Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
Mezga Aladár #7397 üzenetére
Nem tűnt el, lefelé görgetve ott van.(Magyarországon népszerű és a HBO MAX világa között). Most néztem bele teszt céljából).
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
l.skywalker #7380 üzenetére
Eltűnt.
-
törölt tag
Android az oprendszere ,ezért van beépítve a boxban egy google chromecast. Nyilván ezt érti cc mód alatt (ahogyan lentebb én is)
Egyébként böngésző és droid telefon rendben.
Trékom droid box app csak karikázik, illetve ugyanez CC módban látszólag csak SD.
Van különáló google cc2 is , de a gyerek mesézikígy nem tudom tesztelni
Szóval valami szerver hiba van.
-
Hyena
senior tag
válasz
Baloo27 #7390 üzenetére
Mi az , hogy Cc mod?
Tegnap meg mindket android tv rendszeru eszkozomon mukodott jol, de mar elmult.
Valami kozponti hiba lehet...
Mindent is ujrainditottam mar, minden ugyanazon a halozaton van, az is ami megy es az is ami nem. (ujra is telepitettem, de hiaba)
Kozben kiprobaltam, a telefonomon is megy. -
Hyena
senior tag
Ma delutan ota nem megy a fire tv 4k maxon a hbo max app ami eddig mukodott jol. (ugyanakkor a Sony tvre telepitett sem megy illetve helyesebben mondva elindul de ha le akarok jatszani valamit kilep)
Furcsa mert az android tabletra telepitett meg mukodik jol es samsung tizen tvn is mukodik.
Valami android tv-t erinto hiba lehet.
Nalatok is van ilyen hiba? -
Yahhher
aktív tag
válasz
razorka777 #7383 üzenetére
Nem ismerem túl jól a technikai oldalát, de nem biztos hogy a web-es elérésnél is ugyanannyit gyorsítótárazik be, mint androidos elérésnél. Böngészőnél meg ha jól tudom ( de valaki biztos kijavít ha nem ) csak edge tud 1080p-t, a többi 720-at. Akkor meg ugye gyengébb hálózattal rendben van.
Üdv B.
-
Yahhher
aktív tag
válasz
razorka777 #7381 üzenetére
Szia(sztok).
Nekem van stick-em is, meg box-om is. Vettem egy normális routert, azóta nem látok ilyen üzeneteket. A speedtest csak azt mutatja meg, hogy az adott mérés alatt mit tud a hálózat. Attól még lehetnek kimaradások/belassulások a hálózatban. Előforul nálam, hogy 4 eszköz is megy itthon - hbo/netflix - wifi-ről, és már nincs ilyen üzenetem. Digi 1000-es net.
Üdv B.
-
ooooobi
senior tag
Szerintem a Fire Stickek sose tudtak magyarul, de lehet volt pár verzió ami tudott. Nekem egy 2018as Fire TV Stick 4K Ultra HD van ez se tud, meg egy régi 2014es Amazon Fire TV (ez még külön kis doboz volt) és az se. De szerencsére azon is jól megy a HBO Max. Egyebken se kell sok angol vagy német tudas hozza ha csak HBOt akar rajta futtatni, rakattint a hbo ikonra és ennyi
(már ha valaki elötte feltelepiti rá)
-
ntomtb
tag
Xiaomi mi stick-en az Hbo max időnként hálózati hiba üzenetet dob fel, miközben a film reccenes nélkül megy alatta. Mégis mi a .......ért?
Alkalmazás újratelepitve, cache törölve, router ujrainditve, speedtest alapján bőven meg van a sebesség -
dzz
aktív tag
válasz
ooooobi #7372 üzenetére
Ez lehet a Xiaomi doboz hozománya. Android TV ugyan, de a Xiaomi rakta össze és ezknél az eszközöknél az az első, hogy tiltom az összes kémvackot rajtuk. Ezen a dobozon még nem ismerem ki magam, nem az enyém. A Netflix miatt vette a gazdája, már ott elbukott, hogy csak sztereo jött ki belőle alapon (kellett egy kis buhera, már megy az 5.1, de a 7.1 így sem, az atmos meg egyenesen felejtős), most meg ez... hát meggondolandó, hogy miért ad ki az ember pénzt. Viszont ha már FireStick, lenne oda is kérdésem. A régebbi FireStick-ek egy rakás nyelvet tudtak, de a legutóbbi beszerzés nem tud magyarul meg egy csomó más nyelvet sem (lengyel van, román, szlovák nincs), egy ilyen van nálam épp
. Ez a legutóbbi egy Lite verzió. Függhet ez attól, hogy Lite? Van még más különbség? Ha ezen menne az HBO, akkor MiBox ki, FireStick be és meg van oldva. (igaz, sose volt Amazon account eddig, de majd megoldja a gazdája
)
-
dzz
aktív tag
válasz
chaosmonger #7367 üzenetére
Ez megtörtént, azóta a beállításoknál a magyar előtt van a pötty, de a fentieket írja utána (nem támogatott régió illetve ezen a rendszeren nem támogatott, a telepített apptól függően). A telefonon simán megy magyarul, de az az én telefonom, a box nem az enyém, nem én használom.
-
kissdani
senior tag
Lehet valahonnan tudni milyen filmek fognak belekerülni a kínálatba. A régi filmekre gondolok pl. a Van Dame filmek, És a klasszikusokra Stalone és Schwarzenegger filmekre?
Mert ezt ebben a formában nagyon parasztvakításnak érzem amit a hbomax csinál... -
dzz
aktív tag
MiBox S-en (Németországban) az HBO-Max app nem elérhető, de kerülővel beszerezhető. Két verziót telepítettem, az egyik a márciusi kiadás a másik a februári. Egyiken sem érem el a magyar felületet. A márciusi azt mondja, hogy nem támogatott ezen az eszközön, a februári, hogy nem támogatott ebben a régióban. Mindkettő lejátssza amit kell, de minden alkalommal be kell állítani a film nyelvét, különben az eredeti nyelven jön. Telefonon nincs probléma, ott átállítható ugyanezen alkalmazásokkal. Van esetleg valami megoldás erre? Eltérő verzió lenne AndroidTV-re és telefonokra?
-
Kaba
veterán
válasz
MikeWazowski #7362 üzenetére
Minden héten azonos napon jelenik meg a következő
rész, majd egyesével. -
MikeWazowski
veterán
Üdv, mikor jelennek meg új részek a tokyo vicehoz? Jelenleg 3 része érhető el.
Jól tudom hogy 10 részes lesz?
-
azbest
félisten
válasz
Baga19830701 #7359 üzenetére
nem [link]
-
azbest
félisten
válasz
Baga19830701 #7357 üzenetére
52.10.0 -ás verziós az androidtv app, ami tökéletesen működik firetv stickekkel is. Nincs külön régiós app (de a kiszolgáló szerverek regionálisak, előfizetés függőek).
Pár kommenttel korábban volt szó arról, hogy talán valamelyik netszolgáltató címfeloldás hülyülhet és helyette google dns beállítás segíthet. Nálam google dns van, nem szolgáltatós. A telefonon is lehet be van kapcsolva, hogy más dns-t használjon.Az a hálózatodtól függ, hogy a routereden ezt lehet e központilag változtatni vagy sem. A fire tv-n kézzel felvett wifi adatoknál elvileg megadható külön is.
-
Baga19830701
csendes tag
-
gyűrű
addikt
válasz
Baga19830701 #7355 üzenetére
Írj pár példát, miket nem játszik le..
-
Baga19830701
csendes tag
Sziasztok. Adott egy fire tv stick, amire felraktam az android tv-s hbo max appot. Alapból angol volt a felület, ezt lehetett àllítani, az én bajom inkább az lenne hogy csomó mindent nem játszik le hibaüzivel( sajnos jelenleg nem lehet lejátszani szöveggel), ez igen érzékenyen érint mert nagyjából az összes rajzfilmet és rajzfilmsorozatot érinti. A sorozatok, filmek mennek. Mi lehet a baj? Köszi.
-
Somatom
veterán
Ezt én is olvastam, csak nem értem. Az HBO nem tudja, hogy külföldön vagyok, mivel hazai SIM -et használok roamingban, aminek mindenhol Magyar IP -je van.
A profilom él.
Ki tudom választani ugyanazt a filmet és símán megy a stream.
Ha repcsi módban indítom az HBO -t, akkor kiírja, hogy nincs net, ellenőrizzem a kapcsolatot és sehova sem enged lépkedni. Lejátszás ikon pedig nincs a letöltéseken, mert mindegyiken felkiáltójel van, hogy lejárt az izéjük. -
azbest
félisten
válasz
Somatom #7352 üzenetére
az előbbi oldalon ezeket írja
Ha problémáid vannak a letöltés lejátszásával, próbáld meg a következőket:
1) Ha csatlakozol az internethez, koppints a Profil ikonra, hogy megbizonyosodj arról, hogy be vagy jelentkezve.
2) Zárd be az HBO Max alkalmazást.
3) Telefonodon vagy táblagépeden kapcsold be a repülőgépes üzemmódot, vagy kapcsold ki a WiFi-t.
4) Nyisd meg az HBO Maxot.
5) A Letöltések oldalra kell lépned.Koppints a Lejátszás ikonra (háromszög) az egyik letöltésen.Mondjuk elég béna, ha külföldön nem megy vagy más nyűg miatt offline megy csak a lejátszás. Esetleg csak próbáld bezáratni az alkalmazást és újra elindítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest