Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
brownus
üzenetére
A zsírok a táplálkozásban fejezetet nézd át és megtudod mi miért jó.
(#139047) Macka
Én 10-20% zsírtartalmú marhát veszek az alá nem teszek még külön zsiradékot, így nem lesz kutyaszar kemény
Szoktam még fasírtot is csinálni belőle saját zsírjában grill seprenyőben megsütve. Só, bors, kockázott hagymával összegyúrva. Enném egész nap 
-
brownus
veterán
válasz
brownus
üzenetére
bazdki, még integra is írt ide, azóta ő már nincs köztünk.... - miatta kezdtem el járni kravmagára
na, sry, elég volt a nosztalgiázásból.
12 év bazdkiwood! kabbe

-
Woodslave
félisten
válasz
brownus
üzenetére
nekem ennél a napi kajánál nincs rá igényem. Elhiszem ha valaki finomra megcsinálná biztos jobb lenne, de hiába van otthon fokhagyma elfelejtettem tegnap isű
Speedfire: ja ez heti négyszer edzés utáni kajám. De amúgy sincs túl nagy jelentőség mikor eszed...(vagy legalábbis annyit nem számít mint amennyit variálna miatta az ember.
-
Speeedfire
félisten
válasz
brownus
üzenetére
Köszi, ez hasznos. Igazából tervben van már, hogy heti menüket fogok gyártani és csokorba szedem az összes olyan kaját, amit ehetek. Egyedül a napi makrókkal leszel bajban, mert ezek miatt sokat kell játszani velük. Vagy leszarom a napi makrót és heti átlagot veszek majd.

Majd kiderül, hogy hogyan fog beállni ez idővel. Egyelőre lelkes vagyok és ez a lényeg.
A kajákat tekintve eddig ezeket néztem ki. Bár szerencsés vagyok, mert a csirke + rizs nálam a kedvenc alapból is. Szóval ez lesz az ebédek kb 80%-ában.
-grill csirkemell (valamilyen fűszerkeverék 2-3 féle közül variálva) +rizs
-gyros csirkéből édesburgonya/rizs
-sovány karaj + kapros juhtúró + rizs
-sovány karajból holstein szelet + rizs
-milánói sovány marhából + durumtészta + sovány sajt (ez a tolle elég jó adatokkal bír és ízre sem rossz)
-csirkemell + paradicsom + light mozzarella + rizs
-dubarry csirkéből + rizs //bár itt a mártás miatt erősen kérdőjeles
-szököévente egy kis lazac + rizs //nagyon nem szeretem a halat, de olykor nem ár
-cézár saláta -
-
Woodslave
félisten
-
aelod
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Nem értelek. Miért nem nézel szét a shopbuilderen? Ingyen szállítanak egy bizonyos összeg felett és akad annál a fehérjénél amit akarsz jobb áron is. Külföldről én speciel táplálék kiegészítőt biztosan nem rendelnék.
Bocs kettő lett előzőt lusta voltam szerkeszteni telóról.
-
rwin5
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Szerintem évente 1x mindenkinek a saját érdekében érdemes volna. Meg néha egy vérnyomás mérés, EKG. Én sem szeretem magát a vérvétel folyamatát, de nem a tűszúrástól van a fóbiám, egy vérgáz vizsgálatra már azt mondom hogy szar dolog de sima labor szerintem túlélhető. Jelezni kell az ápoló felé és akkor fekve leveszik és lehet még utána meditálni egy kicsit ha úgy érzi az ember.

Amúgy meg rosszul akkor kell lenni, mikor az orvos elemzi és elmondja hogy csupa szarok az értékek.

-
Woodslave
félisten
válasz
brownus
üzenetére
addig se vagyok otthon
kell ennél jobb indok? Szégyen nem szégyen azért nekem qrva gyorsan elegem lett a gyerekből nem vagyok az a tutujgatós fajta. Már az elejétől járok edzeni. Most meg ha vinnem kell eltabletezik ott 1 órát a nagyobb úgyis ma edzésen lesz.mindig mondom ennyi erővel kocsmában is ülhetnék ez kevésbé káros
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aelod: ja tudom hogy csak átmeneti

-
Zola007
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Nincs gyerekem, de a szakma általános szemlélete szerint a gyerek körülbelül 6 éves korától elég fejlett emocionálisan, motorikusan és fizikálisan, hogy rendszeres, definitív sporttevékenységet folytasson.
Játékos átmozgatás végezhető 2-3 éves kortól
Súlyzós edzést 16 éves kor alatt nem végeztetünk -
Jim-X
őstag
válasz
brownus
üzenetére
Nekem most lesznek 2evesek a fiaim Majusban.
Itt spanyolban 3eves kortol iskolaba jarnak a gyerekek (persze az elso par ev az felkeszito, kb mint az ovoda otthon) ahol egybol sportolnak is (tobbnyire foci
)Igy konkretan nem sportolunk a fiukkal, de rettenetesen sokat mozognak. Szerencsere nem lustak, sot eppen ellenkezoleg... Neha azon jar az eszem, hogy ki kene venni beloluk az elemeket, mert sose allnak meg

De amugy labdat dobalunk, rugdossak, kismocit hajtanak (ezerrel
). Na meg ugye most jon a nyari idoszak, kinyit a medence...akkor kb mindennap ott vagyunk estig
Tavaly kb ott tanultak meg jarni a medencenel, meg persze tanitjuk oket uszni is. 
-
Shingen
addikt
-
celf
őstag
válasz
brownus
üzenetére
omegából én többet tolnék, mint 1 kapszula.
d-vit abszolút igaz, felnőttnek mehet az 5k /nap is. wood csinálja jól.
a csecsemőnek az 1000IU /nap azért nem tűnik kevésnek.... végülis elképzelhető, hogy az őseink az ujjszülötteket sem takargatták annak idején, hanem vitték magukkal a napra, szóval miért ne.ha még kísérletezni támadna kedved, próbáld meg a magnéziumot és a kálciumot külön bevinni. vagy legalább is a magnéziumot. (a multikba belerakott magnézium sztearát is magnéziumnak számít)
én mostanában, hogy nincs időm annyit edzeni, úgy csinálom, hogy az egyik nap multi, a másik nap Mg+C+D+omega +most van CLA - de előfordul hogy van 1-2 nap üresjárat is.
mondjuk ez nem vitamin, de megjegyzésképp: fehérjét meg már vagy 1 éve szinte alig iszom. van még egy kis Carnivore itthon, azt néha fele víz fele tej arányban bekeverem, ha nagyon fehérjeszegény a kaja amit épp eszem.
-
Woodslave
félisten
válasz
brownus
üzenetére
mi adtunk ilyen vigantol cseppet anno amikor kicsik voltak, most nem igazán kapnak semmit valahogy nem tudok próféta lenni otthon
Ennek ellenére gyakorlatilag soha nem beteg egyik gyerek se. Idén a nagyobb másfél napot volt otthon kisebb lázzal ennyi. (kop-kop)én heti 25k (minden hétköznap 5k) nemzetközi egységet beviszek. Meg most kaptam ajándékba egy rendelésnél 30 1000mg c vitamint azt is. Meg két plusz tabi (vagy két fél ha spórolni akarok
) -
aelod
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Gratulálok!
(mert amiket mutattam nekik, a bodybuilder, egykét gyártó oldala, mint pl. a scitec az nem jó. meg magamat is hiába mutogatom, hogy évek óta nem voltam beteg, csak év vége felé a szokásos kicsi influenza vagy megfázás... na mindegy...)
Mehh...
ja, és had dicsekedjek, (tudom-tudom, ideje volt. btw, nem voltam sose erős lánc dohányos) de leszoktam a cigiről!!! kurva jó érzés, a tüdő kapacitásom zsear, érzek illatokat, érzem az ízeket is
már az is zavar, ha valaki előttem cigizik az utcán, akkor átmegyek a másik oldalra 
Ehhez is gratulálok!
Én lassan 4 éve tettem le a bagót. Soha nem szoknék vissza rá. Sokan megteszik ha valami nehezebb időszak éri őket vagy stressz helyzet van. Ellenben az asszony visszaszokott

[link] próbáljátok ki. Egy misét megér szerintem.
-
troller
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
"szóval aki gyorsba le akar dobni pár kilot, nem kell hozzá más csak kis stressz..."
Ja, ha nem pont olyan vagy aki evéssel kompenzál, ha valami xar.
Amúgy gratula a kicsihez.
Ez a tej elapadás szokásos városi legenda szerintem, mondom 3 gyerek után, akik nagyjából 2 éves korukig szopiztak.
Szerintem jól teszi a párod ha ezeket szedi, amit leírtál, mellé én még javasolnám a halolaj kapszulát. Ugyanis amennyire tudom a szülés utáni depresszió egyik fő oka, hogy a magzat az idegrendszere felépítéséhez elvonja az anya szervezetéből az omega 3-at, így ott hiány léphet fel, ha nem pótolják. -
Zola007
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Nagyon szép lány.
Érdemes egy pillantást vetni a pasijára.Nemrég mekkora vita ment arról, hogy milyen jellegek és fizikum tetszik a szép nőknek?
A srác nem egy Lázár Angeló
Ennyi izom mindenkin van a topikból, azt hiszem ezt bátran kijelenthetjük.
Na ennek fényében gyúrjatok és tömegeljetek 100 kilóra.
-
Woodslave
félisten
válasz
brownus
üzenetére
ha valamivel kapcsolatban nincs benned semmi szenvedély akkor qrvára nem fogod megérteni. Ez ilyen egyszerű. Nyilván nem éri meg. Nyilván ez az egész qrva gyúrás nem éri meg. Felesleges időpocsékolás, lehet hogy tönkrebaxod az izületeid, feleslegesen zabálsz és terheled vele a szervezeted stb..
De qrva jó dolog
Más fut és azt nem értem meg, meg a horgászokat különösen nem. -
Woodslave
félisten
válasz
brownus
üzenetére
kb. amúgy azért az mert a társadalom túl kicsi ahhoz, hogy elvegyék tőle a hőseit. Nyilván az értelmesebben gondolkodó emberek talán tudják hogy mi van, de a nagy átlagnak mint ahogy semmihez ehhez sincs fingja se. Mi lenne itt ha kiderülne, hogy ezek a kiváló emberek, akik olyan sok dicsőséget hoznak az országnak olyan csúnya anyagokat használnak ami tönkreteheti az egészséget és akkor minden gyerek aki felnéz rájuk és olimpikon akar lenni ugyanezt csinálná.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Projektor topic
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Pánik a memóriapiacon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Szoktam még fasírtot is csinálni belőle saját zsírjában grill seprenyőben megsütve. Só, bors, kockázott hagymával összegyúrva. Enném egész nap 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
na végre sikerült. örüssz mi? 

de nem hiszem