Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
válasz
BÁ Nutrition #45651 üzenetére
Köszi!
-
N-vidi-A
őstag
Hali.
Lényegében csak fehérjét tolok nagyjából minden nap, + egy edzés után, meg most némi vitamin bomba, nyáron csak c1000.
Nem szeretnék kreatint, hasonlót, koffeint nem nagyon bírom, viszont glutamineokról jót olvasgattam, tudtok valamit ajánlani ez ügyben?
-
N-vidi-A
őstag
válasz
BÁ Nutrition #44265 üzenetére
Ja, néztem én is eléggé gyenge, 130kg lassan egykezesre kevés...
-
N-vidi-A
őstag
Valaki helpeljen már, tudom mérleg és kész, de nincs! (rá pénz
)
EZ hány kg pontosan, az egész netet felkutattam, de nem találom sehol... 16kg-t írnak postasúlynak, viszont az első kérdésre válaszként a HSZ-ek között 20 kilót ír... 16kg a postasúlya, de 20kg-s a rúd ...
Ez kizárt, kb 10-12 lehet, de pontosan jó lenne tudni, fekvenyomáskor sokszor a 2kg számomra nagy diferencia is lehet!
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Boxer001 #44250 üzenetére
Másik kérdés.
Biotech az tuti, meg Joint-X, ezeket időszakosan szedem, tehát évi 2-3 doboz, elvileg elég kell legyen, tudom, nagyjából folyamatos lenne a legjobb, de ez is jóval több mint a semmi.Ezek mellé legyen sima C1000 vagy Mega Daily One? Igazából Ca + Mg az már megvan, meg porcerősítés is, C1000 talán számomra jobb, viszonylag kevesebbet vagyok beteg, mióta napi egyet tolok belőle!
-
N-vidi-A
őstag
válasz
gordonfreemN #44245 üzenetére
Rendben, köszi, az a gond itt Pestről ez nehezebb lenne, talán itt a nagy faluban kézenfekvőbb keresnem!
Más, akkor valaki ajánlania egy Ca + Mg kombót? Tehát egy konkrét terméket, tablettásat jobban csipáznám...
spammer: Közben látom, köszi, a Bigyótek jobbnak tűnik, és tényleg olcsóbb is, köszi!
-
N-vidi-A
őstag
válasz
gordonfreemN #44241 üzenetére
Egy linket tudnál adni a termékről?
Priviben pedig jöhet némi infó a tárcsákról, nagyjából hogy néz ki, bevonat, stb. -
N-vidi-A
őstag
Hali.
Olcsón tárcsákat nem tudtok? Vagy valakit aki tud?
Illetve vennék egy kis magnéziumot és porcerősítőt vagy izületvédőtvagy mit, a C1000 mellé.
Valami javaslat? -
N-vidi-A
őstag
Hali.
180cm -es használt egyenes 30mm rudat nem tud valaki olcsón Pesten?
üdv -
N-vidi-A
őstag
Sajnos ez időközben nekem is eszembe volt, hogy ez viszi el a sok időt. Mi lenne az optimális bemelegítés és azt kb milyen súllyal csináljam a fullos gyakorlathoz képest?
1.nap: mell+bicepsz
2.nap: hát+tricepsz
3.nap: váll+lábAkkor ez így tetszik, viszont azért van kevés hátedzés, mert sajnos mint írtam, otthon csak ezekre a gyakorlatokra van lehetőségem, esetleg mit lehetne erre otthon kitalálni?
Másik, ami a legfontosabb, ezeket nem lehetne általatok javasolt gyakorlatokra bontani izomcsoportonként?
Pl:
mell: fekvenyomás, tárogatás, és még mi pl
bicepsz: bicepsz francia rúddal, egy kezes bicepsz ülve és még mi pl...Ha ezt lebontanátok, megköszönném, hogy mi szerintetek a leghatékonyabb.
-
N-vidi-A
őstag
Üdv mindenkinek.
Átállnék próbaképpen a 3 napos osztott edzésterve, leginkább időspórolás miatt, és talán már készen állhatok rá, eddig ez volt heti 3x, picit mindig hosszúra sikeredet, főleg mert az átszerelgetésekkel egy csomó idő elment.
1.
Fekvenyomás 3 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
2.
Tárogatás 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
3.
Evezés döntött törzzsel 2-3 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
4.
Egykezes evezés kézi súllyal 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
5.
Mellről nyomás 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
6.
Oldalemelés 1-2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
7.
Bicepsz francia rúddal 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
8.
Egy kezes bicepsz ülve 1 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
9.
Tricepsz nyújtás ülve 2 sorozat + 2 bemelegítő sorozat fél súllyal
10.
Szűknyomás + 2 bemelegítő sorozat fél súllyalKérdésem az lenne, vannak-e jobban bevált 3 napos osztott edzéstervek, saját tapasztalatok alapján, ami egy 170cm (alacsony) és 75kg testsúlyú egyénnek megfelelő lehet?
Leginkább ezeknek a gyakorlatoknak a kombinálásból kellene valamit csinálni, esetlegesen bevezetni a láb és a has edzését is, várnék egy-két jó tanácsot.
Ja igen, és lehet leugatni, miért nem tudok guglizni, stb...
-
N-vidi-A
őstag
Jobban járok, ha edzem egyet, magamhoz képest kevesebb súllyal picivel, mert tegnap picit szétcsaptuk az arcunkat, vagy majd holnap egy rendeset?
Ugye amúgy sem mehet mindig ugyan úgy, gondolom jobb mintha nem csinálnék semmit...
Kedvem az van, de erőm, azt érzem, nem nagyon lenne egy "fulloshoz"
-
N-vidi-A
őstag
válasz
God Vazzeg #16813 üzenetére
Ezt gondoltam, viszont nincs valami kevésbé körülményes megoldás? Tehát pl fél kkanál vagy mittudomain?!
-
N-vidi-A
őstag
válasz
SzlobiG #16678 üzenetére
Lassan 1 hónapja tolom a Multi Pro-t, viszont a betegség csak elővett megint...
Igaz nem dőltem most ki teljesen, de edzeni így nem lehet...
Gyógyszert semmit nem szedek, próbálok pihenni, szedni az MP-t, viszont amire gondoltam, még toljak egy kis + C vitamint? Látom többen is ezt javasoljátok.... -
N-vidi-A
őstag
válasz
God Vazzeg #15952 üzenetére
75kg 170cm, nem fizikai a melo, de rendszeresen mozgok, jövök megyek.
Kb 1200 kalória, hmm...
Egy napom nagy vonalakban, hogy ne nagyon hízzak, de legyen is valami:
Persze minden reggel tolok 30g fehérje kogszot + edzésnapon edzés után +30g fehérje kogsz!
Reggeli 9 óra körül: kb 10dkg müzli kb 2-2,5dl tejjel = kb 400 kcal
Ebéd 13 óra körül: kb 10dkg rizs + kb 10 dkg csirkemell és kis zöldség kb 5-10 dkg = kb 500 kcal
Vacsora 17-18 óra körül: kb 10dkg rizs + kb 10 dkg csirkemell és kis zöldség kb 5-10 dkg = kb 500 kcalÍgy egy edzésnapon kb 1700-1800 kcal/nap, ha nincs edzés pedig kb 1600-1700 kcal!
Napi rendszerességgel mint írtam jövök megyek, de nem fizikai a meló, inkább nagyban "irodai".
Heti egyszer 45 perc kardió edzés, taposógép, ugrálókötél, 4 ütemű + hasprés...
Tehát akkor ez így még sok, kellene visszavenni a kajából? A kogsz nem vészes, egy adag kb 100kcal, az fika... viszont az izomépítő hatása jóval többet ér nem?
-
N-vidi-A
őstag
Elnézést előre is, hogy nem off, de megpróbálom.
A kérdésem az lenne, mi az a kalória mennyiség, ami hogy rendesen tudjak heti 3x edzeni meglegyen, de ami tényleg éppen ehhez elég, tehát + hízási lehetőség ne nagyon legyen, csak a megfelelő fejlődéshez szükséges.
Ha lehet, nap/kcal kb ha van ilyen infótok.
THX
-
N-vidi-A
őstag
válasz
littlelion21 #14349 üzenetére
/kg természetesen!
-
N-vidi-A
őstag
Na megjött a Multi Pro vitamin kox
, aki tolja, mondja már meg nekem, hogy a délutáni étkezéskor is be lehet venni? Nincs meghatározva, hogy mikor a legjobb?
Ha jól sejtem, egy étkezésnél ajánlott letolni mind a 7 tabit. Nem okozott esetleg hasfájást vagy valami mást valakinek?
Ja és elnézést, hogy nem off
-
N-vidi-A
őstag
válasz
Woodslave #13862 üzenetére
Kicsit rákerestem a neten Boxer001 kollégára, és ezen oldalt dobta ki a google, saját weblapnak néz ki!
FIGYELEM, VERY "HOT"
Na picit átszerkesztem, mert ez még nektek fő boozyknak is sok, beírjatok a böngészőbe a delikvens nevét, utána azt, hogy .homo, és utána pedig hogy ."commercial" szó rövidítése!
FIGYELEM, VERY "HOT"
-
-
N-vidi-A
őstag
Ez ár/értékben rendben van? [link]
Lényegében Daily ONE, a mega csak a nagyobb kiszerelés lenne? Napi 1 kapszula gondolom elég?
Havi rendszerességgel beteg vagyok, most is... Kell valami plusz vitamin, amit a gyógyszertárban veszek, az szerintem fika...
-
N-vidi-A
őstag
Úgy látom mindenki a C vitamint isteníti, csak van benne valami?! Egy jófajta jó árú multivitamint éri meg jobban, vagy csak por formájában a C vitamint?
Természetesen már megint beteg vagyok, úgyhogy ma nuku edzésTehát H.E.L.P ( Hozz Egy Liter Pálinkát) valami atom C-vitamon tartalmú cuccra, amit már kitapasztaltatok, hogy jóféle!
-
N-vidi-A
őstag
1 bő hétig tankoltam reggel kb 2,5 dl tejet meg vagy 70g zab, érdekes módon nem voltam éhes 3 óra hosszáig egyáltalán...
Tacskóba most vettem 1kg müzlit, ez viszont már "gyümölcsös", szárított szírszarkokkal, magvakkal, gyümölccsel.
Remélem nem rosszabb sokkal, mint a sima zab, a 70%-a ennek is normál zab, csak plusz gyümölccsel, stb.
Kalóriatáblázatot a hátulján nézve a zabhoz nem rosszabb, van amiből ebben van több, de pl kevesebb benne a zsír.
Tehát 2,5 dl tej + 80-100g "müzli" reggelire jó kombó
-
N-vidi-A
őstag
válasz
God Vazzeg #13478 üzenetére
-
N-vidi-A
őstag
válasz
God Vazzeg #13474 üzenetére
Értem, csak úgy nézegettem a neten, hogy ugye szűknyomás, akkor szűkebben kell fogni, 40 centi az már közel a fekvenyomás, persze nem teljesen, de közel.
Kösz, megpróbálom szélesebben fogni.
-
N-vidi-A
őstag
válasz
God Vazzeg #13467 üzenetére
Nagyjából mennyi a javasolt akkor? Nincsenek túl hosszú karjaim
-
N-vidi-A
őstag
Egy kérdés, ha szabad urak.
Mivel itt sok a profi, () kérdésem lenne, hogy szűknyomásnál a bal csuklóm elkezdett fájdogálni, pár hete nyomatom ezt a gyakorlatot, mostanában kezdem egyre jobban érezni...
Mi lehet a gond? nem csinálom sokkal, sőt kevéssel 40-50kg, kb 20-25cm van a két kezem között, nagyjából ennyi a lényeg, meg hogy egyenletesen csináljam...El fog múlni, vagy valami gebasz van, béna vagyok?
-
N-vidi-A
őstag
válasz
macikos #12543 üzenetére
Értem, tehát a lényeg, szőlőcukor negatív, nem kell.
Szerencsére nem kávézom, teát csak ha beteg vagyok, és nem vagyok édesség függő. (Gondolom heti 1 max 2 ha úgy alakul csoki, vagy egy kis sütemény evés nem a világvége?)Jelenleg a reggeli kérdést kellene megoldani, hogy mit is egyek, hogy jó legyen, de ne madárkaját, mert azért napközben jól jön az energia.
Reggelente (9óra körül) és edzésnapon este 30g (egy adagoló kanál) 100% WPP-t tolok, ez gondolom jelenleg elég lesz, majd látom később a többit.
Ezután 13:00 körül általában rizs + hal/csirkemell + ha úgy van zöldség köret, majd délután megint 17:00 körül egy adag rizs + hal/csirkemell + ha úgy van zöldség köret.
Tudom legalább még 1evés kellene, de nagyjából talán ez így elég lesz.
Ismétlésszám bemelegítésnél 12, nagyobb terhelésnél min 8, első általában 10, ha megy 12 is.
Azért ha jól sejtem, az ismétlésszámot és a súly terhelést nem kell hetente emelni?
-
N-vidi-A
őstag
válasz
BÁ Nutrition #12538 üzenetére
Remélhetőleg 3-4 hónap múlva látható lesz valami kis eredmény minden értelemben, itt már látni fogom jó-e az irány, vagy teljesen mást kellene csinálni, de napi 3x normális minőségi étkezés azért nem olyan rossz, minőségi fehérjével, csak hízni nem szeretnék, legalább is zsírra, izomra nem gond ha több leszek, valahogy a zsírt kellene a lehető legjobban kizárni egészséges szintig!
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok.
Extrem beginner
szinten vagyok, edzek itthon a teljesség igénye nélkül, ezzel nincs is gond, nem "budibilder" akarok lenni, raktak össze egy edzéstervet ami viszonylag normális, az itthoni cuccokból a maximumot kihozva, 10 gyakorlattal, kb 2 óra intenzíven.
Áttértem napközben inkább a több rizs csirkemell kombóra napi 2x legalább, edzésnapon pedig 2x fehérje + esti adag melle egy kis dextróz, egyéb napokon simán a kaja mellé egy adag fehérje.
Mint írtam, alap normál izomzatot szeretnék, így nem akarok napi 5-6x enni, ez is nagy változás, hogy pár hete már halat, rizst, csirkemellet, zöldségköretet eszek!
Viszont reggelire nem tudom mi az, ami jó lenne, nem vagyok az a csontrakéta típus, de kövér sem, 170cm, kb 75kg jelenleg, amiből jó lenne fogyni, bár így fehérje + egy kis dextróz mellett napi 3-4 evéssel azért nem könnyű. Ja és jó lenne nem csak magvakat reggelizni, szeretek enni azért
Felejtsem el, idővel a felesleg zsír nagy része remélhetőleg átalakul, ha heti legalább 5x eszem inkább csak rizst, halat, zöldséget, csirekemellet, stb, és heti 3x elég keményen edzem?
Ja heti kb 1 óra otthoni kardió edzést is csinálgatok, taposógép 15perc, négyütemű 15 perc, ugrálókötél 15perc, meg egy kis hasprés 15perc.
Még egy kérdés az edzésre, milyen időközönként és milyen mértékben emeljem a súlyt? Mármint a terhelést pl fekvenyomás, bicepsz, ezek számomra a nehezebb gyakorlatok...
Ha valaki ráérne és benne van a témában, dobna rá válaszokat, nagyon megköszönném, sokat segítene.
Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest