Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
válasz Boxer001 #44250 üzenetére
Másik kérdés.
Biotech az tuti, meg Joint-X, ezeket időszakosan szedem, tehát évi 2-3 doboz, elvileg elég kell legyen, tudom, nagyjából folyamatos lenne a legjobb, de ez is jóval több mint a semmi.Ezek mellé legyen sima C1000 vagy Mega Daily One? Igazából Ca + Mg az már megvan, meg porcerősítés is, C1000 talán számomra jobb, viszonylag kevesebbet vagyok beteg, mióta napi egyet tolok belőle!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
spammer
veterán
válasz N-vidi-A #44251 üzenetére
"Ezek mellé legyen sima C1000 vagy Mega Daily One?"
Mindkettő (Ha csak egyik, akkor MDO)
Ha olcsó C-vitamint akarsz, akkor Vitaking aszkorbin-sav por, ez ugyan nem tabi, neked kell adagolni, de napi 1 grammal számolva is több, mint 1 éves adag. Ennél olcsóbb nincs szerintem. Én ezt nyomatom, nem mérem grammpontosan, csak úgy saccra bele a vízbe, aztán csók.
(#44254) Woodslave: áruld el a titkot, tényleg érdekel! Jöhet tanulmány is
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz gordonfreemN #44245 üzenetére
nekem kellene majd, csak kár hogy a halál faxán lakik innét
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
N-vidi-A
őstag
Valaki helpeljen már, tudom mérleg és kész, de nincs! (rá pénz )
EZ hány kg pontosan, az egész netet felkutattam, de nem találom sehol... 16kg-t írnak postasúlynak, viszont az első kérdésre válaszként a HSZ-ek között 20 kilót ír... 16kg a postasúlya, de 20kg-s a rúd ...
Ez kizárt, kb 10-12 lehet, de pontosan jó lenne tudni, fekvenyomáskor sokszor a 2kg számomra nagy diferencia is lehet!
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
A patikában vásárolt 1000 mg-os C-vitamin [link]is megfelel ("gyúrós") multivitamin mellé?
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #44260 üzenetére
most csak ennek ellenkezőjére találok
nem itt van egy [link]
Our findings suggest that high-calcium diets can reduce net zinc absorption and balance and may increase the zinc requirement in adult humans.
De mondom vannak ellenkező tanulányok is, mily meglepő
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz N-vidi-A #44261 üzenetére
terhelhetősége kb 130 kiló nehogy megvedd ez ritka xar érték.
amúgy gondolom 15 kilós és egy kiló a csomagolásspeciális csomagolás 3000 buni dedikála neked?
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz Boxer001 #44264 üzenetére
ne foglalkozz vele. Qrva sok gyártó csinálja, én se hiszem hogy hülyék lennének. Ezek a tanulmányok csak bizonyos esetekre húzhatók rá mindig, szóval monjduk rád, aki egy kiegyensúlyozott pizza-bor- szalámis zsömle diétát folytatsz, és este vagy reggel bekapod a bogyót, nem vonatkozik
ettől függetlenül sztem szerencsésebb ca-mg vmikor és külön zink lefekvés előtt.
-
N-vidi-A
őstag
válasz BÁ Nutrition #44265 üzenetére
Ja, néztem én is eléggé gyenge, 130kg lassan egykezesre kevés...
-
spammer
veterán
válasz wertigo1984 #44262 üzenetére
Persze hogy jó, a C-vitamin, az C-vitamin.
---
(#44232) God Vazzeg: még mindig nagyon jó a suna, de ez az "anime" hang valami borzasztó, inkább maradok az eredeti verziónál Mondjuk nézni ezt jobb, csak hallgatni nem
[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
Visszaolvasgatva a 0 ch-s étrenddel kapcsolatban sokan tévúton járnak. Lehet vele szálkásítani és tömegelni (nekem mindkettő működött), de ha eldöntöd, hogy ketogén diétán vagy, akkor nem lehet szénhidrátot inni/enni, még edzéskor sem.
Nem kiselőadást akarok tartani, google úgyis sok mindent elmondd, a ketózisról, de legyen annyi a lényege, hogy a vércukorszintnek stagnálnia KELL, mert még ha edzés közben is viszel be szénhidrátot, a szervezet nagyon gyorsan vissza tud kapcsolni rendes üzemmódba, tehát ha újra nem viszel be ch-t, de nincs ketózis szépen bontod le az izmaidat.
A ketogén diéta igenis működik, de több fegyelmet és ÉSZT kíván meg, mint a "csirkerizs". -
-
Woodslave
félisten
Molnár Péter kegyetlen forma
-
spammer
veterán
válasz Woodslave #44279 üzenetére
Azzal, amit mondott, hogy amit Jojo csinál, az véletlenül sem ketogén diéta, bár CH hintáztatásnak biztos jó (szerintem nem, de lényegtelen ). Szerintem itt még senki nem csinált rendes ketogén diétát.
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #44281 üzenetére
sztem nem is akar ketogén diétát csinálni... Már mondtam az elképzelés jó lenne, konkretizálhatná mit mikor hogyan csinál...
Ketogén diéta meg.... Magyar viszonyok közt hagyjuk, nem kevésbé egyszerű, de legalább jóval drágább és nem hatásosabb mint bármelyik másik...
-
spammer
veterán
válasz Woodslave #44282 üzenetére
Én sem csinálnám, nem embernek való az
Viszont a 0 CH-s napoknak úgy lenne értelme, ha tényleg mindig 0 CH lenne (súlyzós napon is), és akkor már ketogén diétát is lehetne nyomni, de mindegy, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, főleg, ha van eredménye... Mondjuk ha jól összeszakad tőle valaki, akkor nem sok szerintem
Konkretizálta: súlyzós napon CH-s csodalötyi, nem súlyzós (cangás) napokon tényleg 0 CH.
Nem érdemes bonyolítani
Inkább linkeljetek nőket!
(#44284) macikos
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz spammer #44283 üzenetére
úgy lenne értelme, hogy 0 ch. aztán edzés után meg zabál mint állat heti négy edzés és akkor nem kell olyan sokat kibírni 0 ch-n. Mondjuk én aki egész nap egy székben döglök, simán elvagyok hús-brokkoli combón minden probléma nélkül (kiv. ha látok egy islert... )
-
-
shteer
titán
Neztetek Laci06 uj rendelos listajat?
Emlekeztetoul: holnap estig lehet leadni a rendeleseket.[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest