Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Dr. Szilikát: Nem tudom a kapcsolóüzemű mennyire járható út, bár örülnék, ha megoldható volna azzal. Még átbogarászom majd az av-erősítő service manual-t, de eddig úgy láttam a +12V analóg videó áramköröket és relét táplál (és talán még RF tunert). De még át kell néznem jobban.
Nézd el a fizikai pontatlanságomat, annak ellenére ami látszik, tisztában vagyok a hőmérséklet/hőmennyiség közötti különbséggel. Azonban tegnap mire a topic-ba írtam, már fáradt voltam és félig aludtam, ezért a "pongyola" és pontatlan megfogalmazás. Természetesen köszönöm pontosítást.
Lëvï: Igen, én is gondoltam dc-dc stepdown-ra, van is itthon egy 2A-es darab. Ha jól néztem tegnap akkor a készülékben lévő KIA 7812A egy 1A-es darab. Szóval technikailag nem lenne probléma a fiókban lévő step-down. Azonban nem tudom mennyire jelenthet zavart egy ilyen megoldás egy analóg körben. Erről van tapasztalat?
rednifegnar: Sajnos nagyobb borda nem járható út. Jelenleg is egy igen méretes darabra van szerelve, ami a pcb-be van forrasztva, hogy megtartsa. Nagyobbnak hely sem lenne azon kívül, hogy nem tudom hogyan rögzíteném kultúrált módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T15 Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Thrustmaster th8a váltó
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
- Egyedi Cube Stereo Hybrid 160 E-Mountain Bike (Jó Állapotban)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold