Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cserix
tag
Sziasztok!
Elsősorban a Probook 430-as tulajoktól kérdezném, hogy tett e már valaki a M.2 NGFF foglalatba való SSD-t?
Ha igen, tudja kezelni a gép és esetleg bootolni is tud róla?Találtam egy ilyen compatibility-list-át
Ebben fel van sorolva a Probook 430.Alap pc ismeretekkel rendelkezem, így ha nagy baromságot kérdeztem volna, akkor bocs.
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
cserix
tag
válasz flash- #37754 üzenetére
A HP Support Assistant segédprogrammal próbáltad?
Én ezzel csináltam és nagyjából minden felment. Maradt azt hiszem 3 kérdőjel az eszközkezelőben, de később azt is el tudtuk tüntetni. Minden funkció rendesen működik. (Probook 430 G1)
Különben nem is mertem volna továbbadni használatra a húgomnak.Nem tudom van -e jelentősége, de a driverekkel csak azután kezdtük el foglalkozni, miután felment a Win.8 Pro-ra a Win 8.1. Ehhez meg egy rakás frissítést kellett elvégezni a Win 8on, hogy egyáltalán hajlandó legyen a 8.1 telepedni.
-
cserix
tag
válasz Pharaoh #37961 üzenetére
A 430 G1 -en egészen biztosan megy az M.2 SSD . Így néz ki beépítve. Még én raktam bele rá pedig 8.1 pro win-t. Egyből látta a gép és így trükközni sem kellett a telepítésnél. A HDD megmaradt csak adatoknak. Tökéletesen működik, bootol.
Ezen a listán a430450 G2 is szerepel, így gondolom azzal is megy minden gond nélkül.
Ha bizonytalan vagy hívd fel a HP-t és ott biztosan megmondják, a géped beazonosítását követően, hogy kezeli-e.[ Szerkesztve ]
-
-
-
cserix
tag
Sziasztok!
A napokban vettünk egy HP 250 G4 gépet Win.8.1 -el. A mikrofon nagyon halk. Skype-al a másik oldalon alig hallanak. Ahol tudtuk (már amit ismerünk) mindenhol a maximumra állítottuk, de semmi változás. Minden driver a HP honlapjáról lett telepítve.
Valakinek van ötlete mi lehet a baj?BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
cserix
tag
Sziasztok!
Van egy Probook 650 G1-em, amiben van 2 SSd és egy M2ssd, amit főleg egy HP 2012 90W (A7E32AA) dokkolóval használok (ilyenkor akku kivesz).
+ perifériák: egér-billentyűzet (drót), USB hardverkulcsok , külső DVD olvasó , néha külső merevlemez és egy 24"-os monitor (ennek van külön tápja). kapcsolódik a rendszerhez.
A dokkoló egy Eminent em3964 90W univerzális táppal működik, de a tápon lévő kijelző nem 19 hanem 18,5V-ot jelez. Van ennek a 0,5V különbségnek jelentősége? Lesz ettől baja a gépnek? Használjam így nyugodtan tovább, vagy szerezzek be másik tápot?BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
cserix
tag
Sziasztok!
Van egy Probook 650 G1-em. Létezik hozzá világítós billentyűzet (787801-211). Majdnem meg is vettem, de az eladó jelezte, hogy nem mindegyik modellhez jó. Sorozatszám ellenőrzése után kiderült, hogy az enyémhez nem jó. Igazából nem értem. Sehol nem találtam utalást arra, hogy csak bizonyos szériákhoz volna megfelelő.
Tud valaki erről bővebbet?BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
cserix
tag
válasz SeniorTilla #44624 üzenetére
Vagyis törődjek bele, hogy nem lesz világítós billentyűm?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ELADÓ ! Asus TUF Gaming F15 LAPTOP (HIBÁS!!!!!!!!)
- HP 630 635 HDD és DVD adapter/kábel eladó
- Vékony Acer Aspire 14 /Intel i3-7generáció / 8gb ddr4 / 128gb ssd /HDMI Kamera/windows11
- Dell 5480 szép állapotú i5, 256GB SSD, FHD IPS LCD, 8GB, magyar világítós billentyűzet
- HP ProBook 640 G5 szép állapotban, i5-8365U , HU világítós bill, Gyári garancia 2025-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs