Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na most már nyelvtanfórum is lett a HP fórumból.
Be kellene fejezni ezt a vitát, szerintem neked nincs igazad, szerinted meg nekem. Nem hiszem, hogy bárkit érdekel - ahogy engem sem - a filozófiai eszmefuttatásod itt, ahol szakmai dolgokat kell megbeszélni.
Ismétled önmagad, személyeskedsz, és nem tapasztalati, gyalkorlati, észérvekkel támasztod alá az állításaidat, hanem már elmentél egy olyan irányba, aminek a témához semmi köze. Ilyen emberrel nem lehet vitatkozni, illetve lehet, de nem érdemes. Te akarod nekem megmagyarázni, hogyan kell? Ne a parlamenti közvetítésekből indulj ki, ha szakmai vitát akarsz folytatni valakivel.
Kár erőlködnöd, nincs igazad.
Azt se felejtsük el, hogy te kértél tőlem tanácsot privátban, nem én tőled. Én válaszoltam neked, 16 levelünk van. Ott még normálisan írtál nem úgy mint most itt. Ha nem fogadod el mások véleményét, minek kérsz segítséget? (költői kérdés, ne válaszolj rá).
Remélem sikerül valami normális kijelzőt szerezned, bár kétlem
Olyan jó sosem lesz neked, mint amilyen nekem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest