Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Helló, azokat a sorozatokat amelyekbe csak belenéztem, de nem érdekeltek,hogyan tudom a folytatom részből törölni?
-
woodworm
veterán
Most akkor pontosan mi is a sorozat címe?
A címlapon: The Staircase
Lentebbi ajánlóban: A lépcső
Belépve az adatlapra: Az utolsó lépcsőfokJa, és a címlapon a We Own This City trailere megy az angol cím és a magyar leírás mögött.
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Nektek Mi Box S (4k) -n átvált HDR -be a MAX? A helyi plex tartalmak és a Netflix is mennek HDR -ben.
-
azbest
félisten
válasz
Seraph 16 #7587 üzenetére
kodi alól nézve a fullhd változat is ilyen a mr bean rajzfilm első részéből. Ilyen rossz minőségű a videó maga. Ha 2-3 évadba nézel bele ott jó. Írj az ügyfélszolgálatnak hogy rossz minőségű az első évad. Az is lehet, hogy nem létezik jobb minőségűbb, mert youtubeon is ilyen van belőle. Az első évad eredetileg dvd-re és tévére készült, akkor még csak sd minőség volt, 20 éve.
Sajnos, a régebbi, nem filmre rögzített anyagokból nincs magas minőségű.
-
l.skywalker
Topikgazda
Sárkányok háza | Előzetes | HBO Max - YouTube
Premier: augusztus 22. -
-
wyll358
tag
válasz
sunavlys #7583 üzenetére
Itt is látod, hogy 4k vagy sem, illetve sdr vagy hdr/dv az adott anyag, jelölve van egy sorban mindenhol.
Nekem gyanús, hogy a hálózattal magával van valami gond vagy valami hálózati konfigurációval van gondja az appnak, mert sokaknál működik rendesen. Nálam pl. soha egy szakadás nem volt még, az app minden része gyorsan és röccenésmentes, a minőség konstans és jó is. Android tv, mobil andriod appokban is. Win+böngészővel is minden megy flottul, csak ott ratyi stream-et dob az mondjuk gáz, de az meg más stream szolgáltatónál is hasonló.
Sokaknál meg minden baja van, az igaz, de amiket te írsz, hogy pl. este szakad napközben meg nem, wifi-n jobb lan-on rosszabb, stb. ezek nem egyaz egyben app problémára engednek következtetni... -
sunavlys
senior tag
válasz
toto0569 #7571 üzenetére
Már írtam, keress rá. Eleinte wifi, 2,4 Ghz-es volt, majd kábel is. Aztán az ügyfélszolgálat írta a DNS-es dolgot, akkor wifin jobb lett egy-két napig. Most felment valami frissítés, és azóta szaggat megint (hogy ettől-e azt nem tudom). Furcsa hogy este 5-6 óráig nagyjából rendben, aztán lehet hogy a csúcsidőszak miatt, de beindul a szakadozás.
-
pkaresz
őstag
Sziasztok!
Apple tv+ média lejátszón megy a HBO Max?
Köszi -
Kaba
veterán
válasz
hakydakillah #7563 üzenetére
Az éves díja 18990Ft.(1582 Ft havonta). A havi örököst nyilván bukod, ha átmész évesre, mivel egyszer megszüntetve viszatérés nincsen.
Az éves előnye az, hogy egy évig fix árad van. A havi örökös csak a 33%-ot garantálja az árat nem.
Az éves nem fog megszűnni, de az ár ott is csak egy évig garantált. -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok, nekünk mivel volt eddig go, kedvezményes örökre a max havidíj, írja is a profilomban. Valaki nem csípett el infót viszont az évesről? Átmennék arra inkább, az is akciós, de kérdéses, hogy örökre (ennél ezt nem írja), vagy ez csak valami kezdeti promo, és ha átmegyek emiatt nem bukom-e a havi örököst, ha idővel évesről leveszik az akciót.
-
Bpisti84
tag
Én csak azt nem értem, hogy ha a GO-val nem volt semmilyen gondom, csak leszedtem az appot és mindenféle extra beállítás nélkül futott, akkor most a Max-szal miért nem megy???
Régi Go oldalán ott van a támogatott eszközök listáján a Mecool KM3 és a Max ügyfélszolgálata is megerősítette, hogy továbbra is támogatják az eszközt, akkor hol lehet a hiba? -
redhunter
senior tag
Sziasztok ,olyan problémám van hogy 5.1 hangrendszerem van a tv-re kötve optikai kábellel,egy sony 5.1 -es erősitő hajtja a hangrendszert.Viszont az hbo-n az 5.1 v.miért nem akar összejönni.Minden másnál ,netflix ,külső meghajtó tökéletesen müködik.Itt viszont a center megsem szólal ,a dialógok a stereo párból jönnek.De az erősitő pedig mutatja hogy 5.1 a jel.
-
azbest
félisten
-
Bpisti84
tag
Sziasztok
Van egy Mecool KM3 médiaboxom, ami tökéletesen működött HBO GO-val.
Viszont a Max-on egy filmnél sincs hang.
Próbáltam factory reset-et a boxon, az app újratelepítését, az eszköz újrapárosítását az előfizetéssel, de eddig semmi sem segített.
Pl youtube-on továbbra is van hang.
Találkozott már valaki ilyen hibával?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- ZIDOO médialejátszók
- GTA VI
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest