Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Szeretném a segitségeteket kérni forassztó gép terén. Annyit sikerült megtudnom, a weller mint márka ami jónak számít. Viszont rengeteg tipus van, tudnátok ajánlani , melyiket vegyem? Hobbi szinten foglalkozom javítással, mikrokapcsolok, poti csere és hasonló dolgok. Azt sem tudom állítható forrasztó állomást vegyek ? Vagy csak egy sima pákát? Jelenleg egy 2eft-os páka van azzal is elvagyok, de gondoltam veszel egy normálisat. Nyilván nem a legdrágább kellene, de annyira nem ár szerint vásárolnék. Egy olyat szeretnék, amit sokan használtok, és garantáltan jó vétel, és sok mindenre meg felelő lehet. Nagyon szépen köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Asztali PC , R5 2600 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- MSI CLAW A1M + Tok
- Lenovo Thinkpad T480s - i5-8350u / 16GB DDR4 / FHD Touch / 4G LTE modem
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Egyedi ékszerdobozka
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest