Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
Cs1csó #181262 üzenetére
Ez is bro science, hogy mennyiszer kell ennie egy testépítőnek. Mint minden ilyen okosság a kémiát használóktól jön. Magasabb protein szintézis, nitrogén stb. a "kazánt" folyamatosan fűteni kell. Viszont egy naturálnál azért nem minden sőt a java része ezeknek nem átültethető a gyakorlatban mert nem annyi vagy nagyon kevés a benefit belőlük.
Próbáltam de nem tudtam sokáig tartani. Meg puffadtam is nagyon a gyakori étkezések miatt (azért gondolom, hogy amiatt mert az összetétele az ételeknek ugyan az mint most ) melóban sem lehet mindíg időt szakítani rá.
Wood
A protein szintézis benefitet tudom az elosztott fehérje bevitel szempontjából de amit lehet kimaxolok a nagyobb adagokkal.
____Főleg cs.mell igen, de sokszor van comb, pulyka is, tarja/karaj, s.comb, tonhal a fő protein forrás. Tömegelés alatt ezen nem izgulok, nyilván egy diéta alatt csökken a zsírbevitel is.
python1
Óránként 10g? Bs. Netto bs. A másik kedvencem az egyszerre csak 30g-ot tud hasznosítani a szervezet...
Wood
Ezt hívják leucin küszöbnek
-
Rivaul
addikt
válasz
Cs1csó #181262 üzenetére
Egyén függvénye szerintem. Én pl 20 évesen is voltam 56kg. Egész életemben azt és annyit ettem, amit csak akartam. Reggeli meki, du pizza, egész nap cola, tábla csoki, zacskó cukor, este chips és ezek a min 2 főtt étkezés mellé. Ez a mai napig így van. Kb 3 óránként ennem kell, különben elfogyok. A 76 kilót tartani is iszonyatosan nehéz, nem hogy ezzel izmot építeni. Ha nem eszek edzés előtt, leesik a cukrom és kiájulok. Az is borzasztó ha valakinek minden falatot számolnia kell, de ez sem egy leányálom. Szóval mindenki más. Nem hiszem hogy van ideális étkezés. Max egy többségre ráhúzható sablon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest