- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A mélyhangok minden irányban terjednek, igaz a doboz miatt nem ugyan olyan mértékben.
A lefelé és az előrefelé "szóló" szub hangjának sem tesz jót, ha egy szekrény oldallapjai határolják, azaz be van szorítva több oldalról is.
Ez az elhelyezés elszínezi a hangot, bizonyos frekvenciákon több dB-lel erősebben fog szólni, ami elcseszi a hangképet.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
dgyuri0123 #87896 üzenetére
Ha van rá mód, hallgass meg egy Arcam 300 vagy 350-et, szerintem az sem okozna csalódást.
-
dgyuri0123
nagyúr
Jó reggelt.
Sajnos a Nad T748-at vissza kellett adnom, mert gyári hibás volt, de a csere darab is ugyanúgy.
Most viszont újult erővel csapnék a lovak közé.
A projekt a Nad T757 vs Marantz SR7007 lenne.
Mi a véleményetek, annak ismeretében, hogy tudjátok, nálam "csak" a hang számít, a ficsör semmit.Köszönök minden építő jellegű hozzászólást, kritikát, vagy véleményt bárkitől.
Annyit el kell mondjak még, hogy a T757-nél is hallottam bugokról, de nem tudom mennyire kell megijednem,
vagy komolyan vennem ezeket a kritikákat. Ha erről is lenne valami tudomása, tapasztalata bárkinek, kérem ne fojtsa magába.Kösz még egyszer.
-
adodaniel
őstag
Lehet olyat csinálni az erősítőn (3808), hogy egy CD-lejátsó van bedugva a hálózati aljazátara és annak a ki- ill. bekapcsolását külön vezérelni az erősítőétől? Jelenleg ugye bekapcsol, amikor az erősítő is, viszont csak egy source-on használom, a többin nem kellene.
-
válasz
xtremetuning #87873 üzenetére
Már beszélget az egyikkel.
(#87877) KnockOut87
Lehet, hogy 1000W-okat tolnak át. Átviszi azt is. Sima 50Hz-es váltóáram. (Kisebb nagyob ingadozásokkal.)
A zenei jel, ami kierősítve "megy" a kábelen meg hány Hz-es is? Na itt már elgondolkodnék...(#87879) liszi70
Valószínűleg XT szerint nem jó párosítás a Denonhoz a Lessloss kábel.
-
Mankó
veterán
válasz
#09634560 #87863 üzenetére
Gondolkodtam én is egy subláda cserén, s lehet az általad linkelt nekem is megfelelne, amennyiben beilleszthető a Boston acoustics 5.1 szett, subládájának helyére. (Jó kis mondat lett.)
Hogy miért? A mostani helyén szerintem nem tudja kiszólni magát, avagy a mostani hallgató pozícióból csak tompítva hallom a hangját. Mivel a hangszóró lefele szól, csak ebbe a jelenlegi pozícióba tudtam tenni. Viszont ha lenne egy előre szóló típus, pl. amit te linkeltél, akkor azt betudnám szorítani a tv alatt lévő szekrény közé is. Azon a helyen ugye a lefele szóló sub meghalna mind hangban, mind rezonancia tekintetében, de az előre szóló mély jól szerepelhetne.Erről az elképzelésről mi a véleményetek?
-
törölt tag
Én is..
Azért nézd meg a kéréseket, felének kell a 4k pedig se elérhető árú megjelenitő, se forrás rá...
Viszont mindenki a jövőre tervez, ez nem laptop hogy 2-3 évente cseréljék,5-6 évre vagy még többre lehet számolni..
Új készülékekben hamarosan elérhetővé válik és sztem a jövő évi modellek a belépők kivételével mindegyik tartalmani fogja. Ilyen volt anno a HD. -
Norbi 72
veterán
-
törölt tag
válasz
MarDani #87884 üzenetére
Vagy Denon 2100 szerintem jobb elődjénél..és Marantz 500x feletti modellek is megérik árukat, részletgazdagabbak a denonnál...
Mission jobb hangfalait is meghallgathatod, részletgazdag előadásmóduak denonnal, erősebb modellek basszusban is jók.
Vagy Castle Knight 5 vagy jobb. -
BBéci
legenda
válasz
liszi70 #87883 üzenetére
AVA KZH-8.
Nem kell azonnal megvenni a jó tápkábelt, kipróbálni viszont érdemes, azt is írtam. Abban igazad van, hogy előbb hangfalkábelt kell a rendszerhez illőre cserélni. Azt sem mondtam, hogy újat vegyél. Használtat, harmadáron.Az pedig űbergáz, ha belekevered a hitet.
Kiválóak a LessLoss hangszóró és interkonnekt madzagok is. -
törölt tag
válasz
MarDani #87884 üzenetére
Denon mellé JBL-t nem ajánlanám, lebeszéllek róla bár részletes és basszusban is erős de nem denon hanem Pioneer és Onkyo mellé való,
Szerintem a Boston nem lesz részleteszebb a quadralnálde szerintem hallgasd meg a Quadral következő lépcsőjét vagy pedig Monitor Audio felé nézelődj. Inkjáb ved meg részletekben (én is azt teszem egy fórumtárs néz erősitőt nekem kintről) és vegyél állót először majd pótold ki folyamatosan.
Nézegesd a használtpiacot mert sokan áttérnének Dolby Atmosra és szabadulnak majd az erősitőiktőkl és ezek között biztosan lesznek olcsón job darabok is. valamint a denon ezres árában kifoghatő pl denon 2312 ami nagységrenddel jobb előadásmóddal rendelkezik. -
MarDani
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete már nézelődök, de nem jutottam dűlőre.
Kb 20nm-es nappaliba keresek házimozi rendszert. 150ezerről már felmentem 200-ra (kicsit talán tovább is). Szóval nagyságrendileg ennyit szánnék most a hangfalakra erősítőre. (Mélyláda tuti, hogy csak később, az is lehet, hogy most csak az erősítő és a frontok lesznek meg.)Meghallgattam 3 hangalat
[Taga TAV 606] Tetszett, de ezt hallgattam először, de nem tudtam belekötni.
[Quadral Quintas 5000] Szintén tetszett, bár talán kevés volt a basszus, de egyébként egész részletes volt a hangja a következőhöz képest.
[Proson Event] Ebben több volt a mély, de a közép nem volt olyan részletes mint a Quadralnál. Kicsit tompábban szólt.Szóval a fentieket hallgattam és árban ezeket találtam még:
[Heco Victa 701]
[Boston CS 260]
[Magnat]
Illetve használtban láttam ezt:
[JBL ES 80]Ti melyiket választanátok és milyen erősítővel? (Egyelőre erre gondolok: [Denon X1000] )
Illetve, a Boston Acoustics jobb választás lehet-e a Quadral?Vagy 200-220ért mi jöhetne még szóba?
-
Basszus, én nagyon eltévedtem, aszittem hangfalkábelt ajánlasz!
Tudniillik a VDH-ról volt szó, és ez maradt bennem.
Köszönöm, szép, meg biztos jó ez a tápkábel, kár hogy kb. annyiba kerül, mint az erősítőm. És biztos, hogy nem tápkábelre, hanem inkább hangfalkábelre költenék, abban jobban hiszek.
Igen, ilyesmi az elosztóm, a beltartalma ugyanaz, mint az AVA-nak.
-
törölt tag
válasz
mettek #87877 üzenetére
Hogy pontosak legyünk, kb 3-at
azaz 3 kW-nál többet csak 250V feleett tol át..Sokkal többet számit a vastagságnál a tisztaság, ajlagos vezetőképesség, szigetelés/lakkozás minősége, szennyezés és az oxidáció jelenléte.. itt nem a teljesitmény hanem az x-edik felharmonikus minél tisztább,élethűbb átvitelének képessége számít.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
mettek #87877 üzenetére
"2,5-es kábelre is azt mondták a boltban hogy ezen 1000 wattokat tolnak át"
A boltban el akarják adni. 1000 W-ot engednek át...
A túlmisztifikálásról annyit, hogy mielőtt véleményt mondasz próbálj ki a rendszeredhez illő kábeleket is
(2805 és lektor közé találsz jobbat is, mint 2500 Ft/m. Ha van fül hozzá akkor hallani is fogod)
-
"A Denonba érdemes lenne belepróbálni egy LessLosst."
Tudsz mondani egy konkrét típust, mire gondolsz?
"Bár akkor a KZH elé is kellene egy."
Ja, ja, erre én is gondoltam!.............. De mi az a KZH?
(#87876) xtremetuning "Denon - LessLoss - jajj...."
Értem én, hogy ti jól elbeszélgettek egymással, de elárulod nekem, földi halandónak, hogy mit akarsz ezzel mondani?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #87876 üzenetére
Azt már láttam viszonylag jó áron használtan. Elrodot csak nem ajánlgathatok. Nálam remekeltek a LessLoss drótok.
(#87877) KnockOut87
Mi a rosseb köze van a wattoknak a hangminőséghez? -
-
bajnokpityu
félisten
-
Gergőke88
addikt
válasz
MasterMark #87867 üzenetére
Hasonlo igy keprol mint a Gotham kabel.
-
mettek
addikt
válasz
MasterMark #87867 üzenetére
német márka, német kábel. Adatok németül
2x2,5 mm² Leiter: Kupferlitze (OFC) aus blanken Einzeldrähten 0,15 mm
Isolation: perivin Ø 3,1 mm
Aderfarben: schwarz + rot
Paarverseilung: 2 Adern zum Paar
Außenmantel: perivin Ø 7,5 mm
Farbe: dunkelgrau (schwarz)
Druckfarbe: weiss
Aufdruck: LOUDSPEAKER CABLE 2x2,5mm²
Leitungsgewicht: ca. 94 kg / 1000 m3. Elektrische Eigenschaften
Leiterwiderstand bei +20°C: max. 7,9 Ω/km
spez. Durchgangswiderstand: > 1012 Ω x cm
Betriebsspannung: max. 300 V
Prüfspannung: 2000 V -
mettek
addikt
megvan az új kábelem. Észrevehetően szebb, feszesebb, erőteljesebb, pontosabb lett a hangkép. Itt szereztem Pécsen. 2x2,5-ös de van 1,5-ös is ha valakit érdekelne. Előtte hama 2,5-ös kábelem volt, ez annál sokkal szebben szól. (és nem volt drága sem) Minőségi hangfal/stúdió kábel. (Ha valakit komolyan érdekelne akkor küldhetek 1 méteres próba darabot.)
Azért tűnik nagynak a kábel mert makró módban fényképeztem, a szálak nagysága kb mint egy gyufafej.
-
krx21
nagyúr
Sony BDP-S7200 vs Sony BDP-S790
Sony bluray lejátszó téma. Sony bdp-s7200 lejátszón gondolkodom a mostani sony bdp-s790 helyett...
A 7200-es lejátszik flac-ot is, de félek, hogy visszalépés a s790-hez képest, mert sok költséghatékony intézkedést látok: 1 hdmi kimenet a 2 helyett! 1 coax a 1 coax + optikai helyett, levették az analóg audió kimeneteket... Kisebb lett a távirányító... Szóval ezek a dolgok elbizonytalanítanak, hogy érdemes e...
Nehogy már rosszabb legyen a képe! Szerintetek? -
krichd1
addikt
válasz
bajnokpityu #87856 üzenetére
Sajnos semmi sincs ingyen.
Ezt a véleményt leírod a DAC-os topikba is ? -
törölt tag
válasz
Dagidög #87855 üzenetére
Ez mélynyomónak?? Mindenkinél bevált, árában best buy,ne is keres mást bár kérdéses mekkora a szoba de 20 nm. környékén ideális Be kel járatni, de utána sztem elnyeri a tetszésed.. és 310-ből mindennel megvan.
-
Tamoo
nagyúr
Megint kezd gyakori lenni a vak vezet világtalant esete.... Csak hogy a kezdők figyeljenek oda...
-
JMLab Focal Electra 926 és 920.1 hangfalakról infója és/vagy tapasztalata van valakinek? Azt látom a speckóban, hogy mélyebbre megy a 920.1, meg nagyobb, nehezebb, picit érzékenyebb. Azonos kategória a kettő vagy valamelyik feljebb pozícionált? A 920-920.1 az elődje a 926-936-946-os sorozatnak?
-
bajnokpityu
félisten
válasz
krichd1 #87663 üzenetére
twin: nem volt itthon FW kábel, igy koaxról próbáltam. összefoglalva: vállalhatatlan. eszméletlen szinezett, főleg a középtől fölfele. annyival,de annyival jobb ettől egy essence one, hogy az nemigaz.
ennyit a katonai gyártástechnológiás,de azért széthulló csodáról.
tessék elfogani, nicns ingyenleves. ha vmi 80rugó ujonnan, az valamiért csak olcsóbb , mitn a 120as essence.
és akkor beleraktak egy csomó fölösleges ficsört, mikrofonerősítő,stb. ezt is bele kellett tenni árba. nyilván hulladék lesz a végeredmény.
aztán nem csodálom, ha szarrámossák csövesekkel -
Dagidög
senior tag
válasz
#09634560 #87849 üzenetére
Alapvetően 200-250 ezer lenne a rászánt összeg. Ha a 300 ezres összeg nagyságrendbeli ugrás minőségben az előző intervallumhoz képest, akkor talán rászánnék annyit is, de az már nagyon a teteje lenne.
A fenti csomagban ismerős az erősítő, sok helyen láttam. Gondolom a mélynyomó rádobna még 60-80 ezret, úgy meg megint a legvégső plafonon vagyok (túl).
A használt termékektől kicsit idegenkedem, esetleg a frissebb, még garanciális darabok szóba jöhetnek, ilyesmit viszont elég ritkán látok, ráadásul komponensenként nem is lenne mivel kipróbálnom őket.
Esetleg így, illetve erre van ötleted? -
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Van valakinek Budapesten TAGA Harmony TAV-606 v3 SE hangfalszettje?
Udv.
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Adamo55 #87847 üzenetére
Olvastam még korábban ezt a cikket a kábelek vastagságáról, de nem tudom mennyire mérvadó. Ezek szerint hátsókhoz - főleg alacsonyabb névleges impedanciájú dobozok esetén - érdemesebb lehet vastagabb kábelt választani.
Bennem sok kérdés fogalmazódott meg a cikk olvasása után, mert szerintem ez nem ennyire fekete és fehér, és erősen függhet pl. az anyagminőségtől, szigeteléstől stb.
Szerk.: ez nem Adamo-nak akart válasz lenni, de már megint rossz helyre kattintottam
-
Adamo55
tag
válasz
cintula187 #87837 üzenetére
Nagyon komoly ez a szoba
A frontok mellett lévő építménynek van valami értelme a falon? -
mettek
addikt
frontokhoz 2,5-es kábel vagy 4mm-es ajánlott?
-
válasz
Már linkelték ezt a szobát...
Sok értelme nincs, sok basszus az van... Többit nem tudom mennyire hallja tőle.
-
Dagidög
senior tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Szeretnék hangrendszert venni/építeni, viszont korrektebb szettekkel még semmilyen gyakorlati tapasztalatom nincs. Egy egyszerű PC-s bögreszettről, a Logitech X-540-ről váltok.
- A rendszert főleg PC-re kötve használnám, illetve menne rá egy xbox is.
- 5.1-es kiépítést szeretnék.
- 12m2-es szobába menne a szett, de előny, ha van benne tartalék, mert később költözne (kb. 20 m2-be).Az első hsz-ban található ajánlóból kiindulva néztem a Onkyo HT-S9xxx szetteket, de csak 300.000 Ft felett találtam 5.1-es verziókat. Kb. 250.000-ért találtam Onkyo HT-S9405-öt, de ez 7.1-es variáns, nekem felesleges. Inkább feláldoznék két hangszórót olcsóbb árért vagy jobb minőségért.
Ha jobb ár/érték arányt lehet kihozni erősítő és hangfal külön vásárlásából, akkor ne kíméljetek. A problémám ott van, hogy nem vagyok járatos a témában, nem tudom, miket érdemes párosítani. A fő szempont, hogy kiegyensúlyozott, minél minőségibb, megbízható rendszert rakhassak össze hosszútávra.
-
mettek
addikt
nakamichi (aranyozott, csavaros) banánokkal kapcsolatban van negatív tapasztalat?
-
válasz
bitang RTiA9-ek... állat! Polktesó.
-
cintula187
addikt
Megint böngészem a blu-ray com -os mozikat.
Itten a 4 mélyládának, ráadásul kettő egymáson pihen van bármi értelme?
-
robi-k
őstag
válasz
Bazunga #87834 üzenetére
Szerintem ennyire nem számít, hogy az állvány kerek vagy négyszögletes profilból van, viszont az állványnál ami fontos, hogy kellően merev legyen és ne rezonáljon.
Szintén fontos, hogy gyakorlatilag minden egyes szobához (szobaakusztikához) és a hangdobozhoz egyedi magasságú állvány kell, amit empirikusan kell meghatározni (feljebb-lejjebb emelve a hangdobozokat és sokat hallgatózva, hogy melyik magasságban szól a legjobban).(#87833) regger
Épp ki akartam próbálni az OPPO-Denon párost Atmos hangsávoknál a Transformers-szel, amikor bes.art a NAS-ban a merevlemezemJó, ha a hétvégére újból életképes lesz a rendszer.
-
Bazunga
tag
Van egy butyuta kérdésem. Ezeknek a hangfalállványokak a szerkezete számít valamit a hangzásban, hogy három csöves vagy egy csöves, esetleg valami szögletesebb alakja van neki?
-
-
Tamoo
nagyúr
-
válasz
aftercooler #87822 üzenetére
Ezek a PC-s szettek nincsenek ellátva szinte semmilyen szűréssel, ezért az elektromos hálózatban keletkező "kóbor-áramok", feszültségkülönbségek hallatszani fognak rajtuk.
Pl. amikor pattan egyet, az lehet a hűtőtől, amikor bekapcsol, vagy egy lámpa felkapcsolásakor, stb.
Szűrős elosztó talán segítene rajta, de ami jó lenne erre a célra, az kb. többe kerülne, mint a szett újonnan.
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #87824 üzenetére
Ok,köszi!!
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
szia, kezd megfáradni
venni kell másikat...
ezek már elérhető áron kaphatóak -
Valkűr
addikt
válasz
A javitása többe kerülne mint maga az egész szett...vegyél használtan valamit helyette...
-
aftercooler
aktív tag
Szasztok!!
Van egy Labtec Arena 685 5.1 hangfal-am aktív mélyládával.
Az lenne a gondom, hogy ki/be kapcsolásnál egy nagyot csattanik.
Másik gondja, hogy bizonyos időnként egy közepesen erős, sercegő,pattanó hangot ad, akkor is, ha nem megy semmi zene semmi hang, csak bekapcsolt állapotban van.
Ha a PC ki van kapcsolva, de a hangfal nem, akkor is kiadja a pattanó hangot időközönként.Ez a hangcucc kb 7 éves ,de nagyon szerettem, jó lenne valamit kezdenem vele.
Azóta már többféle alaplap is volt a gépemben, több illesztőprogit is kipróbáltam ,de nem igazán segítettek a problémán.
Szerintetek mi lehet vele?
Köszi!!
-
home98
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.Keresgélek.
-
home98
csendes tag
Sziasztok!Erről vélemény?http://hardverapro.hu/apro/onkyo_tx-nr_509_erosito
-
Mankó
veterán
válasz
enricotoxic #87728 üzenetére
Nem mindenkinek van arra szüksége, és pénzben sem mindegy.
Nekem pl csak filmekre kell, arra töltök, arról streamelek. -
mandju
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon. Valaki meg tudná mondani, hogy az svs sb12 nsd szub milyen menettel rendelkezik?
M6 vagy M8a tüske miatt kérdezem...
-
törölt tag
válasz
#98221312 #87808 üzenetére
Azért megkérdezem, melyikért adsz szivesebben ki pénzt: új tévéállványra vagy javiuttatásra?
Iróniát félretéve azért elég sokat kibirnak de nem érdemes ezzel játszani.. ha egy polcot kiveszel fölüle akár ugy hogy lejeb helyezed az is segit, max ami helyette volt máshová rakod.
Egy kérdést engedj meg: és milyen video/hdmi beállitással hazsnálod?
értem, igy langyos is marad mert elég kicsi táp van benne emlékeim szerint és nyitott D osztályó emlékeim szerint (egy végfok IC van benne) gy nem lesz vészes..
Porosodás:nem lesz baja, fel van rá készitve kivéve ha sivatagi szélviharban 50 fokban használod -
törölt tag
válasz
adodaniel #87807 üzenetére
Az a baj, hogy nem nagyon van lehetőségem, illetve egy másik tv állvány vásárlása oldhatná csak meg...
Rátettem a kezem, és nem érzem nagyon melegnek, csak enyhén langyos, szóval bízok benne, hogy nem okoz problémát, viszont nyitottabb helyen tele megy porral, az sem jobb.... -
spiky03
veterán
válasz
Norbi 72 #87804 üzenetére
De szeret, most épp könyvet olvas.
Meg amúgy amikor olyan film van, ami engem érdekel akkor azt eredeti nyelven nézzük.Kivéve a vígjátékokat, azokat általában szinkronosan.
A Demona az is jó lesz szinkronosan majd, meg a Holnap határa is mert úgy talán megnézni.A Feledést is úgy néztük.
Természetesen, amikor majd én egyedül nézem akkor eredeti DTS-HD hanggal fogom.
-
törölt tag
Szerintetek az gond ha az erősítő oldalán, meg a tetején csupán pár cm távolság van a szellőzésre? Sajnos elég szűkös a helyem, és nem tudok jobb megoldást az elhelyezésére...
viszont a hátsó rész, és az eleje teljesen nyitott, ott jócskán van hely.
-
Norbi 72
veterán
No,Demóna,és a holnap határán kötelező mozisoknak!
A Demóna képi világa referencia szintü.és ezt el is vártam.
A hang mindkekttön atomzuzda!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest