- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
Kedves Hp tuljaok.
Barátom laptopot akar venni és nem tud dönteni 2 típus között.
Az egyik: HPQ 6710s (GB879):
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ TFT
• intel GMA X3100 maximum 384MB video
• Core2-Duo T7100 (1.8GHz/2MB/800) • 1024MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DLay.
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Microsoft Windows Vista Home Basic
akciós bruttó ár: 159.920,-a másik: HPQ 6715s (RU656):
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™
• ATi Radeon X1250 - 512MB HyperMemory
• AMD Turion-64 X2 (TL-56 - 1.8GHz) • 2048MB DDR • 120GB HDD • DVD+/-RW D-Layer
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • Microsoft Windows Vista Business
akciós bruttó ár: 159.960,--Melyiket éri meg jobban megvenni?
-
hkari
őstag
Sziasztok.Tegnap vettem egy Hp Pavilion dv 9085ea laptopot.A gyári xp vel ment a távirányítója,de miután vistára frissítettem már nem ment.Minden drivert leszedtem a hp.com ról ,de ugyse ment.Kiváncsiságból visszatettem megint egy xp-t és mostmár azon se megy
Valakinek nincs valami ötlete?
Nagyon köszi
Üdv: Kari -
wmerlin
csendes tag
Sziasztok!
Egy HP nx6125 notival kapcsolatban kérdeznék. a hibajelenség a következő:
1. Akksiról kb 2 órát megy a gép (1,5 éves a gép szóval nem panaszkodom)
2. Ha bekapcsolom a WIFIt és a BT-t akkor kb 1,5 óra. (WIFI csatlakozás nélkül, BT használat)
3. Ha azonban csatlokozok egy WIFI hálózatra (pl egy friiera hotspot), akkor kb 3 perc alatt teljesen lemeríti az akksit. Ha be van dugva a konnektorba akkor nincs gond, megy a WIFI rendesen.Hangszórót cseréltem benne kb 1 hónapja. Lehet hogy a wifi kártya rosszul lett visszatéve, vagy a kábelek sérültek?
Ha valaki tud valami ötletet, segítsen.
Köszönettel: wMerlin
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Mulderpapa #2295 üzenetére
Ha veszel WLAN kártyát, vásárlás előtt próbáld ki, ugyanis van pár kártya, amik működnek HP gépekben, de a többivel nem hajlandók bootolni. Mondjuk vannak BIOS hackek, meg vannak jó HOWTO-k is hozzájuk.. Árról fogalmam sincs, de 5k reálisnak tűnik...
-
daveredline
tag
válasz
daveredline #2293 üzenetére
ja azt elfelejtettem leírni h természetesen a rendszer partíción kívül van rajta az a kettő, gyárilag...
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Mulderpapa #2292 üzenetére
szia!
1. Ez miért érdekes? Ezt a típust 9600-zal adják (van 32MB-os, és 64MB-os változat is)..
2. Van gyárilag SXGA+-os nc6000
3. Nekem ott volt, igen... -
daveredline
tag
Azt szeretném kérdezni h a notebookom merevlemezén van egy hp recovery partíció és egy os tools-os namost ez a kettő együtt elfoglal majd 10 gigát ugy, hogy általában ugyebár nem használom... és ha mondjuk kiírnám és letörölném a az baj lenne? Az os tools-on van a vista igaz?
Mondjuk a recovery az 7 giga szal így hirtelen nem is tudom mire lehetne kiírni..
Tudja valaki konkrétan h hogy működik ez az egész?..szal ha mondjuk ujra szeretném rakni a vistat és kiírtam már a lemezt és cdről bootolok akk úgy fog működni mint anno mikor lemezt adtak a géphez igaz?! Mondjuk gondolom igen csak megerősítést kérek...
Meg ez a recovery dolog ez mennyire jó? attól is oan lesz mintha újratelepíteném?előre is kössz a válaszokat!
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában vásároltam egy HP NC6000-es notit és feltünt pár érdekes dolog...
1.9600-os Mobility Radeon van benne 64MB-al
2.Kijelző felbontása 1400X1050!(Talán kicserélték?
)
3.A WiFi-nek gyárilag benne kell lennie,és ha igen a noti alján lévő miniPCI slotban?
-
stop
aktív tag
szia
a 6720s kijelzője kb 135-141 fokban kinyitható.
viszonylag kevéssé tükröződik
a 4,5 óra akksi üzemidő akár igaz is lehetne, de szvsz senki nem használja a gépet mondjuk 30-40 % körüli fényerővel.
ez kb a valóságban úgy néz ki hogy gyertyát kell gyújts hogy tévét tudj nézni
normál beéllítás mellett és normál használat esetén kb 3 - 3,5 óra üzemidő az reális.
ja és mégvalami az alap 1 gb ram, na az KEVÉS leszamúgy 2-3 hónapja nyúzom, szerintem jó.
-
Maxiri
tag
Sziasztok! Remélem jó helyen vagyok
Egy HPQ 6720s notit néztem ki. Kérdésem lenne, hogy ennek a notinak a kijelzője csak 90°-ig hajtható ki, vagy tovább is? Ha tovább is, akkor mennyire, mert az ölemben sokat használnám? Mégegy kérdésem lenne. A hp.hu honlapon feltüntetett 4 és fél óra akku üzemidő, mindegyik modellre vonatkozik (GR777ES -re is?)? A válasz nagyra értékelném, mivel nemsokára vásárolok.
-
Boreas86
csendes tag
Sziasztok!
Aki HP 530-ast használ, annak mik a tapasztalatai? Küllemre nagyon megnyerő a gép, legalábbis számomra, de egyébként nem tudom mennyire jó használni, mennyire megbízható, gyors stb.? (Ha ilyent vennék, akkor biztos core-duo procis lenne.)
A másik gép, ami tetszik, az a HP 6715s. Itt is az ilyent használók tapasztalataira lennék kiváncsi. Láttam, hogy ez a notebook Sempron (2.0 Ghz, 2.2 Ghz), illetve Turion processzorral is kapható. Melyik mennyire melegszik?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
doc
nagyúr
ha tudsz usb-s floppyt kérni kölcsön vhonnan, azzal egyszerűbb
én is így telepítettem fel őket, sőt, épp' itt van egy 6720s mellettem
csak rá kell írni egy floppy-ra a sata drivert, aztán xp telepítő bootolásnál F6, kapsz egy listát majd, nekem a listában harmadik driverrel működikMOD: ja, ha már 6720s
lehet hogy már volt róla szó, akkor sorry hogy write-only vagyok, de a hálókártyát csak úgy tudtam működésre bírni, hogy kapott egy BIOS-frissítést
lehet hogy csak bizonyos sorozatú 6720s-re igaz, de a nálam levők eddig mind ilyenek voltak... -
mr.cherub
csendes tag
hy all!
van egy nx9005 hp-ém és sikeresen kitépték belőle az audió kimenetett...
nincs teljesen kiszakadva de egy jack dugó feje is benne maradt
mennyi ennek a javítása kb???őszíntén és nyersen....lecseszést lécci ne
-
Roxy75
csendes tag
bocs az előbb lemaradt a gyártó. Ez egy HP termék!
-
Roxy75
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 530-as notebookot, melyhez az égvilágon az összes drivert telepítettem, viszont a hangkártya lemaradt. Illetve ha skype telefont csatlakoztatok hozzá, akkor a mikrofont nem érzékeli, hogy csatlakoztatva van. Ez sajnos a mai napig nem műxik.
Aki tud segítsen, mert így kénytelen vagyok folyamatosan azt a hülye webkamerát csatlakoztatni, hogy annak a mikrofonja által tudjak másokkal kommunikálni.Ezer hála!
Üdv
Roxy
-
orisoris
csendes tag
sziasztok,
hogy lehet a gepnek az "agyaba vesni", hogy kezelje az usb-n csatlakoztatott egeret???
a mukodes kozben bedugom akkor egybol ismeri, es mukodik az eger
ha viszont ugy kapcsolom be, hogy az eger mar be van dugva, akkor nem, persze kihuz-ujra bedug es minden rendben, na de minden inditasnal ezt jatszani, kicsit zavaro
(6715s/vista bussines) -
Viktor X
tag
válasz
diablo1984 #2272 üzenetére
Én is olyan 10-15-re emlékeztem, csak elég régen használtam nagyobb mennyiség másolására és ez most zavaró lett. Fél éjszaka keresgéltem mi lehet a baj aztán egyszer csak eszembe jutott, hogy bios-t is frissítettem mostanában F07-re. Visszatettem egy F06-ot és így a sebességem megint 13 mb/s körül van, viszont másolásnál 0-2% helyett 10-12% proci kell, ami a nagyobb sebesség miatt nem érdekel, de az usb-s tv-mnek 30% helyett 50-60% proci kell ami a hűtés miatt már bosszant kicsit.
Mondjuk tény hogy egy notin nem lesz 35-50 körüli másolás márcsak a belső merevlemez sebessége miatt sem, de egy sima kis Acer 22-30 -at simán elér ami megint csak érdekes.
Neked melyik bios ven fenn?
-
carrot
tag
Kedves mindenki!
Meglehet, gyenge a kérdés, de eszi fenne. Idegesíti a fejem, h a ventim gyakrabban kapcsol, be és egy csöppett hangosabb is, pedig nem haszálok több progit, h fütsön, netezek, meg wordölök néhány órát. HP G5000es (1 éves lesz ápr), celeron 430as procival, ami nekem elég, akkor meg miért hüt itt nekem agyba-főbe?
köszönöm a türelmedet!
üdv!
-
BluEyes
őstag
Hm.
Nyomd fel a legfrissebb csippszet drájvert, hátha attól felismerhetőbb lesz. Aztán az eddigiek mellé vedd fel a listára a PcWizardot, oszt ebből a négy progiból csak kisül valami.
A gép altípusát (a formátuma ilyesmi: EY567ES, Everest megmondja pontosan) verd be a gugliba, hátha valahol találsz részletes konfigot.
Most milyen proci van benne? -
Viktor X
tag
Van egy hp nx6325-ös notim és valahogy az usb-m sebessége olyan 4-5 mb/s. Kipróbáltam rajta pendriveot, 2,5" és 3,5"-os usb-s hdd-t, de semmit nem ír/olvas gyorsabban. Van valakinek valami ötlete mi lehet a baj, mert nem igazán találtam erről semmit
( másik noti vagy asztali gép ugyan ezeket a pendriveokat és hdd-ket 20-30 mb/s-al kezeli )
mod:
újratelepítés nem segít xp, vista, linux-on is ugyan ez
-
KMan
őstag
Udv!
Egyik haverom kapott karacsonyra egy HP 6720s notit. Megkert hogy rakjak ra Windows XP-t, csakhat kicsit megdobbenve tapasztaltam hogy a win xp telepito cd je nem latta a noti winyojat. Kicsit utanaolvastam es addig jutottam hogy egy uj xp install cd-t kellene iso-bol kiirni egy uj cd-re, ami abban kulonbozik a regitol, hogy az nLite nevu csodaval bele fesulgetunk kulonbozo drivereket, amik nincsennek a cd-n.
A HP oldalan a kovetkezo drivereket talaltam ehez a notihoz: link
Aki esetleg mar probalkozott hasonloval, kerem legyen kedves es irja meg hogy ezek kozyul miket erdemes belerakni az uj xp cd-be, ertelemszeruen a SATA drivert mindenkeppen.Koszonom szepen es BUEK!!!!
-
Athanáz9
aktív tag
Buék mindenkinek!
-
Echoo
senior tag
válasz
bgergo1984 #2262 üzenetére
This system does not contain an Intel Chipset
Megőrülök!
-
Benedicto
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Másfél éve vettem egy HP nx9420-at, imádtam, majd fél év elteltével meghalt a winyó, azt kicserélték garanciával, majd mielőtt letelt volna az 1éves garancia elvittem, mert gyanús lett hogy nem ír +os DVD.ket, akkor hibának felírattam még hogy melegszik a gép alja nagyon gyorsan és gyakran bekapcsol a venti, akkor is ha csak szimplán be van kapcsolva a gép és az Xp.n kívül más nem fut rajta! szóval kicserélték a DVD írót benne, és annyit mondtak hogy beszilikonozták a hűtőt és kipucolták a gépem! kb. 2hónapig semmi baja sem volt, tökéletesen működött. A Venti is csak ritkán kapcsolt be és nagyon halk volt, mint újkorában! de most ismét hamar melegszik folyamatosan megy a ventilátor! az origo szoftverbázisról leszedtem a PC Wizard 2008at és a Speedfan programokat amik kiírják hogy milyen meleg a gép!Wizard adatai:
Proc temp: 68C
-"- core1 : 26C
-"- core2 : 27C
Mainboard temp: 60C
ACPI thermal zone 50CSpeedfan:
Local temp: 58C
Remote Temp: 65C
Local temp: 40C
Remote temp: 38C
HD0: 35C
Temp1: 48C
Temp2: 40C
Temp3: 65C
Temp4:40CÉs 1 filmet néztem meg rajta. kb 2órája van bekapcsolva, rendesen szellőzik az alja,oldala! Mit tegyek tudok valamit állítani hogy előbb bekapcsoljon a venti, vagy vigyem be boltba és csináljanak vele valamit, nincs már garancia rá? Mit csinálnak vele? Mennyibe fog kerülni? Kérlek segítsetek mert nem merem bekapcsolni nehogy nagyobb baja legyen!
Köszönöm
boci007@hotmail.com -
Benedicto
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! Másfél éve vettem egy HP nx9420-at, imádtam, majd fél év elteltével meghalt a winyó, azt kicserélték garanciával, majd mielőtt letelt volna az 1éves garancia elvittem, mert gyanús lett hogy nem ír +os DVD.ket, akkor hibának felírattam még hogy melegszik a gép alja nagyon gyorsan és gyakran bekapcsol a venti, akkor is ha csak szimplán be van kapcsolva a gép és az Xp.n kívül más nem fut rajta! szóval kicserélték a DVD írót benne, és annyit mondtak hogy beszilikonozták a hűtőt és kipucolták a gépem! kb. 2hónapig semmi baja sem volt, tökéletesen működött. A Venti is csak ritkán kapcsolt be és nagyon halk volt, mint újkorában! de most ismét hamar melegszik folyamatosan megy a ventilátor! az origo szoftverbázisról leszedtem a PC Wizard 2008at és a Speedfan programokat amik kiírják hogy milyen meleg a gép!Wizard adatai:
Proc temp: 68C
-"- core1 : 26C
-"- core2 : 27C
Mainboard temp: 60C
ACPI thermal zone 50CSpeedfan:
Local temp: 58C
Remote Temp: 65C
Local temp: 40C
Remote temp: 38C
HD0: 35C
Temp1: 48C
Temp2: 40C
Temp3: 65C
Temp4:40CÉs 1 filmet néztem meg rajta. kb 2órája van bekapcsolva, rendesen szellőzik az alja,oldala! Mit tegyek tudok valamit állítani hogy előbb bekapcsoljon a venti, vagy vigyem be boltba és csináljanak vele valamit, nincs már garancia rá? Mit csinálnak vele? Mennyibe fog kerülni? Kérlek segítsetek mert nem merem bekapcsolni nehogy nagyobb baja legyen!
Köszönöm
boci007@hotmail.com -
yash
senior tag
nekem is produkál ilyet a vista, hogy kinyitásnál nem müxik a monitor. ne aggódjon senki, ez oprendszer bug. akkor szokott bekövetkezni, ha elinditja a lelkes user a készenléti modba kapcsolást, és közben lecsukja a fedelet. érthetetlen okból, ilyenkor az XP/vista bekapcsoláskor külsö monitort érzékel, és arra dobja ki a képet, tehát ezért nem látszik a notebook monitoron semmi (mert az lenne az elsődleges).
megoldás: ne képernyő lecsukással tegyük a gépet készenlétbe! kattintással tegyük le készenlétbe, és csak azután csukjuk le a fedelet, miután elaludt teljesen (villogo táplámpa)! élesztésnél előbb nyissuk ki teljesen a kijelzőt, és utána kapcsoljuk be gombbal. százból egyszer lesz igy fekete...
ha minden elővigyázatunk ellenére sem sikerül, és fekete marad bekapcsoláskor, akkor tegyük le ujra készenlétbe (gomb rövid lehuzással), és a kijelző visszacsukása nélkül ismét inditsuk el.
-
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Mivel lehet egy HP NX6310-es pontos tipusát megállapítani? Az összes rajta levő matricát beírtam már a HP search-mezőbe és a Google-ba is, de nem tudom, hogy a kb. 30 féle altipusbol melyik az enyém. Ha 943 a chipset, akkor kizárólag Cerka megy benne? Full egymagos P4 proci esélytelen?
BUÉK!
-
Szabesz
őstag
Üdvözlet!
Nem tudja valaki, hogy a HP-nál mennyi pixelhibaa tűréshatár? Nemrég vettünk egy renew nx9420-ast, és 4-5 nap használat után a bal felső sarokban előjött két fix fekete pont, amik makacsul ott is maradtak...
A válaszokért előre is köszönet és BUÉK
-
Bronzon
csendes tag
Vettem egy HP6720s-t az asztali gép helyett. Ma már szinte csak 16:9-es képernyővel lehet kapni laptopot, így az enyém is ilyen lett. Natív felbontás 1280x800. Főleg internetre használom. Gondom a következő. Csak némelyik weboldal használja ki a 16:9-es képernyő méretet és foglalja el teljes szélességben a helyet, a többi csak középen, eredeti 4:3-as méretben marad (mint pl. a Prohardver is.) Tudtok valami lehetőséget, hogy minden weboldal automatikusan 16:9-re jelenjen meg?
A másik: a betűméret hangyányi ilyen felbontás mellett. Áttettem 1024x768-ra, eredmény: elmosódott betűk, olvasásra alkalmatlan. Tudtok valami módot, hogy 1280x800-on nagyobb betűket használjon a weblapok megjelenítésénél? (A Nézet-Betűméret beállítás az IE-on nem használ.)
Előre is köszi. -
Bigyooka
csendes tag
Sziasztok!
nem olvastam végig a fórumot, talán hiba, de most hirtelen jött a kérdés.
HP510-es gépem van, március közepe óta. Nem használtam szét, viszonylag kímélő életmódot nyomatok vele, de pár napja a proci-venti környékéről (ill. - elnézést, ha hülyeség lesz, szóval a bal oldal széle felől) kerregés hallatszik. Nem folyamatos, csak amikor kicsit megdolgoztatom, akkor jön elő, és nem is túl hangos, de azért hallható.
Szerintetek, így látatlanban mi lehet az oka (esetleg valami szöszmöszt beszippantott, vagy valami más)? Vigyem el egy szervízbe megsasoltatni? Köszönöm előre is a választ.
üdv és BÚÉK néktek -
kew
senior tag
válasz
miksa01 #2242 üzenetére
nekem 6715b is néha csinál ilyet. Sőt már olyan is volt, hogy simán csak lecsuktam a fedelét, 10 perc után kinyitottam és nem volt kép. hiába nyomkodtam utána a pöcköt amit lenyom a fedél, nem jött vissza. restart segít
nemtudom, hogy ez hp betegség vagy xp, de annyira sokszor nem jelentkezik, hogy zavaró lenne. -
Kácsa
aktív tag
Érdekeség!
Gyárilag XPpro volt az nx7400-as gépemen,egy pár hete kicseréltem az Xp-t Vista Ultimatéra.Szépen megy,netről leszedtem a driverokat,minden ok.
A Vista ugyebár DX10-et rakott fel a gépre,a videokártya 224 Mb-os volt Xp alatt,most meg felment 251 Mb-ra !A videokártya driverre ezt írja ki de ugyanezt mondja az Everest is. -
-
miksa01
csendes tag
Sziasztok!
Remélem most is tudtok segíteni a hp 6710b lappal kapcsolatban:
Amikor a gépet készenlétbe kapcsolom, nem mindig tudom visszahozni (random kb 5ből 1szer nem hajlandó visszajönni). A vinyó beindul,bekapcs gomb újra ég, de mintha a monitor nem kapcsolna vissza. A gépen xp van.
Mi lehet az oka? Mi lehet a megoldás a problémára??
Előre is:
-
Ivanh
senior tag
Hp 510 M770 noti....sajnos telepitölemez nélkül jutottam hozzá...mindent telepitettem, megítélésem szerint, mégis maradt egy kérdőjel...
ismeretlen eszköz- ezt jelzi
tud valaki segíteni esetleg?
xp prof sp2 opr. -
Macilaci457
őstag
Az már leesett hogy integrált,de valaki tud valamilyen megoldást arra,hogy esetleg jobb videókarit varázsoljak a rendszer alá?
A laptopokat alapvetően kisfogyasztású eszközökkel szerelik, és nem játékgépnek készítik.
Egy asztali gép videókártsája maga annyit fogyaszt, mint egy egész laptop, ezért nem tudod elérni vele azt a teljesítményt, amit PC videókártyákkal elérnél.Természetesen cserélni sem lehet a videókártyákat normális esetben.
(létezik cserélhető néhány típusban, de abba valót meg beszerezni nem igen lehet) -
-
miksa01
csendes tag
válasz
orisoris #2231 üzenetére
Köszi a választ.
Az energiagazdálkodásnál csak a különböző sémák között tudok választani, ill. az ezekhez tartozó monitor kikapcs,merevlemez kikapcs,készenléti ümód idejét tudom állítani. Vagy rossz helyen nézem??
"HP Optimized" kapcsolót/sémát nem találtam...
Valaki hasonló problémával...
Pleeeese
-
orisoris
csendes tag
válasz
miksa01 #2229 üzenetére
nekem a 6715s is ugyanezt csinalja, be van kapcsolva a "HP Optimized" energiaellatas
ilyenkor a kijelzo sotetebb, hogy az akkuval tovabb birja, es valoban tovabb is uzemel igy, mint ha a fenyerot felallitod
vezerlopult/energiagazdalkodasba tudod allitani, ha nem tetszik ez a funkcio -
mr.cherub
csendes tag
válasz
diablo1984 #2223 üzenetére
ak proci tuningot elfelejtettem de a többi kérdésemre nem igazán kaptam kielégítő választ...ha oda lennne írva nme kérdezném de a matrica már nincs rajta egyéb okokból ami elöttem sem teljesen tiszta...
-
miksa01
csendes tag
Sziasztok!
Egy új Hp 6710b notesszel kapcsolaban szeretnék kérdezni:
Ha kűlső áramforrásról megy a gép, akkor éles és kiváló minőségű a kép(megjelenítés), ha akkumulátorról akkor sötéttebb, rosszabb a minősége. Fényerő-színkorrekcióval sem tudom elérni a külső áramforrásnál tapasztalt minőséget.
Mi lehet ennek az oka? Tapasztalat vkinek? Hogy lehetne ezt megoldani??
Előre is: thx
-
Mazsiboy
csendes tag
Hali!
Van egy HPQ 6235 laptopom,és nem találom sehol a wifi kártya mac id számát.
Ha valaki tudd segiteni pls írjon.
Előre is thx. -
balika000
csendes tag
Sziasztok van egy nx 6310 -em eladó! Akit érdekel szóljon!
-
mr.cherub
csendes tag
hy!
van nékem egy hp nx9005 tipusu csidamasinám és arról szeretnék érdeklődni hogy tudnám e valahogy tuningolni a procit?
a másik kérdésem az lenne hogy dvd írót mennyibe tudnék bele pakolni és 2*1gb memóriát.
ja, meg a másik. van egy ledem jobb kéznél szélen egysávban a többi állapotjelzővel, micélt szolgál mert soha nem világít.
és még gy utólsó fárasztó kérdés egy laikus szájából: van egy lecsavarható slot a memóriánál a gép farán, oda mit lehet pakolni?és van e benne wifi, mert driver van hozzá neten de hardwareként nem látja.
bocs ha hülyéket kérdeztem
-
dabgergo
őstag
Ha jól vettem észre az újabb Hp laptopoknak máshogy van a számozása mint régebben.
Régebben az nc számított BC-nak.
Most, hogy van ez?
Melyik milyen minőségű?
Hol vannak a választóvonalak, ha egyátalán ilyen konrétan vannak? -
megadeath
csendes tag
Sziasztok! Ebbe a HP 530-as notiba belemenne szerintetek 2*1 GB Ram dual channel-be ? ha igen akkor milyen típusu ram ?
-
werman
tag
válasz
littlemole #2216 üzenetére
nekem 3/4éve van megy a 6710b és CNU721xxxx a száma és semmi baja nincs.kopp kopp
-
용 Bob
senior tag
Hy Topic!
Kaptam a jézuskától egy HP Pavilion dv9618ca
notit.[link]
Nagyon zsír a gép csak,csak a videókártyavezérléssel nem vagyok kibékülve
Video Graphics:NVIDIA GeForce Go 7150M (UMA) erről ki mit tud?Kezdésnek feltoltam egy FIFA 2007-e de szakít rajta.Egyálltalán elindulnak újabb játékok ezzel a videókarivalAz már leesett hogy integrált,de valaki tud valamilyen megoldást arra,hogy esetleg jobb videókarit varázsoljak a rendszer alá?
Thanks mohoyoyo!
-
littlemole
őstag
válasz
Macilaci457 #2215 üzenetére
Ez jó hír.
Azért a biztosnág kedvéért ha tudom rákérdezek vásárláskor. -
Macilaci457
őstag
válasz
littlemole #2214 üzenetére
Egy ismerősöm pár hete vett egy 6710b-t, ellenőriztük, és a sorozatszámok már régen túlhaladták ezeket.
-
littlemole
őstag
válasz
AMD Power #2205 üzenetére
Köszi.
Ez a 6510b es sorozat megbizhatóság szempontjából amúgy hol áll?
Valahol mintha itt olvastam volna hogy valamelyik HP sorozatnak alaplappal voltak gondjai? Nem ez volt véletlenül?Ahh ez az amit kerestem.
"Végre, sikerült megtudni valamit erről a folyamatosan működő venti-problémáról!
3 típusnál jöhet elő a probléma:
6510b
6710b
6710s
A megoldás:
meg kell nézni megvétel előtt a szériaszámot, ha a CNU714XXXX to CNU723XXXX intervallumba esik, akkor vásárlás után mehetsz is alaplapcserére (vagy egészen egyszerűen nem veszed meg!)
Úgyhogy vigyázzatok, és akkor nem lesz gond!
ThanX Ricky D " -
godzilla
csendes tag
Üdv!
Nemrég vettem egy 6720s-as notebookot és egy kis problémám adódott a recovery managerrel. Rendszer-visszaállító lemezeket akarok létrehozni, de az első lépésnél a fájlok létrehozásánál, mindigkilép úgy kb. 50%-nál és mindenféle gombnyomás nélkül beindul valami törlés-folyamat. Órákig van fönt ez az ablak, de nem történik semmi. Ha iso-fájllal próbálkozom akkor szintén a felénél megszakad, de ott egyből visszalép a manager első ablakába. Próbálkoztam a HP oldalán található frissítéssel, de nem változott semmi. Ha valakinek van ötlete, hogy mit lehetne tenni, azt megköszönném. Ha nem írom ki DVD-re, de a partíciót meghagyom akkoris vissza tudom állítani a vistát egy esetleges formatálásnál?
-
diablo1984
veterán
válasz
bgergo1984 #2211 üzenetére
a cod 2 readme file-át olvasd el, hogy van-e a támogatott kártyák között inteles! mert asszem egy gf4-en is elindul, de hogy integráált intellel is, azt nem tudom!
-
bgergo1984
csendes tag
válasz
diablo1984 #2210 üzenetére
dx9 et tmogat, azt h mi az sm2 azt nemtudom, a driver a legfrissebb, az utolsót is most hallom először, ez tűnik a legreálisabbnak. máris többet tudok.
everest szerint is dx9 et támogat.
-
diablo1984
veterán
válasz
bgergo1984 #2209 üzenetére
nem lehetséges, hogy az integrált vga nem dx9-es, vagy sm2-est nem támodatja, vagy rossz a driver alé? vagy egyszerüen nem támogatja a játék az inteles vga-t....
-
bgergo1984
csendes tag
Hallo,
adott egy nx7400 a szokásos gma 945 ös kártyával. Tudom, h nem játékra van tervezve, nemis szoktam játszani, csak nagy ritkán, a lényeg, h cod1 szépen minden hiba nélkül fut, gondoltam bepróbálom a cod2. Namost ez nem indul el, directx hibára hivatkozva. A legfrissebb van fenn, és ugyanezt a hibaüzit adja az Infernal-nál.
nemfog különösebben zavarni ha nemfognak menni, csak tudni szeretném, h ez e a normális , h direct x re hivatkozik, ezért nemmegy, vagy itt vmi más bibi van.
kösz előre is
-
wapee
tag
Helló!
Bocs hogy ilyen témában írok, de igazából nem tudtam megoldást találni.
Az operációs rendszeremet szeretném visszarakni, csak sajnos elrontottamse recovery se semmi. HP-nak próbáltam email-t írni, a lényeg hogy ha esetleg valakinek lenne recovery cd-je nx6325re, vagy hozzávaló xp(hun home sp2) feltehetné valahova és le tudnám tölteni, azt megköszönném.
Boldog Karácsonyt!
-
AMD Power
titán
válasz
littlemole #2204 üzenetére
ATi X1250-el kb.
-
littlemole
őstag
Ez az integralt kartya mivel van egy kategoriaban az asztalikkal osszehasonlitva?
Video : Intel GMA X3100 - 384MB shared VRAMEzt a HP notit nezegettem. HP Compaq 6510b - GR696ET
Jol fel van szerelve es arban is nagyon kedvezo.155K az ara ( Svajc).Intel Core 2 Duo T7250 (2.0 GHz) - 2048 MB DDR2 - 160 GB - 14.1" WXGA - DVD±RW DL - Vista Business
Most egy Toshiba Tecra S1 em van ( lassan 3 eves lesz), de ez nagyon megtetszett.
Nem jatekra kellene, de azert erdekelne hogy mivel egyenerteku ez a video benne. Ami most a Toshibaban van, az egy Mob radeon 9000 es. -
diablo1984
veterán
válasz
Boreas86 #2201 üzenetére
jól? ez nem az a kategória! megkötésekkel minden ami nem igényli a sm3.0-át elindul, de nem egy x1950-es vga van benne, de mennek rajta a dolgok, más a pro street is! nem játékra való, de ha valaki nem igényes, akkor a mostani cuccok is elgurulnak rajta, 2-3évesek meg tökéletesen(majdnem, mert a cod1-sem megy fullon 1024x768-ban) nem játékra való gép!
-
AMD Power
titán
Új AMD chipszettes HP-k mikor jönnek? Lehet már tudni valamit róla/róluk?
-
Boreas86
csendes tag
válasz
diablo1984 #2200 üzenetére
Kössz a választ! Játszani miket lehet rajta jól? (Néha az is lenne...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Revolut
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest