Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szomy

csendes tag

Sziasztok!

Nem tudom, jó topikba írok-e, de nagyon remélem hogy az itteni sok HP szakember egyike tud nekem segíteni.

A napokban vettem egy HP Probook 4530s notebookot, ami dedikált AMD HD6490-el, és egy alap Intel (3000?) displayel rendelkezik. Sok külföldi fórumon olvastam hogy ez a "switchable graphics" nem mindig megy tökéletesen a HP laptopoknál.
    Sajnos nálam is előjött ez a probélma, mégpedig az, hogy amikor a catalyst control centerben próbálom átállítani ezt az automatikus választást a két VGA közül, egy manuális váltásra, akkor, kapok egy szép kis kékhalált. (Abban sem vagyok teljesen biztos, hogy ez az automatikus választás úgy működik, ahogy én gondolom, és egyáltalán működik-e.)
    Sajnos semmi ötletem nincsen, hogy oldhatnám meg a problémát, próbáltam újratelepíteni a drivereket, az intel driverét fel sem engedi tenni mert azt írja, hogy "Ez a számítógép nem fele meg a szoftver telepítéséhez előírt minimális követelményeknek.".
    Szóval összefoglalva, az lenne a kérdés, hogy valaki már találkozott-e ezzel a hibával, és ha igen hogyan tudta megoldani?

Amúgy a laptoppal teljes mértékben meg vagyok elégedve 1 nap használat után, minden a helyén van a billentyűzet is nagyon tetszik, szóval eléggé jól össze van rakva a gép. :)

A válaszokat előre is köszönöm. :R

Új hozzászólás Aktív témák