- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MasterMark #82204 üzenetére
Na ez is igaz, elnézve a gyári töltőt, én már a kommunikáció meglététében is kételkedem. Szerintem ez egy mezei 12V 2A tápegység ami csak azért usb-c csatlakozós, mert az volt épp az volt polcon. Semmi másra nem használja ez az eszköz az usb-c csatit, csak mint betáp csatlakozó, akkor meg minek kommunikáció? A töltőn sincs említés semmiféle usb-pd meglétére.
@Tordaitibi: Na ezaz, innen már csak mérni mérni és mérni kell.Sőt kiegészítve az általad mondottakat, valahol kell legyen egy 5V standby feszültség ami indítja a procit az meg a BIOS POST-ot. Amíg a nyers 12V és az 5v stby nincs, addig tuti nem indul a gépezet.
@Rénszarvas24: Szerintem az általad használt Nintendo táp. nem jó ehhez a kis masinához. Kommunikáció hiányában a Nintendo tápegysége csak az 5V 1.5A értéket adja ki magából, arról még nem indul el a gép. Élek a gyanúperrel, hogy csak a gyárilag hozzá adott 12V 2A töltővel használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest