- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Sziasztok!
Van egy szerelőszekrényem, elején nagyobbacska világítós billenő kapcsolók. Kibeleztem és felhasználtam egy projekthez, most 12V cuccok vannak benne. Ekkora méretben világítós 12V kapcsolók nincsenek (kerestem) így szeretném megtartani az eredetiket. Ha le is cserélném kisebb 12V világítós kapcsolókra a szekrény eleje már szét van darabolva, szóval ideális lenne megtartani őket. Viszont ugye ha 12V-ot kapcsolok vele nem világítanak. Most az egyetlen ötletem, hogy veszek olyan reléket amik 230vac tekerccsel működnek, és a kapcsoló a relét kapcsolja. Ez kicsit pazarlós, 2000ft körül vannak az ilyen relék és kellene belőle vagy 5. Szóval ha van bármi egyéb tippetek/kapcsolási rajzotok amit összedobhatok itthon ne tartsátok magatokban.
A B opció, hogy nem fognak világítani, ez ingyen van és legrosszabb esetben ez lesz, de gondoltam futok még egy kört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- QuantaPlex T42S-2U
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest