Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Ez mi a fene?
Intel(R) ICH8M-E LPC Interface Controller - 2811
??????????????????????????????????????? -
Dracula
őstag
Hi!
Ilyen hibáról hallottam, egy IT-s ismerősöm mesélte. Ez olyankor lehet, ha úgy telepítették (illetve image-ről megy ott) az XP-t, hogy nem volt bekapcsolva a telepítés megkezdése előtt a Wifi...
Lehet, hogy furcsán hangzik, de nem tudtak vele semmit csinálni, sőt az általam kérdezett rendszergazda a cégnél! (HP) sem tudta, mi ez.
Úgyhogy lehet, hogy win reinstall. Bár vsz. van megoldás a neten, de én csak ezt tudom elmesélni...
Az talán egy 6710-es volt.
Üdv!
-
Poiro7
senior tag
Szintén egy HP530-sal küszködök, bármit töltök le a HP oldaláról a következő hibaüzenet jelenik meg ha megprobálom elinditani.
The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the fil, verify its integrity, and try again.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Ha netalán volt már téma, akkor elnézést kérek, de nem találom.
Tehát vásároltam egy HP 530-as laptopot. Az M440 1,9 GHz-t.
XP-t telepítettem fel rá.
Mivel nincs hozzá semmi driver (csak egy FREEDOS volt rajta) ezért letöltögettem őket a HP hivatalos oldaláról.
Sajnos akármit csináltam nem tudtam a WLAN-t feltelepíteni.
Ha tudnátok segíteni azt nagyon, megköszönném. -
fpy_
tag
válasz
localhostadm #2692 üzenetére
Megnézem...de melyik bill-el jutok be a BIOS-ba?
-
fpy_
tag
válasz
localhostadm #2690 üzenetére
Hálózatról.
-
fpy_
tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy HP 6820s-t. Folyamatosan megy a ventillátor....
Szerintem nem OK így. Szerintetek?
Milyen hőmérsékelet figyelő progit javasoltok? -
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2676 üzenetére
Ezek a számok termékszámok, lehetett elírás is. Vsz. ezt a termékszámú modellt itthon nem forgalmazzák.
Üdv!
-
Dracula
őstag
válasz
pinterzoli #2670 üzenetére
Melyik oldalon kerested? A magyaron? Azért nem találhattad talán, mert ezt a modellt nem forgalmazzák itthon...
De ha nagyon akarod, utána tudok nézni...
Üdv!
-
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2684 üzenetére
Bravó! Tényleg sok sört ittál, ember
-
spyduck
nagyúr
válasz
localhostadm #2684 üzenetére
enable-ről disbale-re kell
-
B.DanY
csendes tag
Hát én is Hp laptop birtokosa lettem, ma vettem egy 8710w-t 0 tunninggal 3d mark 06 ban 4868 mat csinált!!!
-
kcs73
aktív tag
válasz
KáZsé Mestör #2680 üzenetére
Biosz :SATA native mód disable!
Azt hiszem úgy jó lessz! -
KáZsé Mestör
tag
Üdv!
segítsetek,lécci,viszaolvasni nem szeretnék,de válasz gyorsan kéne!
Szóval HP Compaq 530 noti!
FreeDOS volt rajta alapból!
Beleraktam az XP Simlicity telepítőt és Partition Magic-kel leszedtem mindent és csináltam partíciókat!
Aztán windóztelepítés és szívás 1000rel!
Azt írja a telepítő,hogy nem lát merevlemezt!
Kipróbáltam formázatlanul is,úgy se ment!
Mi legyen most?
BIOS-ban állítsak valamit? -
spyduck
nagyúr
-
teknova
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a nagy kérdésem,hogy mi a különbség 2 memória között,ha az egyik 553 MHz-es,a másik pedig 667 MHz (az értékekben nem vagyok bitztos)? 2 ilyen memória megy együtt? vagy fontos hogy megegyezzen a MHz? És még azt is szeretném megkérdezni,hogy hol tudom megnézni,hogy amit használok az hány MHz? előre is köszi a válaszokat
-
용 Bob
senior tag
Thanks a válaszokat.
Azthiszem ezekután,inkább kikapom az aksit ha hálózatról megy a noti.
Utánna néztem elég nagy részét teszi ki az aksi a gép költségének.
Szóval nem olcsó mulatság a kinyirt aksi. -
pinterzoli
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy mit jelent a GR649ES jelzésből az ES?
Találtam a neten 649ES-t, és 649-EA-t is, igaz, a HP oldalán csak 649EA van.
Csak elírás lenne? -
Maxiri
tag
Szóval ha BIOS -t akarsz cserélni, akkor rakd be a gépbe az aksit, mert feléghetsz!
Mellesleg a GR777ES -nek én sem találtam nyomát sem a hp.hu -n, gondolom azért, mert legyártottak belőle x darabot, és mégsem jelentették meg hivatalosan mo.-n, attól függetlenül, hogy magyar billentyűzettel szerelve egy rakatnyi már a polcon volt. Ugyanazok a driverek kellenek ehhez is... A fénylő képernyőhöz annyit fűznék, hogy azt hallottam, hogy jobbak a színei a fénylősnek, de jobban látható a matt. Csak egy egyszerű marketing-fogás. Mivel tudják, hogy üzleti célra van, a stupid-user businessman csak látni akarja azt a kijelzőt és nem pedig szenvedni az esetleges háta-mögött lévő fényes háttérrel, ami tükröződik a monitoron eltakarván a fontos információkat, csökkentve az üzlet hatékonyságát és ezzel csökkenteni a saját fizetését, vagy veszélbe sodorni a vállalkozását. Hjuhhh
. Sikerült leírni még ma.
Szóval amelyiket inkább veszik, annak feltolták az árát.
Minden jót! -
Omni
aktív tag
Szia!
Nem érdemes teljesen feltöltve, illetve lemerítve tárolni az akkumulátort. Ha tehetem kb 40%-ig merítve veszem ki a gépből, teszem a polcra (ez minden li-ionra igaz)
Ha a gépben van az akku, akkor legalább 90%-ig fel van töltve (nem előny), plussz a notebook által termelt hő is rövidíti az élettartamát.
A kivétel hátránya, hogy áramszünet esetén...sekép sehang.
-
localhostadm
tag
Nem igazán hinném, hogy nagyon jó ötlet lenne ez. Nem erre tervezték, nem azért ilyen könnyen kivehető az akksi. Valóban így könnyen ki lehet végezni. Nem szükséges amúgy kivenni, a notebookok saját belső töltővel rendelkeznek, amely kiválasztja az áramforrást. Ha hálózatra van dugva értelemszerüen az aljzatot választja. Nem terheli feleslegesen az akksit. Ezt abból is tuhatja az ember, hogy ha nincs benne akksi, a gép hálózatról akkor is működtethető.
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2670 üzenetére
Valószínűsítem, hogy mindegyik 6720s modellben egyezik a zármechanika, mivel a változások szinte csak a specifikációkban észrevehetők. A kaszni mind1iknél totál ugyanaz, kivéve esetleg olyan dolgok, hogy némelyik perifária esetleg nincs benne, oda vakdugó kerül.
-
pinterzoli
csendes tag
válasz
localhostadm #2667 üzenetére
A zár ugyanolyan minden 6720S-ben?
A matt képernyő a hagyományos, ugye? Akkor miért kerül többe egy 649, mint egy 777? Nem értem!
Azt sem értem, hogy a HP oldalán miért nem lehet nyomát találni a 777-nek? -
용 Bob
senior tag
Üdv Totyik!
A kérdésem lehet láma,azért feltedszem:
Van egy HP dv9618ca 17"-os notim, és nem tudom hogy érdemes-e kivenni az aksit akkor ha hálózati töltésröl megy és már fullon van az aksi?
Megrövidíti-e az életét az aksinak ha így használom.
Hallottam már olyat is hogy az illető notijának aksija így ment galyra. -
Goatman
aktív tag
Üdv! Van itt közületek valakinek HP 6720s GR849ES gépe? A hivatalos HP honlapon nem találom ennek a modellnek a pontos specifikációit (az árlistákon ahol néztem az engem érdeklő dolgokat illetően nem teljes vagy ellentmondásos infókba botlottam), ezért abban bízom, hogy valaki meg tudná velem osztani ezeket az adatokat..elsősorban 2 dolog érdekelne a chipset típusa (960GL vagy 965GM..azt olvastam a gép PDF-jében, hogy ezzel is azzal is szállítják..ha esetleg megveszem, később cserélni szeretném a T2310et izmosabb C2D-re ahhoz pedig utóbbi chipkészletre lenne szükség) és hogy mennyi a memória bővíthetőségének felső határa (ez 4Gb a PDF szerint, de ha 960GL akkor általában csak 2Gb ami nem túl sok)..a választ előre is köszi
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2666 üzenetére
A GR649EA modellhez volt szerencsém. Úgy tudom, ez a matt. Alapvetően ugyebár nagy fény mellett egyik notebook sem díjnyertes. De a 2 rossz közül válaszd inkább ezt. Ennek a szériának az a fő hibája, hogy nincs rajta "zár", így billenőpántos. Nagy a surlódás, így ha valami tönkre megy a szerkezetén, a csuklók lesznek az elsők. Természetesen ez a probléma majd valószínűleg a gari lejárta után fog jelentkezni. Ha ez bekövetkezik, csak csuklót nem tudnak majd cserélni, hanem full kasznit. Borsos az ára. Annyi a jó benne, hogy a billentyűzet része nem színrefújt, így a tenyérlenyomatod nem kopik bele.
Persze ez csak az én szerény paraszti véleményem.
Másik dolog: Ha megnézed ezt a listát, látod, hogy a hivatalos 6720s kiadások között nem is szerepel GR777-es.
-
pinterzoli
csendes tag
válasz
localhostadm #2664 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy a GR777 hardverét oprendszer nélkül nem lehet megvenni? Én csak Vistával láttam.
Ez (mármint a GR777-es) a fényes, a GR649-es pedig a matt kijelzős?
A fényes mennyire szokatlan-kényelmetlen a használat során? -
Maxiri
tag
válasz
localhostadm #2663 üzenetére
Köszíí!
-
Márky
tag
Sziasztok,
adott egy hp 6510b, amiben van egy 160GB-os vinyó.
HP alapban három részre osztja: 140GB + recovery partíció + mégegypartíció.a 140GB-es részt szerettem volna 30GB + 110GB-re szétosztani. a vistában lévő partíciólétrehozó fícsör, az meg max 50GB-t enged létrehozni.
jelenleg van egy 50GB és 90GB és már nem engedi a 90-est tovább osztani... azt mondja, hogy nincsen elég hely rá... holott, van még rajta több mint 60GB szabad hely...
Partition magic nem műxik vista alatt...
Valakinek van vmi ötletete?!
Köszi előre is!
-
Maxiri
tag
Bocsi a dupla hsz-ért, de már nem tudtam szerkeszteni...
HPQ 6720s gr777es -t szándékozom venni a napokban.XP install gondokat olvastam itt a fórumban. Olvastam vmi sata vinyó gondokat is. Olyat is olvastam, hogy vmi sata-natív móddal kiküszöbölhető. Az hogyan, biosból? Vagy, ha mégsem, akkor hogyan rakok rá XP-t? Driver részről mi várható?
A válasz(oka)t előre köszönöm!
-
Maxiri
tag
válasz
pinterzoli #2654 üzenetére
Az FSB-t itt megnézheted és össze is hasonlíthatod: [link]
Amúgy Te honnan veszed és mennyiért, mert én is akarok egy ilyet venni.Srácok, a kérdésem továbbra is az, hogy akinek van, 6720s -je, annak mennyit bír az akksija?
-
pinterzoli
csendes tag
válasz
localhostadm #2656 üzenetére
Köszi a választ!
Ezek szerint nem lehetetlen működésre bírni, csak:
- BIOS update
- megfelelő driver vadászat
kell hozzá.Ha jól gondolom, itt a fórumon van olyan, aki ilyet használ.
Érdekelne az is, mennyire van vele megelégedve.
-
localhostadm
tag
Hát megmondom neked öszintén, a helyedben nem vennék 100E alatti notebookot, puszta pénzkidobás. Vegyél valami használt notebookot akkor inkább, nekem pl van egy nc610-em, amitől meg akarok válni. Az officera, netre, meg filmnézésre kiváló. Annyi a szépséghiba, hogy most halt ki belőle a vinyó, de a többi alkatrésznek semmi baja. 50E-be viheted, és még marad 40E-d amit elihatsz, vagy elnőzhetsz.
Ha ilyen alacsony árkategóriába akarsz nézelődni, akkor inkább ajánlom a Dell Latitude D600-at a hp helyett.
-
localhostadm
tag
válasz
pinterzoli #2654 üzenetére
"A másik kérdésem, hogy erre a gépre problémamentesen feltehető a WIN XP Pro?"
Attól függ, mit veszel problémának. A windows maga a probléma.
6720s telepítése előtt a SATA native módját be kell kapcsolni, mivel az XP telepítő nem tartalmaz SATA drivert. Az XP feltelepülése után vadászni
kell pár drivert, mert nem prezentál eleget a HP oldala (kapásból kártyaolvasóét sem). Mindezek előtt BIOS updatet kell csinálni, mert a friss LAN driver összeakad a BIOSsal, ha nem a legfrissebb van fenn (10-15s-ként merevre fagy az egér, szinte használhatatlanná válik a windows). De ha itt olvasgatod a fórumot
, mindent infót megtalálsz. Sok szerencsét!
-
Adrián29
aktív tag
válasz
parandroid #2653 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszodat!
Erre voltam kiváncsi.
Akkor várok pár hónapot.Üdv:
Adrián -
pinterzoli
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy notebookot venni, de néhány dolgot nem értek.
Amit kinéztem: 6720S-GR777ES
Ha jól olvastam, akkor egy T7250-es proci van benne. Az Intel szerint ez a proci 800MHz-es FSB-jű.
A HP oldalán nem is találok semmi infót a GR777ES-ről, de pl. a 649-es, ami ugyanolyan procival van szerelve, azt 667MHz-es FSB-vel írják.
Kinek van igaza?A másik kérdésem, hogy erre a gépre problémamentesen feltehető a WIN XP Pro?
-
parandroid
félisten
válasz
Adrián29 #2648 üzenetére
Eredetileg a második negyedévre ígérték, de gyakorlatilag már minden gyártó elkészült a frissített Santa Rosa platformot és az új, Penryn magos procikat tartalmazó modelljeivel. A nagyobb gyártók persze mindig kivárnak kicsit, a felső kategóriába mindig később szivárognak be az újdonságok, így nem véletlen, hogy az első bejelentések az Asus, Acer és Toshiba háza tájáról érkeztek, bár a Dell sem maradt el sokkal. Lenovo is bemutatta már a tervezett modelljeit, köztük az új Thinkpadeket is, szóval heteken belül várható, hogy a HP is előáll a friss modellszériákkal.
Hogy nálunk mikor lehet kapni ezeket, az persze megint más kérdés.
p
-
parandroid
félisten
HP asis programban gyakorlatilag ugyanilyen gépet (bár 120GB-os HDD-vel, ellenben oprendszer nélkül) 220e-ért kínálnak most üzletben, egy éves (nem HP) garanciával. Ez alapján azt mondanám, hogy állapottól és esetleges extráktól függően 180-200e FT körül érdemes meghirdetni, aztán figyeld az ajánlatokat.
Garanciának azért én a helyedben utánakérdeznék, ha az eredeti papírjai megvannak, akkor elvileg érvényesnek kell lennie a garanciának itthon is. Ha van róla papírod, akkor kérdezd a HP Magyarországot mélben vagy telefonon, hogy milyen feltételekkel érvényes rá a magyarországi garancia.
p
-
parandroid
félisten
Ha csak azért veszed, mert jelentősen kisebb, takarékosabb és esztétikusabb, mint egy PC, és biztos vagy benne, hogy nem fogod cipelni sehova, vagy csak nagyon ritkán, ráadásul nem is nyüstölöd rendszeresen napi sok órán keresztül, akkor ennyiért már gyakorlatilag tényleg megéri. Belegondolva: asztali gépet sem nagyon lehetne olcsóbban összeállítani...
Komolyabb, tartósabb, vagy kifejezetten mobil hasznlatra persze továbbra sem tartom jó választásnak, de ebben a kategóriban semmi nem az.
p
-
Exson
csendes tag
válasz
spirit007 #2646 üzenetére
Ez a HP 530 celeron alapgép engem is érdekelne. 90 ezer az Auchan-ban, és azért az elég versenyképes ár, akármilyen gyenge is a felszereltsége. Nekem abszolút csak office dolgokra kell meg filmnézésre. 512 RAM, 80 GB HDD, wlan, a proci Cel M440-es. (Most az komoly, hogy egy hangszórója van??)
Na mindegy. Ha nagyon nem beszéltek le róla, veszek egyet (ha nem csak 10 db a készlet ereje).
köszi -
Maxiri
tag
Háttt.... Mivel használt, ezért az újonnani ár 2/3-da élből. Csak 80 GB-os a vinyója; DVD combo-t írtál ami ha jól olvasom ki, csak CD-RW -t ír, dvd-t nem; Mivel németből van, ezért azt feltételeztem, hogy német feliratú a billentyűzet is. De én most csak azt írtam, hogy mennyit adnék egy ilyen kaliberű használt gépért. De szerintem rakd fel vmi aukciós honlapra, mint pl a teszvesz.hu, vatera.hu stb. Most hogy megírtad az újonnani árát, így 240e Ft ról kezd eladni...szerintem. De kérd ki mások véleményét is, mert ez eléggé szubjetív volt!
-
spirit007
senior tag
Sziasztok !
HP 530-ról (celeronos "alap" verzió) kéne némi infó főként olyan fórumozóktól akiknek már régebb óta van ilyen :
1. Mennyire karc/újlenyomat "érzékeny" a felülete ?
2. Billentyűzet milyen tartós ?
3. Kopnak-e a gombok feliratai ?
4. Mennyire kopik a csukló rész ?
5. Tényleg nincs beépített mikrofon ?
6. Az 1db beépített speaker mennyire zavaró ? Ez egyre gyakoribb a lowcost kategóriában ... gondolom gyógyszerre kell az így megspórolt pénz ...Köszi .
-
kcs73
aktív tag
Az nem kevés egy kicsit? 317000 az új bruttó ára,és ez 2 hónapos!
-
Maxiri
tag
Sziasztok! Akinek van HPQ 6720s notija az legyenszives írja meg, hogy neki mennyi ideig bír aksiról menni a noti. Speciel gr777es -t akarok venni
-
kcs73
aktív tag
Sziasztok!
Van egy HP 6910p gépem,szerintetek menyit kérhetnék érte ha eldnám?
Paraméterek:Intel core 2 duo centrino 7300 proci 2000 Mhz,intel3100 VGA
2GB ram 667Mhz,Intel 965 alaplap,80 GB sata,DVD Combo,Wifi,Lan,Bluetoth,Stb.
Új de németből,,jgy nincs gar. -
fpy_
tag
Sziasztok,
viszonylag gyorsan döntenem kellene egy noti megvásárlása mellett v. ellen, ebben kérném a segítségeteket.
Édesanyámnak kellene netezésre +MS Office-ra és kinézett egy HP6820s-t.
1,46Ghz, 2Gb, 160 Gb., X1300, 1440x900, WLAN,LAN, DVD Vista HB.
Kérdés, hogy milyen típusu HDD-vel és DVD-vel van szerelve a sorozat? Problémamentesek ezek az alkatrészek? (HDD hő, zajosság, DVD írás/olvasás hibák szempontjából)
A gép alapszíne belül halvány kávészínű...nem fog ez kopni? Festett, vagy anyagában színezett műanyag lehet?
Általános vélemény a sorozatról? (főleg megbizhatóság, strapabírás tekintetében, sokat hordozva nem lesz, inkább a zsanérokra gondolok, nomeg semmilyen, a fedlapot csukott állásban rögzítő megoldást nem találtam.)
Köszönöm, ha segítetek.Kicsit OFF. Vista Home Basic -> Home Premium legális upgrade lehetőség létezik? Vásárolható a neten?
-
Márky
tag
Tegnap megvettem - HP6510b --> eddig csupa pozitív dolog...
kivétel ez alól: a hálózati töltő "bedugási helye" -->ménemhátul van?????
Nade amúgy nagyon nagyon kircsi...
(koppkoppkopp - azért lekopogom a biztonság kedvéért)
-
Kirbly
aktív tag
Na most segitsen vki! Adott nekem ez az nx8220-as noti. Van benne egy Matshita UJ-832S DVDRAM. Ez tok jo csak kar h csak 4X-es iro. Ma hoztam haza egy Matshita UJ-842-es irot. Multibay csati atszerel, berakom a gepbe es kekhalal, meg el se indul vele. Mi lehet a baj? Ha vki tudja akkor irjon plz, mert szeretnek bele egy masik irot, de addig nem merek venni amig nemtom mi a baja. Elore is koszi!
-
Kirbly
aktív tag
Na ha jol olvasom itt a dolgokat akkor lehet nem eri meg nekem az nx8220-ast egy dv6000-re cserelni?
-
kisninja
őstag
válasz
LALA_kiraly #2617 üzenetére
A töltö feszre és az áramerőségre. A fesz stimmeljen az áramelőség lehet több is. Ezek sem olcsok 10k körül mozognak. Másrészt nagyon ritkán megy tönkre.
Ja és a polaritásra az is felcserélhetö egy uni töltönél. -
LALA_kiraly
őstag
-
hosszum
csendes tag
Sziasztok!
Kérdezem mi a probléma a HP DV6000 Pavillionokkal?
Érdekelne a véleményetek.
Köszi előre is. -
methos666
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy két kérdésem..mert vettem egy 6715b tipusuu notit.. és van ami nem világos
előre is bocsi ha olyat kérdezek amire már az előzőő 2000 hozzászolásban megvan a válasz.. de nem akarom reggelig olvasgatni őket..
szal ami fontos lenne.. h az ujlenyomat olvasohoz milyen progit tegyek fel.. mert maga a driver fennt van.. de progit még nem találtam hozzáá.. vagy arra lennék kiváncsi h kell hasznélni ha lenne olyan kedves vki irja már le nekem! thx -
Kirbly
aktív tag
válasz
Biznisz Elek #2623 üzenetére
Mi a baj a pavilionnal? En is nezegettem, de ezek szerint lehet jobb ha maradok az nx8220-asnal? Amugy ki tudja mit erhet egy nx8220?
-
spyduck
nagyúr
Olvasd el a #43-as hozzászólást!
ASIS garancia:
-vagy garanciálisan visszavitt és javított gépek vagy kiállítási darabok!
Én megszívtam vele, nem ajánlom neked!Ha nem játszol akkor nx7400-ast vegyél!
-
kohi
tag
üdv srácok!
Eme két típusra lennék kíváncsi, pontosabban a véleményetekre.
hp pavilon dv600
• 15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ HD • nVIDIA GeForce 7400 512MB TrueCache
• Core2-Duo T5200 (1.6GHz/2MB/533) • 1024MB DDR-2 • 120GB HDD • DVD+/-RW SM
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • 1.3MP WebCam • FreeDOS
• asis • 1év garancia*illetve:
HPQ nx7400 (RH673)
15.4"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ TFT • intel GMA-950 maximum 224MB video
• Core2-Duo T5500 (1.67GHz/2MB/667) • 2048MB DDR2 • 120GB HDD • DVD+/-RW DL
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2.0) • FreeDOS
• asis • 1év garanciaMás hasonló típus is szóbajöhet!
Kösz!
-
ABE
őstag
Sziasztok! Kis segítségre lenne szükségem.
Adva vagyon egy HP-Compaq nx6310-es gép (modellszám: EY588ES#AKC), amiben egy Yonah magos Celeron M430 dolgozik. Felmerült a gondolat, hogy belekerüljön egy Yonah magos Core Duo (T2450), viszont a legújabb EVEREST szerint:
Déli híd: Intel 82801GBM ICH7-M
Északi híd: i940GML/i943GMLHa jól tudom, ez a chipset nem támogatja a Core Duo-t. Van valakinek tapasztalata vagy infója, hogy megy-e vele a Core Duo, vagy hogy pontosan tényleg ilyen chipset van a gépben?
EVEREST szerint a támogatott memória FSB 400 és 533 Mhz, a támogatott proci FSB pedig 533 és 667 Mhz. A max. memória mennyiséget 2 Gb-ban jelöli meg, a videovezérlő Intel GMA950.
A HP honlapjáról letöltöttem a legutolsó BIOS-t, ami elvileg ír a Core Duo támogatásról, de gondolom, ez az egész szériára vonatkozik, nem konkrétan csak erre a modellre.
Ugyan az EVEREST tűnik a legmegbízhatóbb programnak, de egy másik program (CCleaner) pl. Intel 945GM chipsetet ír ki.
Eszközkezelőben a videokártyához Intel 945GM Express-t ír, a rendszereszközöknél viszont az egész "chipset család" jelenik meg. Hol az igazság?
-
LALA_kiraly
őstag
Segítséget kérnék.
Tönkre ment egy nx6325 töltője, de a CHS nem fogadja el a saját garanciáját (mivel csak az ő neve és dátuma rajta, kisker nincs)
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Gondolkodom veszek másik töltőt, de a gyári egy vagyon, használtan meg ritka, mint a fehér holló. Utángyártott jó? Mire kellene figyelni? -
Biznisz Elek
senior tag
Bios megvolt, quicklaunch megvan, de majd akkor még probálkozom
-
BluEyes
őstag
válasz
Biznisz Elek #2612 üzenetére
Kvikkláncs bátön szokott kimaradni általában.
-
localhostadm
tag
válasz
nézd meg az eszköz hardver azonosítóját és részletekben keress rá neten. én ha nem találom valaminek a driverét abból az okból kifolyólag, hogy nem tudom miaz, így szoktam, gugli dob rá találatot és nagyjából be tudod határolni, hogy miféle is az az eszköz, aminek hibádzik a drivere.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Próbáltál már friss bios-t rakni rá? Sztem segítene!
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
localhostadm #2610 üzenetére
ez nemaz az már megvan, amit a hp oldalán találtam abból minden megvan de egy ismeretlenem még mindíg van, ez volt a 8430as notimnál is, na de majd hátha lesz egy driver lemezem
-
localhostadm
tag
válasz
Biznisz Elek #2608 üzenetére
ezt is megmondom neked: kártyaolvasó
-
Csöves
őstag
HP 530 as laptopon nem tudom a Wirelesst aktiválni, már az alább beírt linkről lehúztam mindent de sárga kérdőjelnél nem jutok tovább.
Utp kábellal nincs gond.
Hol keresek drivert?
Thx.
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
localhostadm #2607 üzenetére
ez már megtörtént, a driver lemez csak azért kéne mert van egy ismeretlen eszközöm és nemtudok rájönni miaz
-
localhostadm
tag
válasz
Biznisz Elek #2605 üzenetére
Ha INNEN leszedsz mindent az 825,18mb. Hivatalosan ez itt a "minden driverek" lelőhelye. Ess neki.
-
xcbiker
addikt
válasz
Biznisz Elek #2605 üzenetére
Szerintem külön nem létezik hozzá, mert újabb típus. Tehát minden a hdd-n van a recovrey windowsba.
Ha meg mégis van valakinek, akkor azt ő maga csinálta, így te is tudsz csinálni, ha letöltesz mindent.
-
Biznisz Elek
senior tag
hi
ha van valakinek egy hp 2510p driver lemeze , és tudna nekem adni egy másolatot azt meghálálnám, előre is köszönöm
-
spyduck
nagyúr
válasz
localhostadm #2603 üzenetére
Igen azt olvastam is de valószínűleg én rossz bios-t raktam fel régebben!
-
localhostadm
tag
válasz
Macilaci457 #2596 üzenetére
Csatlakoznék hozzád, valóban, én sem ajánlanám a szoftveres húzást, mert mégjobban fog melegedni, aminek a hűtését nem lennél képes megoldani, sajna nem asztali pc.
Procicsere inkább vagy egy új noti. Proci cserét olcsóból meg lehet oldani.
-
Adrián29
aktív tag
Lehet már tudni,hogy kb mikor jönnek a Penryn procival szerelt hp notebookok?
Üdv:
Adrián
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G5 I7 9750 /GTX1650/16GB/1,5 TB
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest