Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7639) LouiS22 válasza lck (#7636) üzenetére


LouiS22
veterán

A legfőbb hibája az, hogy a készítőinek jelentős többsége nem is élt még akkor, amikor a sztori játszódik és feltűnen árulkodó, hogy a stáblistán nemigen látni ismert/elismert történész szakértőt. Talán nem véletlenül nem adta a nevét senki a végeredményhez.
Vélhetően ezért is van, hogy míg 30 alatt istenítik a sorozatot, felette - az ismerősi körömben legalábbis - komoly fenntartásokat fogalmazott meg mindenki.
A technikai bakik tömkelege (csak az 1. részben: mostani MÁV logo - meddig tartott volna akár utómunkában cserélni, Déliben a háttérben bent áll egy Flirt, a 139-es busz soha nem járt azon a viszonylaton, ahol a sorozatban megy, a taxik és a rendőrautók úgy néznek ki, mint ha legalábbis most gurultak volna ki Togliattiban a gyárból). A legblődebb logikai bukfencet ne hagyjuk ki: rendkívül hihető, hogy 1985ben beszállsz egy kollégium előtt az autóban, amiről messziről árulkodik, hogy külföldié. Arról az évről beszélünk, amikor a valóságban lebukott itthon a CIAnak dolgozó Belovai István. És persze van egy borzalmasan rossz színészválasztás is (Szász Júlia) az amúgy nagyon erős Patkós Márton mellé (akinek a karakterét meg tudjukkiről :) mintázták :D).

[ Szerkesztve ]

Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.