- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum XVIII.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
-
Jojo5
őstag
-
siti
őstag
pölö: csirkemell

vékonyra szeletelve, fűszerek, olíva olaj, serpenyőben félig meddig átsütni, beledobálni üveg tálba, pirítok hozzá kis gombát, ezzel megszórom, öntök rá egy kis főzőtejszínt, megszórom sajttal, majd fél óra sütés. köretnek paradicsomsaláta meg tk kenyér. ez az ünnepi nem diétás "izom". -
törölt tag
-
siti
őstag
-
Boxer001
veterán
-
Ádám16
addikt
Rendben, ezt megfogadom. Egyébként sem vagyok nagy kenyeres, már csak "a megszokás" miatt eszem néhány ételhez.
(#48912) Sotho:: Ez a humor nem jött be :SS
(#48913) macikos: Én is erre tudok gondolni, hogy a "jó világból", vagyis nyári szünetből, amikor naponta 5-6X ettem, mindig megfelelő mennyiséget, hirtelen belecsöppentem a suliba, ami újabban délután van, és napi 3X ettem szeptembertől, de akkor irdatlan mennyiségeket.. Emellett a 3. opció van a soroltak közül érvényben, mert azért rakódott le zsír is szépen. A tartásommal nincs gond (már), gyógyúszás nagyon szépen kiküszöbölte a hanyag tartásomat, de amiket ajánlottál, betartom/kipróbálom mindenképpen!
(#48916) spammer: A kenyérről már elmondta shteer kolléga a tutit, így az is csukva.
Eddig olyan 30-35 percet kocogtam, de gondoltam, hogy kevés. Kösz a tippet! (+ átolvasom)Egyéb tippeket is szívesen is olvasok erre a hsz-re

-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
-
adam_
senior tag
-
Manitou
veterán
-
adam_
senior tag
-
Kassadin
addikt
-
Mikuland
tag
-
Pocok256
veterán
-
macikos
addikt
-
eddie17
addikt
-
brownus
veterán
-
R2D20208
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Woodslave
félisten
-
Kassadin
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Jojo5
őstag
-
Jojo5
őstag
-
Blackhole13
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Yeffy
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
R2D20208
addikt
-
Woodslave
félisten
-
Jorus
nagyúr
Á, én genetikailag dundi és fedett vagyok, sosem leszek már izmos.
Volt idő, amikor fejembe vettem, hogy sovány leszek, és lementem 100 kg-ra, de azon állapot fenntartása nem érte meg a befektetett energiát. 27 év küzdősport, 15 év gyúrás, azt ugyanolyan maradtam.
Ja, 19,5 cm a csuklóm, látom, ez a kérdés mostanában prioritást élvez. -
R2D20208
addikt
-
Woodslave
félisten
-
panizzi
aktív tag
-
littlelion21
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
shteer
titán
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
-
kukinyo
addikt
-
spammer
veterán
-
moddingR
aktív tag
-
drogery
tag
-
rgeorge
addikt
-
Depression
veterán
-
Jhonny06
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Jojo5
őstag
mi tegnap guggoltunk, érdekes volt, mert edzésen nagyon szétestem, aztán itthon semmi bajom se volt, majd reggel amikor vettem fel a gatyát a combomon majdnem elszakadt, úgy, hogy a derekamnál a 2 öklöm befér...

nyomtunk sima és hack guggolást is, utóbbi, az kegyetlen volt még 50-60kg-al is

G.Ogre: jó ez

ha szabad kérdezni naturmatyiként nyomattad le magad 84cm-es derékre, vagy azért volt okosság is ? -
BÁ Nutrition
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Boxer001
veterán
-
Woodslave
félisten
-
R2D20208
addikt
-
adam_
senior tag
-
Depression
veterán
-
Jojo5
őstag
-
Kassadin
addikt
-
Eagl3
veterán
-
Jojo5
őstag
hát+bicepsz ? azért a hátnál az alkar nagy terhelést kap mint a bicónál is, lehet ki se bírnám

a legnagyobb baj, hogy mindig a maximumot megpróbálom kiadni szóval a láb mellé semmi más sem mehet mert halál, mell ugyanez hát úgy szint
a 0CH ilyet nem csinál, ma is az van holnap is az lesz, de ilyen lila foltokat a szem alatt csak lábazásnál tapasztaltam eddig

-
Depression
veterán
-
kukinyo
addikt
-
Jojo5
őstag
erre a karra ?
nem igen... 
ha már bicó fogdosásnál tartunk szombaton, 2 kolléganő is megfogta a seggem mintha a derekamat akarták volna, csak segg lett a végén...

gordonfreemN: jól teszed, csak nekem ma ment csoki\nutella\pogácsa is meg 1-2 édesség, holnap meg megint 0 CH, jövőhéttől meg kevesebb edzés lesz...

(#42077) shteer: me mié' izgulnék arra ? a többiek reagálják túl, én csak leírtam mi történt, ha a hátamat fogdosnák azt is leírnám, az altájékról nem nyilatkozom

-
kukinyo
addikt
-
Woodslave
félisten
-
drogery
tag
-
koxx
MODERÁTOR
-
spammer
veterán
-
littlelion21
addikt
-
Ijk
nagyúr
-
Inv1sus
addikt
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
Most nem csak arról beszélek.Több topikban "ölik" egymást az emberek.
De tegnap már mondtam hogy nem én kötekedtem. Olvass.
Lenne viszont egy szakmai kérdésem, amiért nem ér kinevetni, hiszen nincs tapasztalatom e téren.
Ha valakinek két edzése van naponta, mindkettő után ihat nyugodtan turmixot?
A "túlzott" fehérjebevitel nem okozhat vese, máj vagy egyéb gondokat, hosszútávon sem? -
spammer
veterán
-
Woodslave
félisten
-
Robyka
aktív tag
-
kukinyo
addikt
-
Kassadin
addikt
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
-
kukinyo
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
-
Tomics
addikt
-
Kassadin
addikt
-
szőröscica
addikt
-
Woodslave
félisten
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor még a garázsban volt a cucc. Amióta a szobában van üveges szekrény mellett, nem vállalom túl magam segítő nélkül. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez Jack3d-t használt vajon?