálok segítséget kérni.
Van egy HP Compaq 6720s laptomom , alapból vistával. A vista helyett XP-t szeretnék felrakni, ez PC-n minden gond nélkül megy.A HP laptopon sajnos nem látja a vinyót.Van egy XP a GOXPSP3 EXTRA ami felmegy mint PC-n, de ott nem tudok felmenni a netre.
Már találtam HP laptop drivereket, így minden jónak tünik mégsem kapcsolódik a netre.
Ha valaki TUD LEGYEN SZÍVES SEGÍTSEN! -
vallas
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5215 üzenetére
Hi !
ilyet használok céges gépnek, csak nagyobb procival,memóval, meg kijelzővel.
A memót bővítsd minimum 2, de inkább 3 gigára, főleg ha vm-ket is futtatsz.
A vga csak 64-bites, szóval csodát ne várj tőle, de a flatout 2-t szépen vitte 1440*900-on, a kisebb felbontás miatt lehet nálad több game is jobban mehet majd, de cod4-t csak 800*600-ba vitte. Filmnézésre ideális a vga.A gép jól össze van rakva, és elég sokat megy akksiról is, szóval szerintem nem jársz vele rosszul, főleg ennyi pénzért, mert az enyim 360 volt bruttó, de amit te néztél gondolom renew, de ez ne tántorítson el től ,többen vettek ilyet már itt a ph-n és mindenki meg van vele elégedve.
-
golyani
őstag
tegnap használatba vettem a dv5-1080eh-s HP notim. ennek már semmilyen hibája nincs minden tökéletesen működik kivéve a tunert mert ugye még nincs DVB-T adás. billentyűzet kényelmes, gombok nyomáspontja határozott, nekem tetszik. akku teljesítménye talán kicsit kevéske ugyanis a gyár iakku egy 55Wh-s darab amivel egy 720p-s HD film 1,5 óra alatt leszívja 25%-ra a HP-s energiasémával. ajánlott beszerezni egy notebook hűtőt mert a teljesítmény hővel jár
. 3dmark06-ban 4560 pontot sikerült elérni a 9600GT ugyanis GDDR2-es ramokkal rendelkezik. vistát embere válogatja nekem megfelel, fut rajta minden olyan program amit használni szoktam, így nekem megfelel. távirányítók is remekül működnek. egyszóval meg vagyok elégedve a notival
-
BluEyes
őstag
válasz
mustad1 #5220 üzenetére
Jah, mielőtt beleélnéd magad az xp-be, a vistában az eszközkezelőt nyálazd végig, és írogasd fel az eszközök pontos típusát, wifi, lan, audio, kártyaolvasó, bluetooth, kamera, mittudomén mi van még benne. Ugyanis vadászni kell majd a drivereket, a hp support gyakorlatilag nulla. Nem gond, csak úgy nehéz bármit is megtalálni a neten, ha azt se tudjuk hogy mit keressünk.
-
BluEyes
őstag
válasz
mustad1 #5220 üzenetére
Ja, így már megvan.
Szóval integráltad a sata drivert, ahogy a nattudású topicban le van írva? Osztán minek? Megnézted legalább, hogy egyáltalán mi a túrót integrálsz? Nyilván nem.
Abban a topicban az összes link, leírás, szakértés az Intel sata driverről szól. Namostan a te notidban egyetlen árva inteles alkatrész sincsen.Mivel nem ösmerem a notidat, ezért csak tippeket adok:
1. Biosba menj be, keress a hdd üzemmódját megváltoztató beállítási lehetőséget. Varázsszavak: AHCI, IDE, SATA, Ide compatible, nativ sata. Régebbi gépeken nativ sata volt a neve, tiltani-engedélyezni lehetett. A tied nagyon friss gép, fene tuggya hogy hívja most a HP ezt a dógot. Lényeg, hogy a winyót sata (ahci)-módból kapcsold át ide-módba. Lehet hogy most is enable/disable a megoldás, de lehet hogy választani lehet SATA/IDE között, nem tudom.
Ha egyáltalán van ilyen, akkor meg fogod találni, tedd át a másik állásba, és ne felejtsd el menteni. Ekkor az xp-nek fel kell menni. Ha a telepítő látja a partíciókat, akkor nyertünk.
2. Ha mégsincs a biosban semmi ilyesmi, akkor integrálunk egy AMD sata drivert a telepítőbe, oszt annyi. De előbb a biost túrjad fel. -
csabika999
csendes tag
válasz
mustad1 #5216 üzenetére
Szia!
Nekem is ezt csinálta az NC4400-am. A hozzá adott lemezzel működött, bármilyen más (eredeti) lemezzel nem. A megoldás a sata driver/SP3 integrálása és a natív sata kikapcsolása.
A három megoldás lehetséges kombinációi:
SP2+natív SATA+nem integrált driver=kék halál
SP2+IDE kompatibilis SATA+nem integrált driver=kék halálSP2+natív SATA+integrált driver=működik
SP2+IDE kompatibilis SATA+integrált driver=működikSP3+natív SATA+nem integrált driver=nem talál winchestert
SP3+IDE kompatibilis SATA+nem integrált driver=működikSP3+natív SATA+integrált driver=működik
SP3+IDE kompatibilis SATA+integrált driver=működik -
mustad1
tag
sziasztok
kedves admmég mindig megvan ez a probléma hogy xp telepítő hibát dob ki, pedig már van integrálva driver, és a xp4everrel is próbáltam. kezdek attokfélni h valami hardveres hibám van. biost frissitettem, memtesztet vinyótesztet futtattam semmi. mit kéne meg megnéznem?
a hp ugyfélszolgálat azt mondja h lehet h fel sem lehet rá rakni...
ötletek?
köszi -
A_ScHuLcZ
addikt
Erről a notiról mi a véleményetek? Ezzel szemezek most!
HP COMPAQ 6910P (GH717)
Kijelző: 14,1 col WXGA (1280 x 800), AntiGlare
Processzor: Intel Core 2 Duo T7300 (2,0 GHz, 800 MHz, 4 MB)
Memória: 1 GB DDR2
Háttértár: 80 GB, SATA
Optikai meghajtó: DVD Super Multi
Videókártya: ATI Radeon X2300, 384 MB
WiFi: 802.11a/b/g
Bluetooth: v2.0
Kártyaolvasó: SD, MMC
Interfész: 4 x USB 2.0, VGA, S-video, FireWire, ujjlenyomat olvasó, Gigabit LAN, 3G/HSDPA, dokkolható, Infra, MG/AL borítás
Akkumulátor: 6 cellás
Tömeg: 2 kg
Op. rendszer: Windows Vista Business
Jótállás: 1 év
Leírás: RENEW változat!Ram picit kevés benne, de nem kerül sokba bővíteni, annyi baj legyen. Mondjuk a winyó lehetne 1 picit nagyobb...
Elsősorban munkára, programozásra kell, virtual machinet is használok, szóval nem árt a gyors proci és a sok ram, valamint filmezésre és esetenként néha játékra (ezért nem GMA-sat néztem ki). 160 az ára, szerintetek megéri, jó választás? -
adm
őstag
először is probáld meg az Azonnali notebookos kérdések órája topikban is.
többfajta usb eszközt: pendrivre-ot, kártyaolvasót, egeret, billentyűzetet ledob?
az összes usb-vel ezt tapasztalod?elsőre oprendszer is és hardveres hiba is lehetne.
memória: ha jól értem 512mb+1gb felállásban van most. meg kéne nézned egyenként. ha nem férnek meg egymással akkor bios frissítés, illetve ram csere segíthet.
oprendszer: érdemes lenne újratelepíteni, akár másik vinyóra is. (bár ha mégis alaplaphiba akkor nem árt archiválni az adatokat)
alaplap: ha minden mást kizártál, akkor lehet a szervízben jelentkezni.
érdemes lenne xcbikert megkeresned.
-
PottR
csendes tag
Sziasztok!!
Segítsetek nekem legyetek szívesek. EGy céges HP Compaq nc6120-at használok, ami időnként (időnként?? msotanában 20 percenként
) azt produkálja, hogy "ledobja" magáról az USB portjaira csatlakoztatott eszközöket. A legfájóbb, hogy az egeret is, ami nélkül elég nehéz Autocadben dolgozni. A mentéseket ilyenkor még sikerül touchpad-ról elintézni, de az utána következő és mostanában ahogy említettem elég gyakori újraindítások már az idegeimet szaggatják!
Találkoztatok-e már ilyen esettel?
Mi lehet a megoldás?Ja, beszéltem a HP "mérnökcsapatával" akik azt mondták valószínűleg oprendszer probléma.
A cégnél a gépeket felügyelő, telepítő szerint hardveres a baj.
Viszont a gép előző tulaja, -akinél még harmad ennyni memóriával volt- azt mondta, hogy neki nem csinált ilyeneket. CSak szimplán lassú volt. -
golyani
őstag
nah tegnap este beszéltem, azaz chateltem egy HP-s emberrel van nekik ilyen support és azt mondta h vigyem vissza a notit, mert bibis. HP-nál 15 napon belül kötelesek cserélni de még 3 napon is belül voltam. notebook.hu-ban azt mondták, h szerintük csak szoftveres a hiba, de aztán felhívtak h vinyó halott, péntekre érkezik az új. remélem annak már nem lesz baja.
-
lasa
tag
Pont 1 hete nyuzok egy pavilion dv2172ea-t eddig nagyon karaj a kütyü
minősége ott van nagyon
-
mustad1
tag
az everest dobta ki nekem az 5400 ast is. és az irja a scsi t és sata II is
itt a linken 1 kép.
azt nem értem hogy akkor miért rakják rá erre is a matricát ha nem is tudja...
[link] -
adm
őstag
válasz
mustad1 #5207 üzenetére
a scsi sata = sas vezérlő és meghajtó. az biztos nincs a laptopban.
az meg, hogy scsi-nak írja az csak windowsos baki. attól sata meghajtó van benne.
a matrica igazából nem mérvadó, az adatlapját kéne megnézni, hogy azon is 5400-es van-e. ha esetleg nem, akkor szóvá lehet tenni... -
adm
őstag
jó választás a laptop is és a bolt is.
ram bővítéssel alkalmas mérnöki/grafikusi munkára és szórakozásra. a garancia bővítés meg ésszerű és elviselhető többlet kiadás. ha sokat rajolsz/3d-zel akár megérheti a +25 ezret a nagyobb felbontás és +1gb ram is (gc102). ha játszol a kisebb praktikusabb.
akksi: (saját mérés) 1,5 óra cad kikapcsolt wififel, teljes fényerőn, hp optimized profillal.
pécs-bp (~3óra) filmnézés wifi nélkül, levett fényerővel és energiagazdaságos profillal.aki mostanában renew-t vett, mindenki újnak tűnő hibamentes gépet kapott. (az enyémen lévő 1 sötét pixel is életre kelt 2 napon belül).
a boltban felkészültek, tételesen megmutatják, megtapogathatod, kipróbálhatod és akár el is állhatsz a vásárlásról. legalább a kijelző tesztre érdemes időt szakítani, amivel a pixeles gari ügyintézést simán kihagyhatod.
-
adm
őstag
válasz
mustad1 #5202 üzenetére
ha jól rémlik a "hp protect smart hard drive protection" a leeséskor vagy durvább ütésekkor történő adatvesztést hivatott meggátolni. és elvileg csak vistánál és csak 7200-es vinyóknál működik.
ha a hardveres titkosítást kerested az a "drive encryption". ahhoz meg tpm-chip szükséges.
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok, ezt a notit néztem ki magamnak!
HPQ 8710p
• 17"WXGA+ (1440x900pixel) antiglare • nVIDIA™ Quadro NVS 320M / 512MB TrueCache
• Core2-Duo T7500 (2.2GHz/4MB/800) • 1024MB DDR2 • 160GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • (MgAl) fémház • Microsoft Windows Vista Business
renew • 1év nemzetközi HP garanciaA notebookstoéról rendelném, és kíváncsi lennék, hogy van valakinek tapasztalata a renew HPQ notikról illetve a notebookstore boltról? Azt olvastam kifejezetten jók ezek a renew notik!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
mustad1
tag
-
mustad1
tag
sziasztok
nah megint 1 kis probléma
a gépembe van ilyen hogy hp protect smart hard drive protection. megis találom hol kéne beállítani de azt írja hogy: belső merevlemez nem támogatott, a számítógéphez csatlakoztatott meghajto(k) nem támogatott(ak) a merevlemez védelem a meghajtókon nem engedélyezhetőőő. nah ezzel mit tudok kezdeni?
köszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest