-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #179778 üzenetére
nyilván erről nincs statisztika de kiváncsi lennék átlagos terembe járóknál milyen arányban lehetnek ilyen szakadások.
A "fáradásos" elhasználódás már más tészta. Én most 13 év alatt egyszer húztam meg a derekam guggolás közben és én is bemelegítő súllyal, hogy utána alig bírtam pár napig felkelni de amúgy csak ilyen tenisz könyök, vállfájdalom (folyamatosan kialakuló nem akut hirtelen) volt csak.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #179774 üzenetére
Ez egyébként a folyamat túlerőltetett nagy súlyoktól van, igaz? Annyira anatómiailag részletesen nem mennék bele a dologba, mert beájulok az ilyen horror témáktól , de gondolnám felelősségteljes, észszerűen lebonyolított edzésnél ilyen szakadások nem fordulhatnának elő...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bigmasterg
addikt
válasz aelod #179744 üzenetére
A dolgozószobám másik fele.
Két hete vettem még 100cmx100cm x 3,5cm gumilapot , eddig csak 50esek voltak.
kép, itt még nincs rendesen elrendezve, de látszik hogy hol van az íróasztalom.szerk.: Az ablek előtt meg a felhúzó platform, ott 3 réteg gumilap van. Most gyorsan kattintottam róla képet.
[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz aelod #179715 üzenetére
Köszi Ez alapján el tudok indulni, kipróbálom - negyedik napra pedig beteszek némi kardiót + a hasat talán.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Darren
lelkes újonc
-
basaharc502
aktív tag
-
-
Cs1csó
félisten
-
Rivaul
addikt
válasz aelod #179564 üzenetére
A kék az általános, a sárga inkább van sportra. De én a kéket szoktam használni, mert a sárgába van valami amit nem bír a bőröm és kicsapja. Meglepően hatékony az is.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #179499 üzenetére
se
mondjuk a sóval én se nagyon foglalkozok. Reggeli zabba egy csipet (volt hogy mértem legyen 1 gramm) 3 napi húshoz 25 gramm fűszerkeverék (nem tudom mennyi lehet benne). Rizst megsózom de 3 adagra se jut 1 gramm. Fehérjében is van. Szóval azért összejön napi 3-4 gramm simán
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
válasz aelod #179496 üzenetére
Hosszútávfutóknak mondjuk kifejezetten ajánlott a sok só, de valóban: ők itt inkább a kivételek. Anno nekem akkor tűnt fel, milyen sok sót fogyasztok, mikor 1 órás futás után csípte a bőröm a rajta lévő só, jól ki is vörösödött több helyen.
Normál életvitel mellett a magyar többség simán felezhetné szerintem is a bevitelét, durván túltolja az átlag a sót. -
goodboy007
senior tag
válasz aelod #179483 üzenetére
Nem az akciók fület kell nézni, minden egyes kategórián belül vannak jó áras termékek, pl. póló 4300-ért.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz aelod #179386 üzenetére
Akkor a nőknél is póztanga.
Mondjuk a mai csajok előszeretettel viselnek férfinadrágokat, ahogy észrevettem, és egyes férfiak pedig még a csajomnál is szűkebb farmert húz.
Valahogy megfordult a világ.. Rengeteg fitnesses csajon látok olyan nadrágokat, ami teljesen előnytelen az alakjuknak, a bálnákon meg leggingst.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #179365 üzenetére
jó mindenki "lopta" valahonnan
amúgy nem fognám a liberális vélemény diktatúrára csak, mindenki a saját "igazságát" szereti csak hallani, mindesetre arról az oldalról nézve képmutatóbbnak tűnik ezt adom.
-
Rivaul
addikt
válasz aelod #179280 üzenetére
De jó is volt. Még sulis koromba a legalsó polcról vettem. Olyan volt mint a kristálycukor. Az volt rá írva hogy idd a kedvenc gyümölcsleveddel. Be is "kevertem" 3 deci 100%-os meggylébe a feltöltő 20 grammot... 5 percen belül pocakba is volt, suliba menet egyetlen rázás után. Újpestre jártam az akkori Moszkva tér mellől. Mire odaértem már kapaszkodtam a kerítésbe és csorgott a veríték a homlokomról. Csodával határos módon, borzasztó fájdalmak közepette, de elértem a sulis budit. Nulladik órás tesire mentem szerencsére. Így nem volt még ott jóformán senki. Azt a bűntetést amit aznap a takarítónőnek hagytam, mai napig szégyenlem
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
vaakuum
addikt
válasz aelod #179274 üzenetére
Beh szép is lenne. Napi 2 gramm (1+1) már kitekeri a gyomrom, akármennyi vízzel iszom.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
AsakuraDave
őstag
válasz aelod #179202 üzenetére
A belga csokis is compact whey és ez az epres is mégis teljesen más az állaga a kettőnek, a sima sóskaramellás volt ugyanilyen massza szerűbb de az nem compact hanem a "rendes" :Đ
Nekem oly mindegy csak megtudjam inni, ne legyen borzalmas íze.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Speeedfire
félisten
-
IntelKiller7
veterán
válasz aelod #179171 üzenetére
Én az első 2 ilyen "extrém" ízem után megtanultam, hogy soha többet nem veszek ilyeneket. Max 1 adagost(ha van) aztán kész.
Amit viszont nem tudok megunni, az a Biotech-es Pure Whey Tejberizs. Az valami brutális, legalábbis számomra.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Rivaul
addikt
válasz aelod #179171 üzenetére
A kilós rizspudingból 2 hónapja van még fél kiló a szekrény tetején. Azóta már nem egy kiló fehérjét vettem mást. Azzal nyugtatom magam hogy jó lesz vész tartaléknak. De nehéz elképzelni azt a vészt, ami eltűnteti
-
-
bigmasterg
addikt
válasz aelod #179092 üzenetére
Az alap témát nem ismerem, nem láttam a videót és a dietgainz csatornát sem követem, csak a storydba olvastam bele.
Izomrost aktivitás témát nem vágom, nem olvastam utána.
De inkább úgy fogalmaznám át, hogy nagyobb terhelést kapnak az izomrostok a robbanékony pozitv szakasszal.Előző hsz-emben direkt írtam külön a pozitív és negatív szakaszt.
A robbanékony pozitív szakaszt nem keverném össze a kezdők rángatózásával. Eleve akkor lehet robbanékonyságot gyakrolni, ha már megvan a megfelelő mozgásminta és kontroll.
Sportolóknál, ahol a súlyzós edzés csak kiegészítés / erősítés, ott kifejezetten hasznos skill a robbanékonyság.Én azt mondanám, hogy a robbanékony poztív szakasz mellé normál tempójú (ha úgy tetszik lassított) negatív szakaszt érdemes tenni és akkor máris értelmet nyer a dolog.
A folyamatos kontroll nem is kérdés hogy szükséges, robbanékony gyakorlatvégzés közben is.
Lehet robbanékony pozitív szakasszal guggolni is, de ott is egyben kell lennie mindennek és nem egy buttwinkes, rogyasztós, billegős szerencsétlenkedésre kell gondolni ideális esetben.
Fent megvan a feszesség, nagy levegő, normál tempóban lemész (lent nem "pattint" az ember), majd fel robbanékonyan amennyire megy. Na ilyenkor jobban kell taposni, mint egy sima guggolásnál.szerk.:
A kezdős példánál a negatív szakasz hiányzik, azért könnyebb nekik és valszeg' a poztiív sem telejsen szabályos.
Ha szól az ember hogy lassítson, akkor hirtelen kontrollálni kell a negatív szakaszt és jelentősen megnő a végzendő munka.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz aelod #179088 üzenetére
Gyökér volt hogy tiltott, amikor már nem tudott érvelni.
De a robbanékony pozitív szakasz valóban nehezebb, mint egy folyamatos normál, vagy kicsit lassabb tempójú pozitív szakasz. Az extrém sok másodperces lassítás és megállítós gyakrolatokat megint másik téma, az valóban megint nehezítés mert lényegesen hosszabb ideig doglozik az izom.
A negatív szakasz megint egyértelmű, hogy lassítva nehezebb.
A robbanékony pozitív szakaszhoz még:
gondolj bele, amikor már nehéz súlyon van az ember belassul a pozitív szakasz. Már nem bírod gyorsan, robbanekonyan nyomni, mert ahhoz nagyobb erőkifejtés kellene. -
Flash Gordon
senior tag
válasz aelod #179034 üzenetére
Onnan szedem, hogy saját szememmel láttam egy ismeretterjesztő filmben ahol pont ezt vizsgálták, volt régebben egy táplálkozástudománnyal összefüggő sorozat délelőttönként talán a spektrumon, végigvettek pár aspektust, többek között megnézték hogy a kajálás-edzés hatékonyság nemek között eltér e vagy nem... elég sok dologra emlékszem abból a sorozatból, (a korábbi kulázós példám is innen van ) a párom a mai napig edzés előtt tolja a proteint emiatt, mivel együtt láttuk azt a részt
Emlékszem, hogy edzés előtt-után szövet mintát vettek a comb izomszövetből, kontrollált laboratóriumi körülmények között, stb."...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Cs1csó
félisten
válasz aelod #179026 üzenetére
"Diszkréten" fogalmaztam de akkor legyen: a túl sok izom, egy ilyen kigyúrt nő annyira férfias jelenség hogy az már erőteljesen libidoromboló.
De ha női testépítés akkor ha épp nem versenyformaban és agyonbarnitva, akkor a határ valahol ott van ahogy Kiss Virág kinéz.A mi áll jól az persze szubjektív: kinek mi a zsánere, én pl. egy Nina Dobrev küllemű nőben kiegyeznék.
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #178987 üzenetére
ja de nyilván az se mindegy mennyit kell enni. Én most 2200 kcal tervezetten vagyok. Így is éhes vagyok. De ha 3000-et kellene megennem akkor nem tudom mi lenne. Lehet ez a 4 kaja + még valami menne.
7 , 10.45-11, 14.30, 17.30-18.00 jelenleg így próbálom osztani. Azért 5-600kcal után 3 óra múlva éhes vagyok. Nyilván ezen is lehetne javítani ha mondjuk mindig ennék egy nagy tál friss salátát de sajnos nem mindenem ez, akarok tartani némi büdzsét...
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #178984 üzenetére
ja 3-4-5 teljesen jó a legújabb okosok szerint. Mármint izomprotein szintézis "maximalizálás" miatt. Nekem a 4 jött be most. Monjduk nem tagadom mindig is "csábít" a böjtölés. Legalábbis abban a formában hogy nem reggelizek de most olyan jó a reggeli zabom hogy alig várom hogy megehessem.
-
flash-
veterán
válasz aelod #178928 üzenetére
értem köszönöm mindnekinek a választ, lehet hogy túlgondolom nem tagadom
azt tudom hogy fontos az edzés, nem is tagadom
"Amúgy miért aggódsz az inzulin csúcs / GI miatt? Cukorbeteg vagy?"
feltehetőleg nem de nincs jó hatással rám a gyors szénhidrát..
érzem hogy felpörget, aztán meg van hogy utána pedig enerváltabb/gyngébb/éhesebb leszek..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...