- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
válasz
golyani #5399 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Én is jónak találom anyagminőségre, munkahelyemen én is nézegettem, csak az a fura hogy állítólag kifutó széria a dv5 ( vagy legalábbis az X2/2gb/160GB/hd3450/Vista Home Premium összeállítás). Ismerős azt mondta hogy a HP-ra vagy nagyon panaszkodnak, vagy nagyon szeretik....rem. nem csalódunk benne. -
golyani
őstag
lassan 1 hónapja van egy dv5-1080eh-m. anyagválasztás jó, billentyűzet kényelmes, tapipaddal sincs semmilyen bajom. talán a fedél műanyag lehetne kicsit keményebb. teljesítmény meg no comment
. monitor tükröződik de túl lehet élni. zsanérjával sincs bajom kinyitom fixen áll, kis rugalmasságból adódó "mozgatás" lehetséges, ha már így szóba került. csatlakozókból sincs hiány
.ujjlenyomatok a felületből adódóan meglátszanak. én meg vagyok vele elégedve.
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
A Pavilionok szerintetek milyen gépek? Anyagminőség, megbízhatóság érdekelne. Előre is köszönöm! -
doktor úr
aktív tag
válasz
spyduck #5394 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Akkor veszem onnan, ha van magyar billentyűzetük, és azt be is szerelik nekem
na.
Az az igazság, hogy eredetileg Lenovot szerettem volna, de nekem fontos a HDMI meg a 15 col (meg még pár dolog), így marad a 8510p. És akkor is be kell szereznem egy eSATA csatolót, mert persze az alig-alig van notikonMatricázni nem szeretnék, de ha nagyon nem lesz más, akkor ráfanyalodom.
-
-
doktor úr
aktív tag
Máshol is kérdeztem, de ellentmondásos válaszokat kaptam: igaz, hogy a 8510p-ben folyamatosan megy a ventilátor? Tudom, tudom, halk, de nem ez érdekel, hanem, hogy leáll vagy sem
ITT azt írja a tulaj, hogy folyamatosan megy. Mások azt írták, hogy nem :S
-
spyduck
nagyúr
válasz
a.t.t.i. #5386 üzenetére
Nem látod a minőségbeli különbséget mert nem volt még b, p, w szériás HP-d vagy IBM Thinkpadod vagy ilyen szintű Dell-ed.
A zsanérról meg annyit, h nem tudod akkor, h mit jelent ha lötyög egy zsanér. Én már végignéztem 1001 pavilion-t és egyiknek sem volt olyan mint amilyennek kéne lennie.
Azt hozzáteszem, h a Pavilion a legszebb notebook (szvsz) de a külsejét borító lakkos bevonat nagyon könnyen karcolódik és az ujjlenyomat is meglátszódik rajta ami 1 év után lehet nem vmi esztétikus. A notebook horodozásra van kitalálva, nem arra, h fóliába és habszivacsba burkolva tegyem arrébb 1 métert. -
a.t.t.i.
senior tag
válasz
spyduck #5380 üzenetére
Nekem vagy 8hónapja van meg a pavilion dv6500as,semmi gondom nincs vele,ezért ritkán nézek be ide,de amikor benézek mindig találok egy hozzászólást tőled hogy ilyen meg olyan minőségü a pavilion.
Semmi baj nincs vele,a zsanérja atomstabil(most megrángattam,de semmi).
ÉN mindenkinek ajánlom!!
Lehet te kifogtál ki egy kirivoan rosszat.Más:
Most olvastam hogy a hp notik csak hp wifi kártyát(pci-e) fogadnak el,ez igaz? -
tucsok.
senior tag
Gyerekek itt is felteszem a kérdés mi lehet a hiba?: [link] a noti hp nc6220
Segítsetek, ötleteket várok a megoldásra -
netmesterke
aktív tag
válasz
spyduck #5380 üzenetére
Nem tudom mi a bajod a HP-val, nekem nem tűnt rossznak. Kinyitottam, megfogdostam, jónak tűnt. Én 160-ért veszem meg, igazából nem akartam ennyit költeni rá, de épp belefér
Nekem egy FSC Li 1718-am van, mikor meglett (egy M1450-es Amilom volt, amit erre cserélt ki nekem az FSC), mindenki azt mondta itt hogy milyen szar, meg hogy fél év múlva szétesik. Most egy éves, az első 8-9 hónapban heti 140 órát ment kb, feltöltöttem a netre kb 6 terát, le meg kb 2-3 -mat, megírtam 100 dvd-t, és semmi baja. Nem recseg, nem ropog, olyan mint új korában. Bill nem kopott meg a bill sem!(kopp-kopp). 2 év gari van rá, jó a support, rem nem lessz baj.....De nekem jónak tűnt.
Te mit tartassz jó választásnak? -
Spidee
senior tag
Sziasztok!
HP Pavilion DV5-1000-s szériában lévő HDMI csatlakozón keresztül rá lehet kötni a notebook-ot az LCD TV-re?
-
spyduck
nagyúr
válasz
netmesterke #5379 üzenetére
Mennyi a max. keret rá?
-
spyduck
nagyúr
válasz
netmesterke #5379 üzenetére
FS Pa 3553 meg Asus vmint Acerek
Rossz választás
HP Pavilion
Ez se egy nagy minőség de a support miatt talán jó lehet. Sztem a Pavilionok elég gagyik de ez szigorúan szvsz. Az eleve nem pozitív egy notinál, h lötyög a zsanér. Nem láttam még olyan Paviliont aminek nem lötyög a zsanérja.Ha 32bites vistát használsz akkor nem használja ki a 64 bites procit de ezt józan paraszti ésszel is ki lehet találni
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőmnek nézegettem noteszt, eddig FS Pa 3553 meg Asus vmint Acerek voltak a jelöltek, de most úgy néz ki HP Pavilion lessz belőle (1,9GHz AMD X2 QL-60, 2048DDR II, 160GB Sata, HD3450, Vista Home Premium). Van vmi tapasztalat ezzel kapcsolatban? Elsőre masszív kis darabnak tűnik. A 2 év gari, a gyári Vista Home Premium nem rossz dolog (mondjuk az eSata meg a HDMI kimenet sem, de ez valszeg nála nem lessz kihasználva). A 32 bites Vista ki tudja használni a proci 64 bites mivoltából adódó előnyöket? Vagy így teljesen mindegy hogy 32 vagy 64 bites a proci? Van vkinek ilyen?
-
Giappone
csendes tag
Hello!
Nagyon szimpi nekem ez a dv5 1080... Egyetlen kérdésem lenne, létezik ddr3-as verzióban is vagy csak ddr2-esben? Éthetetlen számomra, hogy miért csinálnak egy ilyen szintű (értsd: 9000es széria) kártyához ddr2es körtítést. Eddig átlag 10-20% teljesítménykülönbséget olvastam a két ramtípus között...
-
doddencs
senior tag
Sziasztok!
A következő problémám lenne:a notin nem tudok "and" jelet írni, nem működik megfelelően az alt gr-c funkció.
Először az volt, hogy erre a bill.kombinációra az ati catalyst ugrott be, na ezt gyorsan le is állítottam, meg töröltem is ezt az ati gyorsbill.-dolgot. Ezután addig jó, h. nem nyitja meg a Catalystet, de továbbra sem írja ki az "and" jelet. Pedig iszonyatos szükséges lenne programozáshoz.
Remélem vkinek van ötlete, találkozott már ezzel a problémával, s tudtok segíteni.
Előre is köszönöm.
üdv:
doddencs -
majorosn
csendes tag
Szia!
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=hu&cc=hu&prodTypeId=321957&prodSeriesId=3442832&prodNameId=3442833&swEnvOID=1093&swLang=22&mode=2&taskId=135&swItem=ob-51521-1
Szerintem ez a driver az! Ezt kellene összevarázsolni a telepítő cd-vel!
-
majorosn
csendes tag
Bár azt mondtad, hogy új a gép! Akkor az már biztos, hogy SATA-s és akkor kell egy illesztő program a vinyóhoz, hogy felismerje! Csinálni kellene egy cd-t ezzel az illesztő progival.Amikor elinditod az XP telepítőt és azt írja ki az alsó sorban, hogy más gyártótol származó...... akkor kell F6-ot nyomni! Felrakni az illesztő progit és már fel is ismerte a vinyót! ílyen egyszerű az egész!
-
majorosn
csendes tag
válasz
xcbiker #5360 üzenetére
Köszi ! Nem kell hozzá szétszedni a gépet? Akkor kizárásos alapon csak egy hely jöhet szóba! Bal oldalon alul van a DVD, fölötte a vinyó, utána a mikrofon és a füles helye.
Jobb oldalon alul az akksi, fölötte a 2 PCI foglalat z SD kártya foglalattal, utána egy telefon csati és utána jön egy 2,5 cm-es kis hely amit valóban egy csavar fog. Ez lenne az? Én leszedtem de nem úgy néz ki mint ahová bármi is bemenne.Ott már a proci ventilátor van! Előre is köszi a választ! -
qdak
addikt
hello uj hp laptop telepiteném az xp t de megáll h nem találja a hdd t vmi tipp ? mit kéne tennem telepités előtt ?
-
SrZsolt
csendes tag
Sziasztok!
Gyors segítség kéne. Pénteken vettem egy DV6960-as notebookot. HDMI kábellel összekötöttem LCD TV-vel. Kép van, hang nincs. Leírás szerint HDMI-hez hangbeállítás: Start>Control Panel>Hardware and Sound>Sound icon. Select Playback. Select S/PDIF interface. A gond az, hogy itt nem találok ilyen menüpontot. Hol máshol tudom az S/PDIF interface-t bekapcsolni? Vista Prémium van a gépen, magyarul. Előre is köszönöm a segítséget. Sűrgős lenne, ma jár le a három nap...
-
majorosn
csendes tag
Üdv!
Adott egy nc6000-es noti + egy hozzá való Bluetooth modul.
Valaki tudja hogyan kell beépíteni? -
majorosn
csendes tag
Üdv. HP nc 6000-em van! Az SD kártyaolvasó részéhez kellene valami driver.
Tud valaki segíteni? Esetleg egy link vagy egy e-mail (majorosn@freemail hu).
Előre is köszönöm! -
Machos
tag
Köszönöm szépen!
De a mi a fsz dv5-1060eh-hoz nincsenek xp-s driverek nemááááááááááááááár!
Utálom a Vistát! -
ABE
őstag
-
Machos
tag
Sziasztok!
HP Pavilion DV5-1060eh-hoz valaki tud adni linket ahonnan a Drivereit lehet letölteni?
-
ABE
őstag
válasz
vamosip #5344 üzenetére
A 60-65 foknál többet is elbír egy ilyen proci, megsülni nem fog. Ha gond lenne, akkor úgyis leállítja a gépet a beépített védelem. Netkártyám még sosem volt, de ha ez ilyen PCMCIA-s cucc, akkor simán melegíthet pluszban. Nálam a tunerkártya volt az, ami iszonyatosan tudott melegedni.
-
Warbeast
tag
Na hali mindenki!
Aki megmondja nekem azt, hogy a HP 8710W és a HP 8710P noti alaplapjai megegyeznek-e és pótolhatók-e egymással, akkor az kap egy sört!
Ugyanis még meg sem kaptam a 8710W munkaállomásomat, de már másodjára van szervízben, mert "fagy", elvileg alaplap hibás, de ilyen masina már nincs a cég kínálatában......
Kösszcsi! -
lasa
tag
Probáltátok már a LightScribe gravirozást ?
-
mustad1
tag
szasztok
nektek az msn live vista alatt nem fagy be aha videobeszélgetést indítotok?
nekem egyből befagy az msn valakinek valami ötlet?
-
Machos
tag
Sziasztok!
Most vettem egy HP Dv5-1060-at és a Media center valahogy behal ha a tv-t akarom programozni, kiírja hogy valami miatt leállt a program!!!
gyárilag felrakott Vista van rajta!!!TV tuner driverét újraraktam mi a teendő?
Van más alternatíva a Media Center mellett???
Már christv-vel sem akar menni! -
Lotusz
tag
udv, van egy nx6325os notim, az lenne a kerdesem, hogy mivel tudom felere venni a proci orajelet, hogy kevesebbet fogyasszon? illetve milyen modszerek vannak a hosszabb aksi ido eleresere?
koszi
-
orkester
őstag
Sziasztok!
6510b-m van. Az normális, hogy mindkét hangszóró a jobb oldalon van(mármint a bal a touchpad mellett jobbra a másik a jobbszélen)? Most volt alaplap csere(más miatt) és a helyzet u.a. -
parandroid
félisten
Ez szimpatikusabb: [link]. Nemcsak olcsóbb, de még csak nem is utángyártott. Csak sosincs alkalmam elmenni érte, pedig a hisztis macskával már többször is beszéltünk róla, mert ő is olyasmi áron ajánlgatott, mint amit te linkeltél. Persze az lesz a vége, hogy megrendelem az ő címére (Szende Hentes és Mészároskislány, Naffalu, Bornyúvályú), BP-n belül úgyis ingyé' van a kiszállítás.
A 6910p-t hozd el te, lassan tényleg kéne ideszervezni pár embert, bár a kerti grillezést most már kénytelenek leszünk tavaszra halasztani. Ja, meg az 5,24-ös előlapod is itt van az asztalomon már hónapok óta, de most már lehet oda sem adom, abba gyűjtök mindenféle apró szirszart, így leglább nem gurulnak szanaszét.
p
-
vamosip
tag
Sziasztok!
HP 530-as notebookom van. Ennek ugye az alján bal oldalon van a levegő beszívó nyílása (nem tudom melyik ökör találta ezt ki)
Kérdezném mennyire káros hosszú távon pl. ha nem asztalon, hanem pl. ágyon, fotelben használom - itt ugye nem nagyon tud friss levegőt szívni alulról - akkor a Celeron proci felmegy 60-65 fokra is csak netezés közben. Asztalon 50 fok körül megy.
A netkártya mennyire normális, hogy melegszik? Úgy vettem észre, a procit nem melegíti pluszban, de a bal kéztámaszt eléggé fűti... így inkább wifin használom.
Köszi: Péter
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #5319 üzenetére
HI!
na hogy a szendeszulyanyprojectem:- )))
udv
neduddki
mod: vallas: koszi en megrendelem a gyarit vmejjik kozpontiszervizbul oszt kesz:- ))) /neha a nagyekrek ocsobbak mint a szervizek/
-
vallas
őstag
válasz
parandroid #5303 üzenetére
Mikor jössz megnézni a 6910p-t
pont olyan amit akarnál
-
Machos
tag
Sziasztok!
Most vettem egy HP Dv5-1060-at és a Media center valahogy behal ha a tv-t akarom programozni, kiírja hogy valami miatt leállt a program!!!
TV tuner driverét újraraktam mi a teendő?
Van más alternatíva a Media Center mellett??? -
kingi
tag
válasz
parandroid #5319 üzenetére
Meghirdetem. Túltárgyaltuk.
-
parandroid
félisten
-
kingi
tag
válasz
parandroid #5316 üzenetére
Kösz Péterke -
szerinted hány gyűlhet össze az unokáknak így???
Nem égetem magam szupernagyikoromban -
Szerencsémre a legtöbb noteookom céges volt, így no problemo
ők meg leírják a könyvekben és fizikailag pedig pl. iskolaláknak adják nagyobb tételben vagy mit tudom én, A sör meg ugyan fincsi, de egy lány egy rekesszel, hááát -
-
-
kingi
tag
nagyon köszönöm, az alapján, amit az általad ajánlott egyik topikban eddig átfutottam, (meg máshol is), nem hinném, hogy érdemes vagyis le lehet adni. de megnézem, most alszok rá egyet. -
Jó éjt!az up-to-date kérdést majd az eee pc-s topikban teszem fel, a hd bővítést illetően -
holnap -
-
adm
őstag
ha jól értem szeretnéd eladni.
próbáld meg az Azonnali notebookos kérdések órája vagy a Notebook beárazás topikokban.
illetve nézz körbe az apróhirdetések notebook rovatában. itt találhatsz hasonló modellt, vagy olyat ami jó viszonyítási alapnak. márka, egyező alkatrészek, kiegészítők, gyártási év alapján.
ha sikerült belőni az árát ott meg is tudod hirdetni.
-
kingi
tag
Yash, hűűűha ez aztán a notebook -
)). Tényleg ne kíméld használd, mert nemsokára úgyis elavult lesz. Az én Compaq Armada notebookm is több volt mint fél milla, (sőt ha belegondolok először egy sima cd író is félmilla volt aztén párezer)..., most mennyiért vennéd meg??? Se a cég, vagyis már volt digital hp, kis tudja mi lesz még... Sehol a konfig. Nem is tudom mit csináljak vele, mert ugye nem szeretnék pc raktárt a szobámban -
) Kidobni meg nem akarom, mert a szívemhez is nőtt egy kicsit...
De aleírásod az anyagokról, amiből készült a géped nem semmi -, az enyémről, mármint a tapintásáról mindig a kajak lapátom jut eszembe, ami szénszálas volt...-
Esküszöm megnézem ezek után, mi az anyaga....
-
neduddki
nagyúr
válasz
HI!
elobb leszek 16evesszendeszuszkyany mint Nked uj akud a nc-be:- )))
udv
neduddki
p.s. az otthoni nc6000ban is ke akku van az otika hejejt es nem hianycik:- ))) /aszt se tudom ma hol van:- )/
6910p-be nem p??? eszt nem ertem???
-
adm
őstag
válasz
golyani #5308 üzenetére
nekem úgy rémlik volt szó a c2d topikban még az elején.
függhet stepping-től, szériától, modelltől, de akár attól is, hogy hol helyezkedett el az adott proci az ostyán. aztán ott a program amivel méred. különböző programok különböző verzió is mérhetnek mást és mást.nekem az E6600-nál 6-7 fok volt, a Q9300-nál 5 és a T7700-nál meg 2-4 fok.
-
golyani
őstag
P8600-nál a 2 mag között 10 fok diffit mutat az everest
kicsit furcsa
-
spyduck
nagyúr
válasz
Ha érdekel most van itthon egy 6910p, szerdától meg lesz mellette egy 2510p. Ha netán Kecskeméten jársz, rám dobsz egy privit és megnézheted mindkettőt. Pont az igényeidnek megfelelők
-
adm
őstag
amikor elhoztam a 8710w-t, volt az asztalon egy 2510p meg egy 8710p. egymásra tették, úgy a kicsi pont a fele volt a nagynak. ügyes kis noti, elviselnék egyet én is.
-
parandroid
félisten
válasz
spyduck #5300 üzenetére
Én most három alternatíva között vacilálok.
Az első egy 6910p. Ha már ilyet vennék, akkor mindenképpen 1440x900-as kijelzővel, meg a proci legyen valami 7000-as sorozatú, a többi része nem érdekel, VGA bőven jó az intergált, HDD-ből nem kell nagy, RAM-ot meg bármikor tudok bővíteni.
A második egy 2510p. Itt meg aztán minden mindegy, tényleg csak a proci legyen ULV 7000-es, meg jó lenne hozzá egy nagyobb akku.
A harmadik meg az, hogy megtartom az nc4200-at, és veszek bele egy akkut a döglött helyére. Elvégre egyáltalán nincs szükségem nagyobb teljesítményre, ergonómiában sem kapnék semmivel többet, új akkuval pedig hozza ugyanazt, mint a másik kettő, sőt. Egyedül felbontáson nyernék, illetve a 2510p esetében a súlyon, no meg lenne optikai meghajtóm, ami viszont annyira nem hiányzik.
Eddig a harmadik áll nyerésre.
A kérdésedre annyit, hogy régen volt külön waaranty check opció, most ha jól tudom, be kell regisztrálnod a szériaszámmal a support oldalon, hogy hozzáférj ehhez az információhoz.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- HP Elitebook 830 G5 érintőképernyős laptop (13,3FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest