Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát #81941 üzenetére
Igen, jelenleg a sebesség ami jó. Szerintem még az azimuth-ot is be tudom állítani vele, bár nem annyira tökéletesre, mint ha új lenne.
De a playback és rec gain el van állítva, szóval kellene mindenképpen egy referencia jelszint.
Mindegyik magnó úgy került hozzám, hogy belenyúltak már, illetve nekem kellett.
Az egyikben fejcsere is volt, szóval sejtheted mennyire el van állítva.A problémám az, hogy magam nem tudok létrehozni referencia kazettát, mert amikor rögzítem a jelszintet az egyik magnóval (3 fejes,, így tudom mérni a kimeneten saját magával mekkora valós jel kerül a szalagra), a másikba berakva nem klappol a jelszint. Sem a referenciához, sem a bal-jobb csatorna egymáshoz viszonyítva.
Szóval vagy a felvevő magnó PB Gain vagy REC Gain van elállítódva és eleve nem jó a felvétel vagy jó a felvétel, de akkor a másik magnó PB Gain van rosszul beállítva.Nincs mibe kapaszkodni sajnos. Az ingadozó -20dB jelszintre pedig nem alapozhatok, mert ha abból 0dB-t számolok akkora jel ingadozás jön ki, hogy használhatatlan lenne a mérés.
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Proxmox VE
- Windows 10
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest