Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz aelod #110544 üzenetére
nem
azért mert viszonylag merev, erős, jól tapadó sarka van, de rugalmas orral.
Annak linkeltem, aki kiadna érte ennyitMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #110553 üzenetére
Németek túlerőltették h mihamarabb pró legyen és ez megbosszulta magát. Pedig nagyon jó volt amatőrként. Molnár Peti jobban csinálta egyértelműen. Sok magyar példa mondjuk nem volt előttük, most már van vmennyi legalább
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Shingen
addikt
válasz aelod #110548 üzenetére
Azon akadok ki amikor ki van írva, hogy az edzőterem területén edzőcipő használata kötelező és jönnek a zoknihuszárok és ágyasaik...
Ezen én is.
(#110553) aelod Persze a sok növi növesztette a belső szerveit is.
#110555) Zola007 De csak is tangapapucs és rózsaszínbe.
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #110609 üzenetére
Korrekt. Hát én 20-as ismétlésre ritkan veszem rá magam Pláne nem fárasztom elő magam vele. Mennyi a maxod kb? 170? Nálam még a 125 4-5x menni fog aztán Ennyi voltam. Szégyenkezve olvasom amikor irják hogy egy kezdő program végére egy év után mennie kellene a 3 tárcsának (140kg)...
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
válasz aelod #110650 üzenetére
Lehet jól is érteni,és lehet szarul. Esetenként kis csalás beleférhet. A tolódzkodás +50-el amit láttam , már nem tudtam hova tenni. Szerintem az már csak a segédizmokról szól,és a váll izületek 70éves állapotba hozásáról. Rudas bicepsz , csigás letolásnál vetkőzőben szerintem lehet esetenként.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
kolosanyi
veterán
válasz aelod #110656 üzenetére
Én is csináltam már +45 kilóval maxolást és szabályos volt. Semmim nem fájt tőle, kemény volt. És ebből látszik, hogy mennyire nincs transzferhatása a fekvenyomásra. Az akkori 115 kilóm mellé az egy 160 kilós nyomás, ehhez képest a fekvenyomásom 140.
Más: vótamatta. Második ciklus, első nap, g*cijót edzettem.
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #110673 üzenetére
igen. Persze az s kérdés hogy ez csak az edzésmódszer vagy genetika.
nyilván nem arra gondolok hogy maxolni kell meg mindeneddel tolni +50kg-s tolódzkodást, de talán izmosabb leszel ha egy év múlva 100 helyett 140-el tudsz nyomni. Valszeg nálad más faktorok is bejátszottak hogy ennyire erős vagy. Neked annyiból xarabb ez a módszer hogy olyan szintre kéne erősödni amit már egyéb alkatrészeid nem bírnának. (izület). Nekem elképzelhetőbb lenne, hogy még mindig csak 90-be nyomok 6-okat, ha sikerülne ezt 120-ra felvinni valahogy ugyanilyen technikával talán nagyobb lenne a mellizmom is. De ki tudja. Nekem meg azért xar mert ez nem fog soha sikerülni, legalábbis magamtól
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #110675 üzenetére
izmos vagy te nem erről volt szól.
Ettől függetlenül ebben azért jópár szakértő (nek tartott) arc egyetért, hogy nem árt ha dolgozol magas intenzitással is (az 1 RM %-ban értve nem mennyire izzadsz le) ami nyilván alacsony ismétléseket is fog jelenteni.
-
kolosanyi
veterán
válasz aelod #110673 üzenetére
Hát nem tudom, amióta 200 felett van a felhúzásom, elkezdett izmos lenni a hátam középső része, meg láthatóan vastagodott az egész. Illetve a combhajlítóm meg az alkarom is nőtt. Szerintem ha erősödsz, akkor izmosabb is leszel, ennyi. Van egy srác a teremben, szokott erőemelő és testépítő versenyekre is járni, a Suleiman-féle edzést követi. Nagy súly, viszonylag kicsi volumen, izolációs gyakorlatokat is így csinálja és azt kell mondjam brutál jól néz ki. Kúra előtt is penge a forma, most meg még rá is cuccolt. Én hiszek a nagy intenzitásban.
-
Apollyon
Korrektor
válasz aelod #110680 üzenetére
Valahol a 2-300K/ hó csak kajára és kiegekre költésnél lehet kb... Genetikától függően. De kb csak akkor tudnád megvalósítani ha nem kellene pl. dolgoznod sem és kb. csak ennek élnél.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Zola007
veterán
válasz aelod #110678 üzenetére
Dr. Frederick Hatfield (Dr. Squat) szerint 78% intenzitáson nyújtja az emberi test a csúcsteljesítményét.
Nem véletlenül van a legtöbb program 75-85 közé beállítvaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz aelod #110826 üzenetére
meg a mobilitást.
Sokan csodálkoznak, hogy miért van az, hogy vékony 70 kilós srácok youtubeon 200-al tudnak guggolni és felhúzni. Mert eleve bele tudnak állni egy mozdulatba vagy a guggolás alsó pontja nem a mozgástartomány végét jelenti.
Bounce nélkül az izom a ROM végén a leggyengébb.
A ROM 30-70 %-a között a legerősebb.
Minél hosszabb a ROM, annál kijjebb tolódik ez a tartomány centiméterekbenSok embernek azért fáj az alsó háta guggolásnál, mert a terhelés nagy részét a a combhajlító és a alsó hát viseli, nem a farizom.
Annak ellenére, hogy esetleg oldalról úgy tűnik, hogy a hát egyenes.
Nem teljesen erről szól az ábra, de nincs kedvem rajzolgatni:Ha valaki az alsó pontját stabilabbnak és kényelmesebbnek érzi mint lefelé menet, akkor biztosan erről van szó, mert akkor a súlyt a gerinc és az ínszalagok tartják, nem az izom.
Falnál vagy vízszintesen matracon kell nyújtani. Sokat. Nagyon sokat. Minden nap. Hónapokig.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
válasz aelod #110830 üzenetére
Sokan szerintem önmagukban attól megrettennek ,hogy megnéznek egy Kai Greene féle bemelegítést ( mert nem vagyunk buziik,mi úgy edzünk mint a top) és az azért önmagában kiveszi az erőt egy átlagos terembejáró edzése előtt. Másfelől nem látszik. Nálunk pl. van pár arc teremben zömében josék ,de nem csak ők akiket nem látok csak mellezni és karozni. kb 9-12 külön gyakorlatból álló maratonnal.
Más kérdés: Szarul alvásra,vagyis arra hogy nem álmosodsz el csak nagyon későn és ez az alvás órák rovására megy,van valami módszeretek? Bár lehet ez csak nekem okoz problémát. Edzés után hazaérek,főzök takarítás stb és nem tudok lepörögni mikor be kellene verni a szunyát. Jó alvó vagyok, csak kitolódik.
-
GoTReX
őstag
-
Zola007
veterán
válasz aelod #110834 üzenetére
Egyik ismerősöm, akit szoktam emlegetni a 200-as 1RM felhúzással, mindig hülyének néz mikor 15-20 percet melegítek láb vagy felhúzás előtt.
Ő megjön, leszáll a bicikliről, beadja a bérletét, felmegy a kerethez, csinál pár karkörzést, guggolást, törzshajlítás, majd rúd-70-100-120-140-160, aztán hadd szóljonElég mobilis, most lett 22 éves, és még azt hiszi szegény, hogy acélból van.
Nem kívánom neki, de idővel rá fog jönni, hogy mégse.
Mikor mondtam neki, hogy most kicsit többet melegítek, mert érzem a jobb adductorom, hogy merev, akkor elintézte annyival, hogy "ó, ne mondd már.....neked mindig van valami bajod.....ne akarj te az én testemben létezni"
Na mondom, gratulálok, arc az van, de majd legyen 10-15 év múlva is.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GoTReX
őstag
válasz aelod #110837 üzenetére
Amúgy szerinted van értelme a délutáni 1-2ó alvásoknak ,mikor ki van facsarva az ember? Hormonalisan az egybefüggő ~8óra a megfelelő elvileg.
Biztos az idő is meg a kb 6 óra alvás,de ma elmarad az edzés úgy érzem mert magamra ejtek valamit azt hiszem,arról nem beszélve hogy fos súlyokkal tudnék dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz aelod #110893 üzenetére
no offense, de valószínűleg azért, mert a te technikádon is lenne mit csiszolni, ha 60-80-100-ba egymás után guggolsz 20-at, de 150 a maxod.
20 ismétlés az 45%-os intenzitás környéke szokott lenni a legtöbb embernél, tehát teoretikusan 220-at, de 190-et legalább kellene tudnod[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok