Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
Köszönöm ismételten a választ mindenkinek.
Igen bele számoltam hogy ilyen kis ellenállást beépített állapotban mérni nem lehet pontosan sajnos ezért is spekulalok már fejben össze vissza kB..
Isten ments nagyobb ellenállást be építeni nem akarom vezérlőt le égetni.Valójában ez a szelep is valószínű javítható biztosan orosz oldalon láttam rá példát újra tekercselték ha minden igaz csak roncsolással lehet szét szedni sajnos.
Még egy olyan mit szóltok szakik ezzel az 12V 5w-os izzóval le próbálni mit mutatna vezérlő?
Diagnosztikaban elő adatokon látom hogy gyújtás ráadás után 2 másodpercig a maximumot tolja ki vezérlő 895mA majd le is tilt rövidzár/szakadás hibára panaszkodva szelepre, túl sok az áram felvétel. Egyik videóban srác így tesztelte el hitette vezérlővel, hogy "hibátlan" a szelep
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold