- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
Dorian #164098 üzenetére
Nos igen, gondoltam hogy azért ennyire egyszerű sem lenne áthidalnom ezt a dolgot, bár ez szerencsére nem is egy sürgős téma még, mindenesetre érdeklődve olvasom hogy ki milyen felállásban milyen javulást és ár/érték aránybeli egyensúlyt talál.
@Tamoo: Én sem úgy értettem hogy pc hangkártya only, hanem hogy esetemben egy Denon X1500h-ról egy 4500h-ra a feljebb lépés az azért nem kevés összeg, amit amúgy eddig úgy képzeltem el hogy ez olyan gigantikus előrelépés, hogy még a reggeli kakaós csiga íze is más lesz tőle,de ha már itt a pc is, amibe belefér 10-20e-ért egy hangkártya, akkor hova dobálni az ezer eurókat ugyanarra az eszközre.Lehet hogy megpróbálok nekifutni a pc-s eq-zásnak, bár kicsit a plug&play-es felállást preferálom továbbra is, csak a kíváncsiság viszont nagy úr
-
Tamoo
nagyúr
válasz
gab1ka #164097 üzenetére
Hangkártyához is kell végfok, meg az egész nem ér semmit ha nincs mérőmikrofon és nincs bemérve, beállítva. Azt is hozzá kell számolni. Így összeadva már nem filléres tétel ez sem. Az STXII mondjuk 90-100e, mikrofon 45e, végfokot se lehet megúszni 200 alatt. Meg ha hozzáveszem a pc-t is...
Én mondjuk használtan vettem hangkártyát, így a pc-vel együtt megállt 200-ból, a mikrofon volt 50e, meg egy jelenleg 100e-t érő régi felsőkategóriás avr-t használok végfoknak. De ha adott az avr nem muszáj hangkártyázni sem, a pc-s korrekció, processzálás nélkül is sokat hoz. -
gab1ka
senior tag
válasz
ctrlaltdel13 #164094 üzenetére
Ezt úgy érted hogy a hangkártyás megoldást jobbnak érzed egy olyan négyezres erős középkategóriás erősítő után? Csak mert nálam már ez lenne az utolsó láncszem amire még szánnék a jövőben, viszont itt csücsül a pc is közvetlenül a szett mellett és teljesen meghökkenve olvasom napok óta amiről társalogtok.Évekkel ezelőtt ugyan, de birtokoltam egy Xonar DX2-t, csak akkor még sem erősítőm sem szettem nem volt és akkoriban nyugodtan adtam el, mondván ha majd lesz egy erősítő, akkor úgy is az fogja végezni a hanggal kapcsolatos dolgokat, fényévekkel jobb minőségben több százezer forinttért, mint egy pc-s "vacak". Most meg már kezdem azt gondolni hogy én is elkezdem inkább pc-ről nézni a filmeket és beszerzek egy hangkártyát aztán téma lezárva. Ez utóbbi nekem kényelmetlenebb mint egy Plex vagy egy mediabox, de az ablakon sem dobnék ki fölöslegesen pénzt.
-
Dorian
félisten
válasz
Biztos, hogy az AVR DAC vs. hangkártya okozta a sokkal jobb teret ès nem eleve a Cavern+EQ-APO?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Persze, zenén két csatornán ha átkötném ott a süket is meghallaná, hogy a Denon vagy a Crown szól. Más karakter. De mozin nem venni észre olyan szinten, hogy zavaró legyen. Aki nem tudja annak fel sem tűnne.
A Xonar meg a Denon dac-ja közt is nagy hangszínbeli különbség van, ezt próbálgattam is oda-vissza kapcsolgatva. A Xonarnak "fényesebb" hangja van. -
ctrlaltdel13
őstag
válasz
Tamoo #164093 üzenetére
"Majd azt írjátok meg, hogy a hangkártyás mozi hozza-e egy felsőkategóriás AVR szintjét ".
Ebbe sose fogok tudok releváns választ össze hozni😊.
Véleményem szerint,az ár nem jár a minőséggel párhuzamosan, ezért hogy mi a felső kategóriás avr,az nézőpont kérdése.
Számomra biztos nem az, amelyik, a legdrágább.
Így ki próbálni sem fogom.
Az x4300-után a hang kari olyan teret varázsolt elém, hogy eszem ágaban sincs újra a avr-t használni.Mozin abszolúth nem kihallani, hogy mivel hajtod a hang dobozokat.
Zenén, 2 csatornán, talán lehetne különbséget tenni.
Én annó itthon tudtam, de mozin, ember (fül) legyen a talpán, aki képes rá. -
Tamoo
nagyúr
válasz
ctrlaltdel13 #164090 üzenetére
Szemléletváltás az volt nekem is bőven.... Pár éve én is azt szajkóztam, hogy a nagy hangszóró lassú, meg megmosolyogtam volna aki hangkártyával "bohóckodik".
Már nyitottabb vagyok. A drágább kábelek felé is nyitott voltam a fórum hatására, de nekem ott sose jött az a feeling, hogy na ez most megérte, annyit javult volna tőle a rendszer. Most az átalakításkor a jó ár/érték keresésén volt a hangsúly. Stúdió kábelek, pc, hangkártya, cavern korrekció. Ezzel sikerült évek múltán szintet lépni végre. Na meg az ultimax!Majd azt írjátok meg, hogy a hangkártyás mozi hozza-e egy felsőkategóriás AVR szintjét szerintetek!
(mozin!) Meg hogy kihallottátok-e, hogy a frontokat Crown a többit pedig Denon hajtja.
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #164085 üzenetére
A tényeket nem lehet sugalmazni. Ez az Arcam 850 "zenei teljesítménye":
Ez az Emotiva RMC-1
És ez egy Oppo Dac:
Mindezen grafikonok azt támasztják alá, amit sokan mondanak ebben a fórumban: az AVR-ek zenei teljesítménye alul múlja dedikált láncok képességeit. Más kérdés, hogy megdőlni látszik az ökölszabály, hogy Mennyivel drágább AVR kell ahhoz, hogy megközelítsd a sztereó rendszereket. Mint a példák mutatják ez nem az ár, hanem mérnöki munka függvénye, eszközönként, méréssel lehet meghatározni.
-
hunaqua
addikt
Viszont különböző helyről jövő megmondó emberek üzletileg érdekelt véleménye sem kell ,hogy feltétlenül irányadóak legyenek.
-
Dorian
félisten
válasz
BBéci #164085 üzenetére
Akkor "szakmai" és "haladó" egy eszmecsere, ha tisztában vagyunk vele, hogy milyen paraméterek okoznak a változást, és azzal, hogy ezek módosításával hogyan tudjuk elérni a jobb hangot. Anélkül csak "kuruzslás"-szint. A különbség olyan, mint a népi megfigyeléses gyógymódok és egy új gyógyszer tervezett kifejlesztése.
Persze, az a legfontosabb, hogy az illetőnek tetsszen, hiszen ez szórakoztatóipar (De ha így, akkor akkor ne keljünk ki a magas és mélykiemeléses hangot hallgatók véleményével szemben sem
). Ugyanakkor az, hogy valami tetszik, csupán ízlés kérdése, nem minőségi jelző.
-
Khaosz55
addikt
válasz
BBéci #164085 üzenetére
Én is úgy gondolom, hogy legfontosabb, hogy milyen a hangja és kinek mi tetszik. Én sem hiszek abban, hogy kizárólag műszaki paraméterek és mérési eredmények alapján meg lehet mondani valamiről, hogy jó vagy sem.
Nyilván ezek a mért értékek műszakilag adnak egy műszaki minősítést, mivel mérhető. Az más dolog, hogy +,- 1, vagy 5 vagy 10 az mit is jelent a hangban. Persze, ha mérési eredmények jók az semmi esetre sem jelent rosszat. A táblázatban lévő erősítőkből jó ha 2-őt hallottam nemhogy ugyan abban a rendszerben összehasonlította volna valaki.
-
Khaosz55
addikt
válasz
Dorian #164077 üzenetére
Lehet félreérthető voltam. Senkit soha nem kritizálok nyelvi helyesség miatt és távol áll az ilyen tőlem, engem nem is zavar, főleg azért mert diszlexiás vagyok-voltam. Azért írom, hogy voltam mert első osztályban (36 éve) derült ki és ha jól tudom, véglegesen sem lehet soha levetkőzni, megoldani.
A tányéros példát csak azért írtam mert számomra ez volt a legemlékezetesebb szó.
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #164079 üzenetére
Erre azt mondom, (nem gondolom komolyan) hogy a mérési eredmények és a korrekciós görbék befolyásolnak, beképzeled, hogy úgy jobb a hang.
Kizárólag az a fontos, hogy az ember elégedett legyen azzal, amit hall. Bármit mutassanak a korrekciós görbék!(#164081) Quetz
Te próbálod folyamatosan azt sugallni, hogy az általad ide beillesztett táblázatok mutatják meg, melyik erősítő a jó és melyik a vacak.
Igazad van, én sem olvastam el, mert egyáltalán nem érdekel. Csak az számít, amit én tapasztalok, hallok.(#164084) Tamoo
Ma eddig háromféle sört ittam, bár nem lángos, hanem tatár beefsteak mellé: Radeberger, Wernesgrüner, Paulaner, mindegyik ízlett. -
python1
veterán
válasz
Dorian #164072 üzenetére
Pont olyan mint a lángos a parton, majdnem minden strandot végigjártunk az északi parton az idén is, és a kihagyhatatlan lángos-sör kombó sem hiányozhat az élvezetek fokozásában.
Na, ma éppen azon ment a csevej, hogy melyik strandon volt a finomabb, persze, hogy mindenkinek máshol ízlett, nem egyeztek a vélemények.Mondjuk van egy aduász hely.
Tamoo
Naná! -
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #164078 üzenetére
Látszik, hogy túl nagy feneket kerítesz 1 pontnyi különbségnek, mintha az valami ég és föld dolog lenne közben meg valószínűleg meg sem hallod. Emellett csőlátással leragadsz a SINAD táblázatnál, amikor van még mellette vagy 10 egyéb paraméter amit megmértek.
El kellene olvasni a teszteket, a grafikonokhoz fűzött megjegyzéseket és mindjárt teljesebb képet kapnál. (Van egy olyan érzésem, hogy aki itt kikelt a grafikonok ellen, egyikük sem tette ezt meg)
-
törölt tag
Nyugalom Urak!
Inkább azt mondjátok meg, hogy ezt a PC-s mérést, pl Netflix-re lehet használni??
-
BBéci
legenda
válasz
Dorian #164072 üzenetére
Szerintem a semminél is kevesebbet mond.
Annak alapján a Denon AVR-X3600 jobb az Arcam AVR850-nél, ami viccnek is rossz. De említhető a Lyngdorf és a Marantz AV8805 is.
Ha számodra a "meghallgattam és nagyon tetszett" vélemények nem érnek semmit, akkor ugyanez elmondható az általad nemrég leírtakra is. -
-
Quetz
őstag
Kijött a ráncfelvarrott Denon 6700 tesztje:
Ezzel a teljesítménnyel már processzorként is alkalmazható.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
devil-k #164061 üzenetére
Az a baj, hogy a legtöbben csak a be igekötőt használják majdnem mindenre, válogatás nélkül. Berendel (
), betámad, bepróbálkozik, bekérdez, és így tovább. Értem én, hogy változik a nyelv, de ezzel szerintem csak szürkül. Ráadásul a berendel és a megrendel mást jelent, ahogy írtátok is. Engem a lerendellel is ki lehet kergetni a világból. Aztán ott van még a "ki lett adva" (inkább kiadták, nem?) meg a több gyönyörűség.
-
tomyka74
senior tag
Sziasztok.
Nekem jelenleg egy Ca.651R vasam van és látótérbe került egy 751R.
Szerintetek érdemes lenne a csere vagy inkább várjam ki amíg lesz a kiszemelt CXR120?
Kb. ugyanannyiért van kint a 751R is, csak tisztában vagyok a CXR120 referencia hangjával de azzal is ,hogy vélemények szerint még könyörtelenebb a 751R mint a 651R.
A fícsörök engem nem érdekelnek!
Aki végigjárta ezt a lépcsőt az ne tartsa magában a tapasztalatait, és jöhetnek a vélemények is. -
Khaosz55
addikt
válasz
spiky03 #164030 üzenetére
Kipróbáltam nem hittem benne, tökéletes. 4K 23hz RGB DTS-HD, Atmos. Mindent áttol. Egy irányba müködik feliratozva vannak a csatlakozók. Nyílván megy a 4k 60 hdr is mert az nvidia panelon be tudom állítani.
Ezér az árért nagyon jó vétel.
Hangban képben idáig nem tapasztaltam negatív anomáliakat.
Ha Pc-vel megy akkor mindennel is. MadVR-t is be lehet állítani. Felismeri külön az erősítőt és be lehet állítani mi van az erősítőre kötve. -
-
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
VoidXs #164047 üzenetére
Akkor az nem lesz jó. Arra gondoltam felrakok az erősítő tetejére 2 db 23cm-es ventit. Pl ezt:
[link]
Felette már kivágtam fenyő lapot, hogy szabadon tudjon szellőzni, viszont jó lenne, ha tudnám vezérelni. 3db Trigger kimenet van az erősítőn, és mind a 3-at be tudom kapcsolni, és forráshoz rendelni.
Nem tudom mekkora az áramfelvétele a linkelt 23cm-es ventinek, de az is jó lenne, ha a triggerel be tudnék kapcsolni egy külső áramforrást ami a ventit elindítaná. Van erre valami műszaki cucc? Olyat képzelek el, hogy megkapja triggertől a jelet és bekapcsol egy 12V-os táp.Valami hasonlóra gondoltam mint ez csak persze Magyarországról beszerezve. [link]
-
válasz
Khaosz55 #164045 üzenetére
12V. de csak 150 mA. Az én ventilátorom ezt már túllövi, 200-300 mA körül mozog:
Ezért javaslom, hogy USB-re tedd rá valahogy. Én így csináltam, de ezt nagyon nem javaslom.
-
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
spiky03 #164030 üzenetére
Holnapra itt van kipróbálom.
Pc-től erősítőig 10 méter.
Erősítőtől projektorig 15méter.
Ha átmegy a 4K 24Hz RGB 10biten meg az Atmos is akkor ok. Nyilván az erősítőtől is függ de elméletileg az tudja.
Viszont gondolom csak akkor lesz a projektoron kép ha megy az erősítő. Bár ha megy a projektort akkor megy az erősítő is.Ha nem működik kábel megy vissza és powerup2 által linkelt cuccot próbálom ki. Az is szimpi mert akkor nem kell kábelt fűzni.
-
Yenka
csendes tag
Harman Kardon AVR 151S házimozi erősítő 5-10 perc használat után minden csatornáján pattogó hang keletkezik, ami egyre jobban sűrűsödik, erősödik, majd folyamatos zajjá fejlődik. A készülék melegedésére gyanakodva egy 12 cm pc-s ventilátort tettem a tetejére a végfokok hűtőbordái feletti szellőzőrácsra, felfele fújó iránnyal. A ventilátort a Trigger csatlakozón keresztül táplálom. Egyenlőre így működik, hibát nem tapasztalok.
Kérlek írjatok véleményt az adott hibáról, és az általam alkalmazott megoldásról.
Köszönöm a segítséget! -
mpo
veterán
Ha most egy lány elolvasná az utolsó öt hsz-t, jót röhögne.
-
-
válasz
alphamooncam #164019 üzenetére
Nem feltétlenül ugyanolyan típusú EQ-t használnak tartalomgyártáshoz és -fogyasztáshoz. A szobakorrekció szigorúan gépi munka, annyira jó füle senkinek nincs, hogy erre képes legyen, míg a filmeket egy korábban kalibrált teremben az importálási korrekciók (pl. mikrofonok karakterének X-re illesztése) után fülre állítják.
(#164020) alphamooncam: Az a vevőtől függ, de általában már kész szobákat alakítanak át, ahol párhuzamos volt a fal. Az IMAX például tiltja őket, szóval ott terraformálással indul a munka, de az nem egyszeri 100 milliós beruházás, hanem évente kerül annyiba. Rengeteg forrást tudok mutatni erről, köztük a Dolby hivatalos irányelves doksiját, de hangmérnökökkel és installerekkel is nagyon sokat beszéltem erről. Illetve bárki mesélhet hangmesteri diplomával, csak az sajnos igazi ritkaság.
A legtöbb szobakorrekció úgy van kitalálva, hogy a torzításokat (pl. lecsengést) beleszámolja a végeredménybe, és próbálja fülre közel hozni egymáshoz a szobákat. Profi szobáknak is kötelező kelléke, nem csak sebtapasz.
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata az Egreat H10 4K HDMI splitterrel kapcsolatban ?
Ezt szeretném kipróbálni.
A PC-ből kijövő HDMI-t két felé osztani egy menne az erősítőbe másik meg erősítőbe.
Bár nem tudom, hogy kezeli ilyenkor pc az erősítőt.
[link]Vagy inkább küldjem át az erősítőn a HDMI-t és úgy a projektorba ?
-
Dorian
félisten
válasz
alphamooncam #164019 üzenetére
Idealista vagy. Ami szèp dolog, de megmosolyogtatò
-
alphamooncam
őstag
válasz
VoidXs #164015 üzenetére
Basszuscsapda nélkül építik... Párhuzamosak ott a falak?
X-curve. Biztosan tudsz nekem olyan forrást prezentálni, ami megerősíti, hogy azért húzzák túl a tartalomkészítés során pl. a magasakat (4x-esére), mert arra számítanak, hogy majd mindenki az x-curve-val helyreteszi a frekvenciákat.
Nekem ez valahogy hihetetlenül hangzik... de Te vagy közel a tűzhöz.
Az hogy egyes lehallgató rendszer torzít és mennyit az hogy befolyásolja a hangmérnököt?
Helyrepofozás=Szépségtapasz. Megfelelő lehallgató rendszer kell és nincs szükség tapaszra, az akusztika hibáit, meg nem EQ-val kell célszerű helyre tenni.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Dorian #164013 üzenetére
Nem is használok, és senkit sem buzdítok arra hogy az én véleményem alapján ne használjon. Használjon ha tetszik neki, csak ne csodálkozzon, hogy nem azt kapja amit szeretne.
Ezt nem Neked, hanem csak úgy...
Szóval szerintem az EQ-zás szépségtapasz, aminek tartalomfogyasztásban nem, tartalomkészítésben van helye.
-
-
Quetz
őstag
válasz
alphamooncam #164012 üzenetére
Az EQ erre való:
Mivel ez egy több mélynyomóból álló rendszer, ezért az EQ-zás során belenyúltak a késleltetésekbe és a frekvenciamenetbe is.
-
válasz
alphamooncam #164006 üzenetére
Nem alkalmatlan rá a szobakorrekció, csak nem az EQ része csinálja. Egy ponton ellenimpulzussal tökéletesen, több ponton a többi csatornára kevert és különlegesen EQ-zott jellel javítható elég szépen. Ezt általában csak a mélytartományra szokás alkalmazni, és a Dirac-féle bass management óta a legdrágább szobákat basszuscsapda nélkül építik, annyira jól működik.
#164007: Az X-curve nem csonkolás, arra készül a film. A flat a torzítás, 20 kHz-en négyszerese lesz tőle a magas. Néhány hangszer például szerintem is kellemesebb így, hiába nem valós, de a beszédhang nem (simán azért, mert erre EQ-zza minden hangmérnök, mert erre kell neki), és számomra az a legfontosabb, ezért használok X-et.
#164009: Az EQ önmagában annyira van, hogy a szobád által durván eltorzított hangszínt helyrepofozza, és ez a változás sokkal nagyobb, mint akár erősítőt vagy sokszor hangszórót cserélni.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Pl. arra hogy fentebb tudja tolni az ember a hangerőt és nem csak egy szűk sávú 15-20dB-es kiemelést hallgat a mélyből.
-
Dorian
félisten
válasz
Ok, akkor te ne használj. Nem kötelező. Sokunknak bevált
-
Tamoo
nagyúr
válasz
alphamooncam #164003 üzenetére
Átlag mozis nappaliba egyik legjobb fegyver a (fázishelyes) EQ. Nem sokan raknak be basszuscsapdákat, öntött betontömböket (aki nem látta, annak linkelem) meg végképp.
-
Dorian
félisten
válasz
alphamooncam #164007 üzenetére
Mivel nem az adott terem akusztikáját akarjuk visszahallani (amennyire ez lehetséges), ezèrt ez nincs ìgy.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Dorian #164008 üzenetére
A lényeg.
Szub így, szub úgy, nem jó.
Kivinnéd a szabadba, ahol nincsenek reflexiók jó lenne, nem lenne utózengés, nem nyomna el semmi semmit, öröm bódottá.
Csak gondoljuk végig,
De ne is, csak kiváncsi vagyok, hogy szerinted mire jó való az EQ, mi az ami nélkülözhetetlenné teszi a használatát.
Érveléseket várok bárkitől, mire jó az EQ.
-
Dorian
félisten
válasz
Nem èrtelek. Az eq utòzengès beállìtására nem valò, ennyi. Ès? Egy csomò más hangú jellemzőre meg remek megoldás.
-
alphamooncam
őstag
válasz
Aztán itt van az X-curve.
Értem én, hogy így szereted ( meg PC kell hozzá
) , de ezzel, pont hogy csonkolod a hangzást, és pont az ellenkezőjét csinálod, mint amit a hanghűség diktálna.
Aztán itt van az a kijelentésed, hogy a flat hangzás megváltoztatja, eltorzítja (?!) a beszédet. Nem pont a belenyúlás a frekvenciamenetbe változtatja meg? Nem értem, fejtsd ki ezt is légyszives, mert ez az állítás látszólag ellentmond a formális logikának. Szerintem.
-
alphamooncam
őstag
válasz
VoidXs #164005 üzenetére
És az jó nekünk, hogy EQ-val is, meg EQ nélkül is oda-vissza pattog sokszor hang hosszú-hosszú időn keresztül elfedve más, olyan frekvenciákat amiket hallanunk kéne, de azért nem halljuk, mert az EQ ennek az orvoslására alkalmatlan ?!
Persze, ha teljesen kiirtásra kerül a rezonáló frekvencia, akkor nem fed el mást, de akkor meg az fog hiányozni. Ha meg csak töredékére vesszük vissza a rezonáló frekvencia hangnyomását, akkor nem is fogjuk úgy hallani, ahogy azt tervezték, meg még rezonálni is fog. Szvsz. ez utóbbi a legrosszabb variáció.
-
válasz
alphamooncam #164001 üzenetére
Semmi nem történik, az RT60 pont azt nézi, hogy mennyi idő alatt esik 60 dB-t, tök mindegy, hogy 80-ról vagy 120-ról.
-
Thom!
veterán
XTZ Spirit hangfalakról vélemény illetve XTZ Edge Subról van tapasztalata valakinek?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
alphamooncam #164001 üzenetére
Gondolom mire akarsz kilyukadni. De ezt írtam már többször én is, hogy az EQ nem oldja meg a hosszú utózengést, a szobát kezelni kell ha ilyen baj van.
-
alphamooncam
őstag
Már nincs PC a gépemen. Meg tudja vki. nézni, hogy a mi történik a hangnyomás időbeli ( RT60 vagy RT30) csillapulásával, ha az állóhullámok frekvenciáin a hangnyomást felezem, harmadolom ? Mennyivel lesz rövidebb ?
Ezt azért fontos lenne tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest